Quote:
Originally Posted by CraZzy_K1D
DrifterGT - nu am nimic cu tine sincer , dar nu mai folosi atat photoshop.... si nici macar nu imbunatateste pozele... scoate textul ala aruncat asa prin imagine . lens flare-ul nu il poti folosi la far(in cazdrul acesta) daca era poza din botul masini da mergea perfect sau sa pui lens flare pe masina acolo unde se reflecta lumina da..
DA uite la a adoua poza cea cu spatele merge (mie asa mi se pare ) lens blur-ul arata mai interesant dar ai stricat iar cu lens flare.... ptc ai senzatia ca e far..
Intrebare : dc ti-ai facut site pentru 3 masini care nu sunt deosebite cu nimic ?
|
Deoarece a fost site-ul JDM de cānd jucam LFS și dacă tot nu mai mă ocup decāt să īl șterg pun acolo mașinile de le fac īn SLRR.
M-am apucat de SLRR de 2 zile, cāte mașini vroiai să am postate? 100? 500?
Īnafară de lumina de la stop, eu zic că nu am exagerat cu nimic folosind puțin photoshop la blur deoarece textura străzii arată penal și alta momentan nu am așa că am mai ascuns'o pe cāt posibil.
Aștept să văd totuși cum arată o mașină deosebită să īnvăț și eu ceva pe viitor, merci oricum de părere.