Ba..vad ca toti va jucati cu Logane..ma faceti sa ma bag din nou in Slrr sa continui faza cu motoarele..de 1.4 1.6 1.6 16v 1.2TCE 1.5dci....1.8 16v 2.0 16v..
Mosule..de cand nu te-am mai vazut...lasa supernova si apucate de motoarele alea)..chiar vreau sa le vad gata)...Dami un PM cu id de mess al tau sa mai vorbim
Ba..vad ca toti va jucati cu Logane..ma faceti sa ma bag din nou in Slrr sa continui faza cu motoarele..de 1.4 1.6 1.6 16v 1.2TCE 1.5dci....1.8 16v 2.0 16v..
Ti-am dat pm dar nu ai raspuns...te stiu si stiu ce faci sau mai bn zis ce faceai...imi poti zice si mie fum sa fac sa nu mai tremure masinile, am ridicat body din scriptul principal al sasiului dar nu a ajutat si daca il ridic mult se da peste cap. Astept pm de la tn
radu_cainamisir - stiu ca nu e real pentru ca la drift nu ai cum sa scoti atat de mult fum m-am uitat la multe videoclipuri si am vazut ca nu iesea fum in halu ala . da fumu e facut de mine.
radu_cainamisir - stiu ca nu e real pentru ca la drift nu ai cum sa scoti atat de mult fum m-am uitat la multe videoclipuri si am vazut ca nu iesea fum in halu ala . da fumu e facut de mine.
Ca o sugestie....daca vrei poza cu fum pt naturalete poti rula jocul in slow monition si il mai intaresti o tzara cu ps sau daca nu ai un tutorial bun pe gom care arata bn cum sa faci fum mai real
Dms- arata bn, atat cat vad de pe micul ecran al tabletei
@Bogdan- cam neclară grafica... faci pozele cu F9 și cu fraps ?
este foarte frumos e46-le, culoarea īl prinde foarte bine, īnsă cam mari jantele...
Și eu cu niște poze cu un E36
mersi stiu ca sunt cam mari st pe 19 ..dar imi place rau de tot modelul asta ..si cu grafica nuj ce sa zic .. am totul dat la high din placa ..si poze fac decat cu fraps .. imi place cum se vede la tine poza .. u ce folosesti pentru poze ?
Ti-am dat pm dar nu ai raspuns...te stiu si stiu ce faci sau mai bn zis ce faceai...imi poti zice si mie fum sa fac sa nu mai tremure masinile, am ridicat body din scriptul principal al sasiului dar nu a ajutat si daca il ridic mult se da peste cap. Astept pm de la tn
username- frumoasa! dary-fumul ala nu pare real
L-am rugat pe crazzy k1d sa imi faca smokeul pentru ca mie nu-mi mai merge photoshop-ul si mi-a placut cum il face el:P