Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
Tomas_SlrR nu tre sa ii zici chestia asta lui balint ca sa construiasca un bmw,frate explicai adu-ti aminte cum erai si tu la inceput defapt cum eram toti ca nici eu nu sunt cine stie ce in materie de tuning dar fiecare isi face masina pe bunul plac aici iti dai o parere nu tre sa sari cu gura ca "bah fa un bmw cap coada" nu frate omu are gusturi diferite
|
si ce vrei ma sa ii zic ? " bravo ,tot asa" e o porcarie de bmw`ul ala...cand am fost si eu asa si pe mine ma criticau...acum e randul meu sa critic pe alti ptr caricaturile care le fac...si alea nu sunt gusturi....aia e bataie de joc toata ziua...si nu i`am zis sa il faca negru si sa puna numa bbs`uri si borbet...i`am zis ca a stricat un bmw cu rotile alea nearanjate,cauciucurile cu talon mare
si ce esti tu avocat? daca avea ceva de zis zicea si singur nu trebuia sa te bagi tu sa vi sa ma critici pe mine despre cum comentez...comentez ca imi vine sa ii dau cu el in cap..