DariusAlexandru - glumesti nu ? cu placa video veche te-as crede ca eu am avut un nvidia gforce 6800 agp si se vedea super bine dar se misca greu de tot. dar 512 sdram ?! nu imi vine sa cred
ebone - Ca sa te informez are masca dar nu se vede ca fix locul unde e masca e mai intuneric si de aceea spuneti dumneavoastra ca nu am fost in stare sa-i pun o masca .Salut ,sa ai o seara placuta !
sa moara ce-am mai scump daca eu vad masca acolo ))))
DariusAlexandru - glumesti nu ? cu placa video veche te-as crede ca eu am avut un nvidia gforce 6800 agp si se vedea super bine dar se misca greu de tot. dar 512 sdram ?! nu imi vine sa cred
Eu am vechea placa..8400Gs 252mb..si se vede bine si jocu imi merge foarte bine!)
Daca stii sa setezi o placa nu ai treaba+ ca jocu nu e pretentios..parerea mea..
Ei la mine asta e problema.
Īmi cam sacadează(īn garaj foarte puţin,pe track,depinde de mărimea lui,īncepe să facă pe nebunul).Mai ales cānd am o maşină complexă + un motor detaliat.
Dar mă descurc,īmi fac treaba.
hehe,mersi.am luat si eu o pauza ca mergea din ce in ce mai rau cu slrr si mno,acuma am revenit.
Vedem maine ce masina mai nascocesc,(virgula) ca azi sunt cam obosit.
Bafta tuturor
Maryus_x90 - si mai naspa ... eu cand am cumparat-o imi mergea crysis doi la maxim cu tot acum imi mai merge decat la medium sau low..cred ca e si din cauza ca nu sunt cele originale si au doar cipuri
KrYpToN - frumos edit )
jurec10 - are dreptate krypton.. arata naspa
DariusAlexandru - stiu ce spui.. ca si mie tot la fel imi facea