Vom juca online si vor fi organizate si concursuri de drift, URL, etc. Duminica voi veni cu niste screen shoturi cu noul garaj, showroom, car lot, Performance shop, body shop, graphics shop si car specialites shop.
Apropo, am uitat sa va intreb, o sa bagati si mai multa muzica in joc ? Intreb doar, daca da, va rog nu manele, ca n-am chef sa aud "Am gagica cea mai tare si mashina cea mai mare" cand bag drifturi
Apropo, am uitat sa va intreb, o sa bagati si mai multa muzica in joc ? Intreb doar, daca da, va rog nu manele, ca n-am chef sa aud "Am gagica cea mai tare si mashina cea mai mare" cand bag drifturi
O idee
Daca bagati BMW E30 sa il faceti cu kit-ul M-tech 2,sa schimbati jantele alea sa puneti borbet etc,stopurile sa fie mai inchise la culoare si cu "narile" alea puse dac se poate si ar fii misto daca ar avea si angel eyes-uri aprinse .Ce ziceti?
Ceva nou!
Am gasit mult doritul E30 insa mai avem mult de lucru la el.
Niste poze cu el:
Asta este ultima stire despre mod pe 4tuning. In curand vom deschide siteul oficial iar acolo vor fi postate noutatile despre joc + stiri despre seria NFS si asa mai departe.