![]() |
NFS Underground 2 Editia Romaneasca
Ok.....asta e primul meu thread pe acest site. Dupa cum spune titlul e vorba de NFS Underground 2 in varianta romaneasca. Eu cu un prieten (Kenny) avem in cap sa modificam masinile , texte, sunet etc. adica tot ce tine de joc incat sa fie o varianta mai romaneasca. Deja am inceput lucrul.....dar am dori niste pareri, sugestii si sa stim macar daca e cineva interesat de asta.
Deci... ?????? |
Re: Undergroun 2 Editia Romaneasca
Pare interesant,da eu nu inteleg o chiestie,voi vreti sa adaugati alte masini in joc sau sa le modificati pe astea?
|
Pai adugam alte masini, ceva in gen cum vedem pe strazile noastre, si eventual lasam doar 1-2 masini originale din joc(asta daca ramanem fara idei).
|
Ok, dar de ce postati pe un forum de car tuning si nu postati pe un site de Need For Speed?
Pana mea... |
Ciudata idee!
Acum sa vedem ce o sa iasa.....dar nu cred ca o sa fie ceva nemaipomenit pentru ca grafica din undergorund nu e chear stralucita;)Cei drept pentru vremea ei era excelenta! |
Quote:
|
Quote:
Nu vor fi schimbate doar masiniile ci si sunetul, clipurile, harta, etc. |
Imi mentin ideea : Pare interesant ,sa vedem ce-o sa iasa ;) succes
|
eu zic ca o iasa ceva nasol. De ce? pt ca toate masinile romanesti care sunt facute pt jocuri sunt "low poly" si in underground 2 o sa se vada chiar urat, oricum bafta la proiect
|
Quote:
|
O idee interesanta, dar sa vedem daca se va finaliza. Succes
|
Dar ce are jocul in sine, e prost facut? Daca vreti face-ti si voi in joc .
|
|
Mah ce sa zic...foarte tare! Bravos! Acum depinde si cum se comparta fiecare masina, sunetul motorului, cat de bine sunt realizate, daca sunt erori....bafta in continuare!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning