Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 18-07-06, 15:27   #76
Sl1V3R

Stage 5

Default Re: Need For Speed ...NEW

Fara suparare,n-am nimic cu carbon dar aia scriu cam ce vad pe net.Poate au testat jocul[beta,demo] ca sunt d la presa dar eu nu stiu ce o sa fie asa d fain.Probabil ca va fi modul ala nou unde tre sa bagi adversarul in parapet[sau ceva de genu,asta e din burnout,in fine] si cred ca atat.Poate vor pune mai multe posibilitati de tuning[ceva a la nfsu2].In rest,aceeasi corcitura:damage la politie[daca o fi politie] si ce-i drept ar fi bine macar sa aiba controlul din mw[care dupa parerea mea ca este cel mai realist din seria nfs cu tuning].Eu insa sper sa ma insel si sper din tot sufletu` ca EA sa scoata un joc nu bun,foarte bun.Doamne ajuta!!!
Sl1V3R is offline   Reply With Quote
Old 18-07-06, 16:25   #77
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

oricum de-abia astept sa vad cum e..... nu am mari asteptari dar macar e un joc decent unde pot sa bag viteze incredibile prin oras si sa fac chestii cu masinile pe care in mod normal nu le-as face pe strada >
Old 18-07-06, 18:00   #78
Sl1V3R

Stage 5

Asta cred ca o sa poti face
Old 19-07-06, 11:23   #79
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alkatraz
Deci stiiti de ce este jokul Arcade ... si nu Simulator .... Daca ar fi simulator sar face masina muci ca si in realitate ... Si vedeti voi ... Eu am cumparat NFS U1 , U2 si MW originale de la EA GAMES ... Si pe carcasa scrie 3+ ceea ce insemna ca de la 3 ani in sus te poti juca in el ... Daca bagau simulator erau obligati sa baga 12+ daca nu si 16+ (ca la Grand Turismo) Si din cauza asta EA GAMES il lasa arcade ... Crede ca iar scadea vanzarile dar eu zic ca ar creste foarte mult daca nu sar si dubla ...
Imaginativa sa fie un Simulator in toata firea ... La un accident dela penal la 300 KM/H ar trebui sa mori ... sau sa bagi toata averea stransa in curse in medicamente si reparatia masinii ...
dintr-o extrema in alta ... nu vrea nimeni sa fie simulator sa mori la 300 la ora ... iar ARCADE in primul rand se refera la HANDLING, care este FOARTE ne-realist din ce se vede in filmele alea ... dupa care vine damage, care este total inexistent, si nu e nevoie sa fie SIMULATOR ca sa existe damage in joc ... in concluzie un caca de joc, care chiar ma intreb ce mai vrea de la noi dupa NFS U1, U2 si MW

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 19-07-06, 18:25   #80
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by Morro
dintr-o extrema in alta ... nu vrea nimeni sa fie simulator sa mori la 300 la ora ... iar ARCADE in primul rand se refera la HANDLING, care este FOARTE ne-realist din ce se vede in filmele alea ... dupa care vine damage, care este total inexistent, si nu e nevoie sa fie SIMULATOR ca sa existe damage in joc ... in concluzie un caca de joc, care chiar ma intreb ce mai vrea de la noi dupa NFS U1, U2 si MW
asa e mi`e dor sa joc un joc gen nfs porsche
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 21-07-06, 18:12   #81
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

Ma intreb daca se va putea juca pe LAN, ca NFSU2, cu Hamachi... ar fi foarte interesant sa ma dau prin canion cu lumea, sau sa ne facem echipa si sa concuram cu alte echipe
AdiNX is offline   Reply With Quote
Old 23-07-06, 08:40   #82
Sl1V3R

Stage 5

Da,ar fi chiar tres bien
Old 25-07-06, 00:02   #83
sky_man

Stage 3

sky_man's Avatar

sper sa aiba skyline si sa aiba drag-uri si sa fie mai decente decat in nfs mw ( gen nfsu ) si sa puna downhill drift ( sau cel putin alea simple ) si sper sa nu fie o dezamagire k le rup capu'
I love Chevrolet Camaro and Dodge Challenger!
Disfunctional member of the Alkohaliks family!
sky_man is offline   Reply With Quote
Old 26-07-06, 21:18   #84
Cristy65

Stage 5

Cristy65's Avatar

Member of:
[RENAULT]

sper sa fie complex tuningul. sa fie ceva de genu street racing redline. cu multe maruntisuri. numi place faza asta cu stageurile. sh masina sa se strice. ceva in genu nfsug2 da mult mai compllex. vreo o suta de mashini pe putin cu cate 3 motorizari fiecare. cam multe nu??? pai dak vor sa fie reusit!!
Old 26-07-06, 21:57   #85
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

mai zic o data ca sa inteleaga si Cristy65. cei de la EA au zis in interviuri k vor fi 50+ (adica putin peste 50) de masini. cat despre damage, am o poza aici cu un gallardo ciufulit... despre tuningul la partea mecanica si de look nu pot spune nimic...
Old 27-07-06, 09:08   #86
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

ala nu e damage ... e un fel de gluma
Old 27-07-06, 09:14   #87
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

aceeasi `gluma` o aveai si in nfsmw... si chiar ma bucur ca nu au bagat damage `real`... nu as fi vrut sa-mi repar masina dupa fiecare cursa
Old 27-07-06, 11:55   #88
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]

damn n4bbs
zGb is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 14:10   #89
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

dupa cum ziceam ... inca un arcade obosit ... cel mai misto mi s-a parut din punctul asta de vedere NFS HS2. Acolo nu numai ca era damage si trebuia sa repari masina dar puteai sa o si tunezi ... si puteai sa te lupti cu masini mai puternice stock ... dar nu aveai sanse cu o masina din grupa mica tunata sa faci o masina din grupa mare tunata ... ala era marfa din punctul asta de vedere ... in ultimele NFS poti sa te dai cu 206 tunat impotriva unui skyline tunat si sa castigi ... o porcarie
Old 27-07-06, 15:12   #90
MaTzA
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

MaTzA's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Fiat]

vorbiti de damage...la asta...ganditi-va la ugd 2...cand te buseai si se schimba camera...arata masina cu geamu spart...si cand reveneai la cursa nu avea masina nik..

GRABA stirca TREABA !!!
MaTzA is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -