Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 17-07-06, 00:59   #61
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]
Default Re: Need For Speed ...NEW

sunt asa inebunit de jocu asta ... e prea belea... am gasit niste filmuletze super tari... dar au protect ... cred ca maine o sa stau sa le inregistrez pe telefon sau pe camera ... si le scot in comp sa le fac update !
Old 17-07-06, 07:41   #62
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

da linku macar... poate reusesc "sa le intru prin spate" in ftp si sa iau filmele
AdiNX is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 09:08   #63
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

am dowloadat niste filmulete... e vb de 3 curse in Carbon Canyon (le-am pus pe site-ul meu k nu pot sa uploadez pe 4tuning )

ps: o sa reiau lucrul la site-ul meu, sa fac o rubrica NFS:C; deci mai treceti din cand in cand pe acolo, k poate gasiti chestii interesante
Old 17-07-06, 10:43   #64
Sl1V3R

Stage 5

Nu stiu c o sa aduca ei nou[am vaz ca pun drift din nou,ceea c e bine].Daca nu-l vor face simulator nu mai imi incing placa video degeaba.Sa fie macar a 100-a parte din porsche
Sl1V3R is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 14:26   #65
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

sa vedem ce o fi cand va aparea.... pana atunci....
fuzzy is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 15:22   #66
Zerofast

Stage 5

Zerofast's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

se poate cum nu?????
Attached Files
File Type: wmv nfscarbon_071206_1_wmvlowwide.wmv (5.31 MB, 147 views)
File Type: wmv nfscarbon_071206_2_wmvlowwide.wmv (3.93 MB, 77 views)
File Type: wmv nfscarbon_071206_5_wmvlowwide.wmv (3.89 MB, 84 views)
File Type: wmv nfscarbon_071206_8_wmvlowwide.wmv (4.24 MB, 86 views)
Zerofast is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 15:28   #67
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

pfoaoleu ce arcade infect
Morro is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 16:02   #68
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

foarte infect.... la grafica bineinteles pare superb dar la feeling??? am citit undeva ca o sa fie un mod de cursa nou...ceva cu canioane... la asta sunt chiar foarte curios....una peste alta oricum de la nfs5 incoace mai mult grafica a fost de jocul asta dar feelingul nu......dar aici e doar parerea mea.....sper ca macar la carbon sa fie ceva intr-adevar nou si sa ma impresioneze....
Old 17-07-06, 20:04   #69
Sl1V3R

Stage 5

Ai dreptate fuzzy.Pan la urma am ajuns la un pct unde producatorii nu prea mai au ce sa adauge la grafica[s-a ajuns la unele jocuri aproape la fotorealism][mai pot dar nu sunte inca "pregatiti"],ar trebui sa se axeze p gameplay.Dar nu,EA trebuie sa bage arcade cat se poate si se gandesc ca jocul se va vinde oricum ca se cheama NFS...bleah
Old 17-07-06, 20:11   #70
Alkatraz

Stage 5

Alkatraz's Avatar

Deci stiiti de ce este jokul Arcade ... si nu Simulator .... Daca ar fi simulator sar face masina muci ca si in realitate ... Si vedeti voi ... Eu am cumparat NFS U1 , U2 si MW originale de la EA GAMES ... Si pe carcasa scrie 3+ ceea ce insemna ca de la 3 ani in sus te poti juca in el ... Daca bagau simulator erau obligati sa baga 12+ daca nu si 16+ (ca la Grand Turismo) Si din cauza asta EA GAMES il lasa arcade ... Crede ca iar scadea vanzarile dar eu zic ca ar creste foarte mult daca nu sar si dubla ...
Imaginativa sa fie un Simulator in toata firea ... La un accident dela penal la 300 KM/H ar trebui sa mori ... sau sa bagi toata averea stransa in curse in medicamente si reparatia masinii ...
Alkatraz is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 21:39   #71
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

primul filmulet al lui zerofast il am si eu pe [ulr=http://autotuning.ahost.ro/index.php]site[/url], dar are o rezolutie mai mare...
intrati si luati din filme, uitati-va peste poze... incerc le pun pe site imediat ce am facut rost de ele
Old 17-07-06, 22:14   #72
Sl1V3R

Stage 5

Cool Re: Need For Speed ...NEW

Quote:
Originally Posted by Alkatraz
Deci stiiti de ce este jokul Arcade ... si nu Simulator .... Daca ar fi simulator sar face masina muci ca si in realitate ... Si vedeti voi ... Eu am cumparat NFS U1 , U2 si MW originale de la EA GAMES ... Si pe carcasa scrie 3+ ceea ce insemna ca de la 3 ani in sus te poti juca in el ... Daca bagau simulator erau obligati sa baga 12+ daca nu si 16+ (ca la Grand Turismo) Si din cauza asta EA GAMES il lasa arcade ... Crede ca iar scadea vanzarile dar eu zic ca ar creste foarte mult daca nu sar si dubla ...
Imaginativa sa fie un Simulator in toata firea ... La un accident dela penal la 300 KM/H ar trebui sa mori ... sau sa bagi toata averea stransa in curse in medicamente si reparatia masinii ...

Nu stiu ce sa zic.Porsche are +3.Macar sa fie ca la porsche.Si daca stam sa ne gandim la faza cu damage masinile de politie din mw au damage...si unu chiar ff realist
Old 18-07-06, 11:19   #73
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

care stie germana sa se uite pe revistele de aici, si daca se poate sa faca o traducere si sa posteze pe forum
http://www.nfsplanet.com/nfsc_screen...&lang=eng&id=2
Old 18-07-06, 11:39   #74
Sl1V3R

Stage 5

Da sunt si in engleza unele reviste dar nu se vede vine decat scrisu` ala mare.Inceputul.In rest nu prea
Old 18-07-06, 12:15   #75
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

Quote:
Originally Posted by AdiNX
care stie germana sa se uite pe revistele de aici, si daca se poate sa faca o traducere si sa posteze pe forum
http://www.nfsplanet.com/nfsc_screen...&lang=eng&id=2
zice ca e mijto ce sa mai ... ce nfs nu are ceva care sa va placa ?
DyZ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -