Asa o fi,dar nici eu nu am vrut sa imi puna break-ul la download,nefiind masina mea,dar totusi l-a pus,asa ca ar fi frumos sa se puna la download toate masinile care le face,asa ar fi cinstit si corect fata de ceilalti,nu?
Asa o fi,dar nici eu nu am vrut sa imi puna break-ul la download,nefiind masina mea,dar totusi l-a pus,asa ca ar fi frumos sa se puna la download toate masinile care le face,asa ar fi cinstit si corect fata de ceilalti,nu?
scuzatima ca ma bag asa , tie tia facut vreo masina preferata?
ai mers cu ea ?
esti multumit de cea ce a facut omul asta ?
daca nu sunteti multumiti de omu asta nu downladati ma nimeni nu va pune sa luat masinii de aici si sa le instalati in joc daca va place bine daca nu tot bine
In fine, ma asteptam sa nu o pui, dar nici eu nu am vrut sa pui break-ul si pana la urma l-ai pus ...
Fara nicio suparare, dar daca topic-ul se numeste Gta San Andreas 4Tuning, ar trebui sa fie masini de pe 4T la download, nu?
Oricum, stii ca ai toata aprecierea mea pentru ce faci !
Bafta in continuare !
In fine, ma asteptam sa nu o pui, dar nici eu nu am vrut sa pui break-ul si pana la urma l-ai pus ...
Fara nicio suparare, dar daca topic-ul se numeste Gta San Andreas 4Tuning, ar trebui sa fie masini de pe 4T la download, nu?
Oricum, stii ca ai toata aprecierea mea pentru ce faci !
Bafta in continuare !
aceasta masina nu este pe 4tuning. Un up-date facut la masina