PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
24-03-09, 21:53
|
|
Stage 1
|
Re: Need for Speed: Shift
hai sai fim seriosi man..controlu ala era retaard...nu avea drift..nu avea drag...ce mai vrei?kre e cam baza in curse..liniute se fac oriunde..driftu...unii..unde se poate..circuite cu lapuri si ***uri...nu cred k vezi in strada...la undeground am apreciat mult controlu..pt un joc arcade era destuld e realist...aa..damege ii trebuia...ca prea faceai curba in pereti )..oricum...NFS nu mai e de mutl un joc bun cu masini...un joc f bun cu masini e Live for speed...da rmulti il instaleza si nus in stare sal joaca in priam zi si il scot..altu ar fi GRID...si R factor e ok...oricum...e cam monotonie in jocurile pe PC...inafara de grafică eu nu prea vad evolutie...de mutl nam jucat ceva sa mor de curiozitate la story line ca ce-o sa se intample ca nush ce...in fine...vbesc despre jocuri de parca ar fi politica sau ceva )...dale-n colo
|
|
|
25-03-09, 19:03
|
|
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
|
|
|
27-03-09, 16:09
|
|
Stage 5
|
Din ce se vede, grafica e buna .. .. altceva nu ma atrage la el ..
Probabil un nou shi(t) marca nfs..
Eu unu ma duc sa joc o tampenie de simulator .. la care nu poti sa iei curbe cu 300 .. si daca intrii in parapet cica masina se strica naspa rau sim`urile..
|
|
|
27-03-09, 18:48
|
|
Echipa de sprijin
Stage 5
Member of: [DACIA] [Echipa de sprijin]
|
Tot UG2 ramane tata lor
|
|
|
02-04-09, 15:19
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Dannyromdan
Nu mergi mai bine , da io zic ca e mult mai distractiv sa te joci un simulator cu volanu ... si e mult mai distractiv sa joci un simulator cu volanu decat un arcade ... la tastatura treaba sta invers
PS : Nu stiu ce tot ridicati in slavi undergroundurile ... ca nu e nimica de capu lor ...cel mai nasol e ca are numai masini slabe , nu are politie ... daia e MW cel mai frumos si distractiv nfs din toate timpurile ...
|
Toti ridicam in slavi undergroundurile pentru ca au avut cel mai tare tuning, au avut tuning interior , scissors doors, etc.. (specialitati dastea )
Doar grafica si ca n-au avut politie le-au stricat ...
|
|
05-04-09, 00:35
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Jass95
Toti ridicam in slavi undergroundurile pentru ca au avut cel mai tare tuning, au avut tuning interior , scissors doors, etc.. (specialitati dastea )
Doar grafica si ca n-au avut politie le-au stricat ...
|
Pe mine grafica nu ma deranja , da avea un control nasol ... parca nu simteam masina , mergeam cu 300 fara sa zica nimic .... la MW stiu ca se intetosa imaginea si se faceau niste dungi , era senzatia mai mijto .... mai incolo nu mai mi-au mers sa stiu cum e
|
|
|
05-04-09, 17:48
|
|
Stage 2
|
daca ati sti cine sunt cei care produc SHIFT-UL , si ce jocuri au mai scos, pe ce engine grafic si fizic e bazat jocul , nu ati mai face atata polemica de cartier pe seama acestui joc.
|
|
|
08-04-09, 11:57
|
|
Stock
|
ce bine arata jocu
|
|
|
09-04-09, 19:44
|
|
Stage 5
|
la care joc poti sa tunezi masina la interior, exterior, motor ca la U2, sa cauti prin oras shop-uri, sa apari pe reviste si dvd-uri, sa faci show cu masina pe strada, sunet si grafica foarte bune, masini super facute pt tuning deci undergrond 2 a fost cel mai bun NFS dupa parerea mea.noul nfs dupa imagini si masini nu mi se pare reusit, poate ma insel.
|
|
|
26-04-09, 02:18
|
|
Stage 1
|
Deci jocul e ... Praf !
Frate cand auzeai NFS pana acum te gandeai la un oras , politie , adrenalina , etc.
Acum ? La ce te gandesti ? La o mare porcarie din partea celor de la EA ... cea mai reusita serie de jocuri si ei au stricat'o ...
NO COMMENT
|
|
|
26-04-09, 10:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by R-Style
Deci jocul e ... Praf !
Frate cand auzeai NFS pana acum te gandeai la un oras , politie , adrenalina , etc.
Acum ? La ce te gandesti ? La o mare porcarie din partea celor de la EA ... cea mai reusita serie de jocuri si ei au stricat'o ...
NO COMMENT
|
Ba voi dati in gropi .... ziceti ca vreti sa fie realistic ca grid , si acum nu va convine ca nu mai are oras .... l-au scos pe undercover cu oras ... acum trebuie sa fie o schimbare ... la anu iar cu oras .
|
|
|
26-04-09, 11:00
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Dannyromdan
Ba voi dati in gropi .... ziceti ca vreti sa fie realistic ca grid , si acum nu va convine ca nu mai are oras .... l-au scos pe undercover cu oras ... acum trebuie sa fie o schimbare ... la anu iar cu oras .
|
Si totusi ... DTM ?
|
|
|
26-04-09, 16:13
|
|
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
Doua noi fotografii:
|
|
|
26-04-09, 23:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by R-Style
Si totusi ... DTM ?
|
Ala nu e DTM ... e tuning dus la extreme .... in realitate Pagaini nu exista in DTM ... si nici musclecarurile alea ... :P
|
|
|
27-04-09, 13:27
|
|
Stage 1
|
Need for Speed Shift ce va fi creeat de Slightly Mad Studios(responsabili pentru GT Legends și GTR 2) va fi un simulator, zic ei, ce simulează nu doar comportamentul mașinii dar și al șoferului. Jocul va fi creat special pentru core gameri și va fi lansat pe PC, Xbox 360 și PlayStation 3. Shift va avea o cameră din interiorul mașinii ”de la volan” și din descrierile date seamna foarte mult cu GRiD. A doua versiune de NFS se va numi Nitro și este dedicată gamerilor casual pe platformele Nintendo(Wii și DS) și va continua seria de jocuri arcade, dar totodată fiind ”complet diferit” față de orice alt titlu din serie precedent. Ultima versiune, Need for Speed: World Online va fi un joc online Free-to-play pentru PC. Acesta va apărea întâi în Asia, în această vară și apoi în celelalte regiuni. Jocul va oferi cea mai mare gamă de mașini licențiate dintr-un joc NFS de până acum.
Sursa : http://www.linkmania.ro/forums/index...owtopic=265251
|
|
|
|
|