La Gta Iv iti trebuie procesor foarte bun,minim Core 2 Duo sau Dual Core de 1.8 Ghz ca sa mearga acceptabil. Placa video e de ajuns sa fie de 512 DDr3 de la 9000 in sus.
Pentru shift nu-ti trebuie nu stiu ce racheta,doar un crack mai bun.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Need for Speed: Shift
nu stiu ce va place voua grid dar mie mi se pare execrabil. De modificat nu poti sa faci nimic.. masini limitate.. control foarte..dar foarte stupid ( da stiu se vrea realist..dar e peste realism. e o porcarie )
nu stiu ce va place voua grid dar mie mi se pare execrabil. De modificat nu poti sa faci nimic.. masini limitate.. control foarte..dar foarte stupid ( da stiu se vrea realist..dar e peste realism. e o porcarie )
La grafica maxim se misca foarte ok. Stiu ca nu poti sa modifici masinile nu s-au bazat pe asta. Imi place ca e realist...controlul masinii e ok, drifturile sunt ok nu ca la Carbon ti driftul de la start pana la finish. Nu stiu daca ma intelegi dar te simti bine cand il joci la high...daca ai si volan e si mai perfect
am o problema cu jocul, a mers bine, am ajuns la jumate tier 2, iar dupa o cursa cand incarca s-a blocat, am dat alt tab, ma rog s-a inchis. de atunci nu mai pot juca, cum intra in cursa cum iese din joc. ce are?
Scuzati calitatea, sunt print-uri scoase din paint. Trebuie minim 1920 pixeli pe orizontala (ca sa nu fie rezolutia pe verticala prea mica) si un program de pacalit driverul la placa video... se apropie de FOV 180...nu stiu exact, ca de obicei NFS e lipsit de cele mai de baza optiuni...cu toate ca e un joc reusit...problema optiunilor inca mai exista...