Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi

Reply

Thread Tools
Old 28-06-10, 20:38   #841
ionutz_njd

Stage 5

ionutz_njd's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Street Racing Squad

Quote:
Originally Posted by Racer_e30 View Post
1.apropo atot "cunoscatorilor" evacuare,sau filtrul de aer ori ce iai face NU da cai in plus neam!!!
a mai fost spus dar vad ca tu iti sustii prostia incontinuare ma rog problema ta

cat despre cele 2 masini ... ramane de vazut rezultatul mai bine

crede'a tu ca la motoarele in linie ai sa vezi mai mare castig decat la motoarele in V. si nu vb prostii chiar daca am doar 17 ani
atunci de ce isi cauta oameni motoare v8 in loc de m3 aaa intrebare ?
sau o bagi pe aia ca la motoarele m3 castigul de cp e deja la maxim si ca sa ai castig mai mare motorul tre decomprimat aaa nu o stiai nu credema ca si eu stiu ce vb stau cam mult timp cu baiaeti ce au e36 si ce ai vr-6 si se stie din ce se scoate mai mult sau nu dintr-un motor
oricum daca u zici ca nuti creste cp evacuare cu admisia mai pune mana pe carte si pe google ala chiar daca ai 17 (multi inainte) nu strica sa afli mai multe nu sa zici asa din auzite ci din surse sigure ce au pus masina pe dyno dupa asemenea modificari
Old 28-06-10, 21:24   #842
Diciu

Stage 3

Diciu's Avatar

Quote:
Originally Posted by ionutz_njd View Post
sau o bagi pe aia ca la motoarele m3 castigul de cp e deja la maxim si ca sa ai castig mai mare motorul tre decomprimat aaa nu o stiai nu credema ca si eu stiu ce vb stau cam mult timp cu baiaeti ce au e36 si ce ai vr-6 si se stie din ce se scoate mai mult sau nu dintr-un motor
oricum daca u zici ca nuti creste cp evacuare cu admisia mai pune mana pe carte si pe google ala chiar daca ai 17 (multi inainte) nu strica sa afli mai multe nu sa zici asa din auzite ci din surse sigure ce au pus masina pe dyno dupa asemenea modificari
Salutare sa iti explic ceva.....vorbesti din auzite, ai facut tu, cu manuta ta o masina?
Sincer sa fiu eu am ajutat pe cineva sa isi faca masina si a rezultat ceva dar ma rog nu intru in detalii tu vorbesti din auzite sincer nu ma cert cu nimeni dar parerea mea hai sa incheiem toata discutia si sa discutam vineri.... ce ziceti?
Cel mai frumos!!
Diciu is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 21:29   #843
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

cand va prezentati si voi masinile ..
NXdev is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 21:39   #844
Racer_e30

Stage 5

Racer_e30's Avatar

Quote:
1.vad ca te uiti la alt film
2.unde am mentionat eu ceva de ADMISIE in postul de mai sus???
3.daca tu crezi ca iti creste cp cu o evacuare e nasol ca daca aveai 17 intelgeam dar asa ...
4. eu nu am vorbit de motoarelele germane, si am generalizat "crede'a tu ca la motoarele in linie ai sa vezi mai mare castig decat la motoarele in V " nu am vorbit de niciun motor de la bmw sau vw.
5. un motor v8 este mai ieftin ca un motor M
Motorul V8 de 4.0 290HP 5.800 rpm 400 N·m 4.500 rpm
Motorul M de 3.8 340 cai 6.900 rpm 400 N·m 4.750 rpm
(motoare luate de pe e34)

Racer_e30 is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 21:39   #845
ionutz_njd

Stage 5

ionutz_njd's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Diciu View Post
Salutare sa iti explic ceva.....vorbesti din auzite, ai facut tu, cu manuta ta o masina?
Sincer sa fiu eu am ajutat pe cineva sa isi faca masina si a rezultat ceva dar ma rog nu intru in detalii tu vorbesti din auzite sincer nu ma cert cu nimeni dar parerea mea hai sa incheiem toata discutia si sa discutam vineri.... ce ziceti?
Cel mai frumos!!
diciule iar eu am 3 prieteni care si-au facut pisicile 2 care si-au facut vr-urile si credema ca stiu despre ce vb daca vrei te invit la garaj in weekend si sa vezi discuti despre masini cu softuri schimbat admisie facut serpisori schimbat injectoare si asa mai departe eu unu nu am facut cu manuta mea a facut altu de obicei iau masina apropae gata facuta si caontinui eu restu ficeare are parametri lui cum vrea sa raspunda masina
credema ca fara soft nu se scot cai din evacuare si admisie se scoate doar un cuplu si ala depinde de evacuare
la libera - e cuplu sus la sugrumata un pic ii ai cuplu de jos daca ai soft iti pune si cp
daca nu crezi intreabate de ce se face admisie pe fiecare piston (ex m3) si serpisori mariti pana in s cu evacuare dubla (ex m3 ) crezi u ca nu da cp in plus
ionutz_njd is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 21:44   #846
ionutz_njd

Stage 5

ionutz_njd's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
1.vad ca te uiti la alt film
2.unde am mentionat eu ceva de ADMISIE in postul de mai sus???
3.daca tu crezi ca iti creste cp cu o evacuare e nasol ca daca aveai 17 intelgeam dar asa ...
4. eu nu am vorbit de motoarelele germane, si am generalizat "crede'a tu ca la motoarele in linie ai sa vezi mai mare castig decat la motoarele in V " nu am vorbit de niciun motor de la bmw sau vw.
5. un motor v8 este mai ieftin ca un motor M
Motorul V8 de 4.0 290HP 5.800 rpm 400 N·m 4.500 rpm
Motorul M de 3.8 340 cai 6.900 rpm 400 N·m 4.750 rpm
(motoare luate de pe e34)

nici eu nu am vb de bmw sau vw si apropo ce mai modifici u la m3???? cucu iti tre o galagie de bani sa il decomprimi pt ai creste puterea la un v8 ce modifici multe ca iti permite care crezi u ca castiga dintre astea 2 motoare (e34)
ionutz_njd is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 22:05   #847
Racer_e30

Stage 5

Racer_e30's Avatar

Quote:
Originally Posted by Diciu View Post
Cel mai frumos!!
Nu ne certam Mihai, discutam, ca pana la urma impartim aceeasi pasiunea, mai invatam una alta

Quote:
Originally Posted by NXdev View Post
cand va prezentati si voi masinile ..
in seara asta le pun eu

Quote:
nici eu nu am vb de bmw sau vw si apropo ce mai modifici u la m3???? cucu iti tre o galagie de bani sa il decomprimi pt ai creste puterea la un v8 ce modifici multe ca iti permite care crezi u ca castiga dintre astea 2 motoare (e34)
depinde de modificari si dupa vedem care castiga

PS:sincer, numai noi discutam aici,mai invit si pe altii la discutie ? ce sa zic marfa ))) =))) )

Last edited by Racer_e30; 28-06-10 at 22:07.
Old 28-06-10, 22:10   #848
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

ok racer :P.respect SRS
NXdev is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 22:34   #849
Diciu

Stage 3

Diciu's Avatar

Quote:
diciule iar eu am 3 prieteni care si-au facut pisicile 2 care si-au facut vr-urile si credema ca stiu despre ce vb daca vrei te invit la garaj in weekend si sa vezi discuti despre masini cu softuri schimbat admisie facut serpisori schimbat injectoare si asa mai departe eu unu nu am facut cu manuta mea a facut altu de obicei iau masina apropae gata facuta si caontinui eu restu ficeare are parametri lui cum vrea sa raspunda masina
credema ca fara soft nu se scot cai din evacuare si admisie se scoate doar un cuplu si ala depinde de evacuare
la libera - e cuplu sus la sugrumata un pic ii ai cuplu de jos daca ai soft iti pune si cp
daca nu crezi intreabate de ce se face admisie pe fiecare piston (ex m3) si serpisori mariti pana in s cu evacuare dubla (ex m3 ) crezi u ca nu da cp in plus
Ok ce au modificati au facut prietenii tai? la e36? si in ce cp si ce Nm au ajuns?
Si cei care au modificat vr6?
Mersi! sunt curios
Diciu is offline   Reply With Quote
Old 29-06-10, 07:56   #850
green_e30

Stage 5

green_e30's Avatar

Acuma te cert eu pe tine Racere FORUMUL NU ESTE MESENGER
Gata cu cearta un vr6 face un pisic si gata dupa cum suna vr6 vs. 320....sau 2.0 vs. 2.9....gata fratilor nu va mai certati...faza de evacuare...racer io zic mai bine taci ca asta i-a zis-o YLI Ionu momentan pierde vreo 5-10CP din evacuarea care o are daca si-o monteaza pe cea de 38 maxim 40...o sa aibe de castigat acei CP....alte chestii nu mai zic decat o zii buna....respectele mele....

Grin
Old 29-06-10, 15:43   #851
Racer_e30

Stage 5

Racer_e30's Avatar

Quote:
Originally Posted by green_e30 View Post
Acuma te cert eu pe tine Racere FORUMUL NU ESTE MESENGER
Gata cu cearta un vr6 face un pisic si gata dupa cum suna vr6 vs. 320....sau 2.0 vs. 2.9....gata fratilor nu va mai certati...faza de evacuare...racer io zic mai bine taci ca asta i-a zis-o YLI Ionu momentan pierde vreo 5-10CP din evacuarea care o are daca si-o monteaza pe cea de 38 maxim 40...o sa aibe de castigat acei CP....alte chestii nu mai zic decat o zii buna....respectele mele....

Grin
1. am zis si mai sus NU ne certam.
2. atat timp cat este legat de masina unui membru si discutam nu e offtopic
offtopic era atunci cand vorbeati voi de mancare de jocuri si va certati si va dadeati cu parerea despre cine a gresit la organizare desii habar nu aveti ce sa intamplat unii dintre voi dar va raciti gura a posta pe forum cum e mai bine pt club
3.grinule vine driftul, nu mai zici nimic de "treaba aia"
4.parasolarul o sa se schimbe in curand
5.cine nu vine vineri la intrunire, O SA FIE DAT AFARA !!!
6.injuraturile si reclamatiile pe PM sau Racer_e30
7.voi nu mai modificati nimic la masina , nu mai faceti poza ceva ?
8.Locatia se va schimba, cel mai probabil maine seara va anunt.
9.Daca e frumos vineri seara si ne strangem intrun nr mare ... poate mai mergem si noi prin alta parte.
10.Propuneti locatii!!!
Old 29-06-10, 15:48   #852
green_e30

Stage 5

green_e30's Avatar

1.OK nu va certati
2.Si p-asta am inteles-o
3.Treaba e inca valabila daca aveti materialu
4.Eu propun sa ramana acelasi parasolar...
5.OK...masuri drastice poate chiar prea drastice....
6.Mama ce te-as injura....
7.Nu am masina momentan
8.Mai bine nu se schimba locatia si ramane polivalenta
9.De acord...o parcare ceva ...fac Liviu si cu Leo SR> nist poze ca stiu ca au aparate bune...
10.Locatie.....Lacul Morii!!!
green_e30 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-10, 16:17   #853
Racer_e30

Stage 5

Racer_e30's Avatar

am atasat NOUL parasolar
Deci din start am sa va zic sa il votati aici pe forum dati "quote" si spuneti daca va place DA SAU NU !!!
momentan primeste voturi pozitive de la Leo si YLI ( masini ce merg pe 17 la expo ) si la curse unde o sa Reprezinte clubul...
si un vot de la mine, dar nu e asa de important fiindca momentan nu am masina
bulina ramane aceeasi:X
fara alte discutii fiecare membru al clubui este obligat sa poarte parasolarul
si dece vreau sa il schimba? Pt ca asta arata mai bine! si aici sunt sustinut de cativa membrii ai clubului, nu pt ca asa mi sa sculat mie sa schimbam fontul
va reamintesc ca este vorba de FONT deci el se poate face cat de LAT sau LUNG vreti, deci nu or sa fie probleme ca domne e prea lat e prea lung si nush ce...
sper sa va placa voua membrii clubului si nu numai ...
ps: cei care nu au masini ambineti'va de la comentarii cretine !!!
il rog pe grin sa incarce sus si bulina cu o mica imbunatatire !!! Bravo BO$$!
ps2: momentan se lucreaza la fontul cuvintelor " Club Romania" ce o sa fie sub parasolar si anume sub " RACING" dar ceva mai mic ... si ALB
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	probe3.jpg
Views:	42
Size:	19.1 KB
ID:	1543099  

Last edited by Racer_e30; 29-06-10 at 16:34.
Old 29-06-10, 16:20   #854
green_e30

Stage 5

green_e30's Avatar

Votul meu ca de obicei DA e ok:P!!!

Bulina acuma in varianta fara linia care va da tuturor bataie de cap....!!!

Merci Bo$$!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	emblema  copy.jpg
Views:	40
Size:	27.6 KB
ID:	1543095  
green_e30 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-10, 16:25   #855
andyskn

Stage 3

andyskn's Avatar

Thumbs up Re: Street Racing Squad

Quote:
am atasat NOUL parasolar
Deci din start am sa va zic sa il votati aici pe forum dati "quote" si spuneti daca va place DA SAU NU !!!
momentan primeste voturi pozitive de la Leo si YLI ( masini ce merg pe 17 la expo ) si la curse unde o sa Reprezinte clubul...
si un vot de la mine, dar nu e asa de important fiindca momentan nu am masina
bulina ramane aceeasi:X
fara alte discutii fiecare membru al clubui este obligat sa poarte parasolarul
si dece vreau sa il schimba? Pt ca asta arata mai bine! si aici sunt sustinut de cativa membrii ai clubului, nu pt ca asa mi sa sculat mie sa schimbam fontul
va reamintesc ca este vorba de FONT deci el se poate face cat de LAT sau LUNG vreti, deci nu or sa fie probleme ca domne e prea lat e prea lung si nush ce...

sper sa va placa voua membrii clubului si nu numai ...
ps: cei care nu au masini ambineti'va de la comentarii cretine !!!
il rog pe grin sa incarce sus si bulina cu o mica imbunatatire !!! Bravo BO$$!
+un vot pozitiv de la mine!DA!,imi place.E mai special decat cel vechi...

Last edited by andyskn; 29-06-10 at 16:30.
andyskn is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -