Quote:
Originally Posted by Diciu
Sa va zic si yo ceva.... Eu unu cred ca am fost cāt se poate de corect, unu care vrea sa ajute cu ceva dar vad ca sunt multi care nici nu ii interesează si au gura mare. Poate ca nu am eu dreptul sa fac acum gura mare dar o parere din partea mea!! Si se ştiu ei care sunt!
Nu trebuie sa fie pe forum neaparat activi dar sa fie cānd este nevoie si sa se implice......cum ziceai mulţi săptămāna trecută nu contează cantitatea ci calitatea!!
Toţi trebuie sa fim egali si sa ne intelegem dar..... Nu ştiu poate ca in seara asta o sa se mai clarifice lucrurile! Mersi si pe cine stresez sa nu mă bage inseama!
Inlegatura cu maşina o sa o pun in seara asta! Bft
|
ia aici calitate... vineri numai calitati au fost ... respect pt cei care au venit si pt cei care nu au venit dar au anuntat... si pt restu mult respect
REGULILE OR SA SE SCHIMBE RADICAL !!!
SI POATE UNII VA VEDETI LOCUL IN CLUB , MEMBRII FAC CE ZICE CONDUCEREA si nu incepeti cu " ca daca clubul vrea sa'mi dau foc la masina eu trebe sa o fac ? " CA NU SUNTEM LA GRADINITA ....nu duceti la extrem treaba asta ...
CAND E VB DE DISTRACTIE NU VENITI ? SA ZICEM A FOST URAT AFARA
VINERI RELUAM ... spre fericirea voastra de pe "forum " ca fata in fata aveti treaba sa vb despre altceva
nu ma intereseaza ca clubul are 15 cai adunati de la toate masinile .... se pot face atmosfera si cu aia asa ca cand vb ca clubul nu are masini de curse spuneti un adevar dar nu vreau sa stam aiurea la intruniri ca oricum nu vorbiti numai prostii
toti cei care nu au legaturu cu clubul ii rog sa nu mai posteze nu de alta dar nu prea vad ca stiti ce se intamplas si sa nu vb prostii ... deci mai usor cu posturile pe aici...
la intruniri sa nu mai apara cei care nu au treaba cu clubul ... stiu masini care vin la intruniri si nici ei nu stiu dece sunt acolo ...dar nici nu vor sa intre in club deci nu vad rostul ...PA!!!
nu va mai dati cu parerea pe forum si cum ar fii bine ai ceva de zis vii sa vb fata in fata, mai ales daca sunteti din club
in momentul de fata clubul are oameni cu caracter care isi doresc ceva cu acest club si fac eforturi pt club... pentru noii membrii
si pt aspirantii la club ... axati-va pe cele 3 categorii curse/expo/audio
vineri incercati sa veniti toti ca sa completati fisele de inscriere si dupa vedem noi ce facem ... poate mergem pe undeva