Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > Hardware

Hardware Configuratii, componente, cerinte, preturi, sfaturi, modificari

Reply

Thread Tools
Old 28-03-11, 23:19   #1
mirceasilvyu

Stage 5

mirceasilvyu's Avatar

Default O intrebare?

Salutare,
Am o intrebare mai exact mi`am reinstalat windowsul..iar de pe cd de la calculator cu programele lui..am gasit un program numit EPU-4 Engine,pe care l`am si instalat dar problema este ca nu stiu la ce foloseste??ce rol are?pentru ce ii mai exact??

Thx...
Old 01-04-11, 23:00   #2
ADi 9n

Stage 4

ADi 9n's Avatar

Member of:
[VW]
[Street 4 Cars]
Default Re: O intrebare?

Salut,este un program pentru placi video asus ce regleaza consumul de curent,turatia ventilatorului etc in functie de procentajul in care este folosita placa,de obicei un astfel de program este folositor,iar daca placa ta este una asus iti recomand sa il lasi sa ruleze in background.
Old 03-04-11, 13:20   #3
mirceasilvyu

Stage 5

mirceasilvyu's Avatar

Quote:
Originally Posted by ADi 9n View Post
Salut,este un program pentru placi video asus ce regleaza consumul de curent,turatia ventilatorului etc in functie de procentajul in care este folosita placa,de obicei un astfel de program este folositor,iar daca placa ta este una asus iti recomand sa il lasi sa ruleze in background.
Multumesc pentru raspuns..
Numai ca sunt 3 moduri in care poate sa ruleze programul
-auto:high performance
high performance
max power saving
Nu stiu in care sa il las sa functioneze...momentan este pe pe al 2 lea..cel stabilit de program..cand l`am instalat
mirceasilvyu is offline   Reply With Quote
Old 07-04-11, 22:06   #4
Rudy87mn
VW Driver

Stage 3

Rudy87mn's Avatar

Member of:
[VW]

Il setezi pe ce crezi tu ca iti corespunde cu nevoile tale in functie dece folosesti placa video , daca vrei sa rulezi un joc sau ce stiu eu ce program pentru editare video etc il pui pe high performance , daca nu lasi ultima setare si nu consuma asa mult curent :P
- Copyright 2024 4Tuning -