![]() |
O intrebare?
Salutare,
Am o intrebare mai exact mi`am reinstalat windowsul..iar de pe cd de la calculator cu programele lui..am gasit un program numit EPU-4 Engine,pe care l`am si instalat dar problema este ca nu stiu la ce foloseste??ce rol are?pentru ce ii mai exact?? Thx...;) |
Re: O intrebare?
Salut,este un program pentru placi video asus ce regleaza consumul de curent,turatia ventilatorului etc in functie de procentajul in care este folosita placa,de obicei un astfel de program este folositor,iar daca placa ta este una asus iti recomand sa il lasi sa ruleze in background.;)
|
Quote:
Numai ca sunt 3 moduri in care poate sa ruleze programul:| -auto:high performance high performance max power saving Nu stiu in care sa il las sa functioneze...momentan este pe pe al 2 lea..cel stabilit de program..cand l`am instalat |
Il setezi pe ce crezi tu ca iti corespunde cu nevoile tale in functie dece folosesti placa video , daca vrei sa rulezi un joc sau ce stiu eu ce program pentru editare video etc il pui pe high performance , daca nu lasi ultima setare si nu consuma asa mult curent :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:57. |
- Copyright 2026 4Tuning