Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete |
19-12-09, 16:40
|
|
Stage 1
|
unde gasesc machet astra g coupe
salut la toata lumea
vreau si eu sa cumpar o macheta de astra g coupe ( nu bertone ca am gasit si nu vreu ) daca ma poate ajuta cineva .... 0729 699 463 sau lasati mesaje aici multumesc
|
|
|
19-12-09, 20:47
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: unde gasesc machet astra g coupe
g coupe sau bertone - same stuff
poate vrei hatchback - adica cel scurt
|
|
|
19-12-09, 22:19
|
|
Stage 5
|
Unde anume ai gasit Bertone...imi poti spune?
P.S. Astra G coupe sau Bertone...nu e deloc "same stuff"...chiar deloc.
|
|
|
19-12-09, 23:01
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Astra g Coupe sau Bertone e exact aceeasi chestie. Prin definitie coupe-ul are doar 2 usi. Aia cu 3 usi nu se numeste coupe ... e hatchback cu 3 usi
Si eu sunt interesat de Bertone sau Astra g ... la orice scara
|
|
|
30-12-09, 13:28
|
|
Stage 3
|
fratioru ai opel degeaba , astra g e astra g si bertone este o asta design Bertone care arata cu totul altfel mai informeaza-te si tu
|
|
|
30-12-09, 15:43
|
|
Stage 5
|
Sorry ca ma bag ca musca in lapte dar steaua23 are dreptate. Singura astra g coupe este cea desenata de BERTONE.
|
|
|
30-12-09, 18:10
|
|
Stage 1
|
ok am inteles m-am exprimat gresit......
ideea nu asta era, in fine daca stie cnv de unde pot face rost de o macheta de astra g in 3 usi ?
|
|
|
30-12-09, 20:13
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Ia definiti voi ce inseamna coupe si hatchback intai. Si este Astra G Coupe si Astra G Coupe Bertone - ca un fel de urmasa a lui Calibra daca va uitati mai atent la ea. Scuze de off , si on topic , zona zooster incearca pe la okazionisti sau la reprezentante Opel . Bafta !
|
|
|
30-12-09, 20:31
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Nu exista G Coupe si G Coupe Bertone; e una si aceeasi masina. Se confunda pe aici notiunile de masina in 3 usi cu cea de Coupe, doar pentru ca intamplator coincide numarul de portiere.
Un articol bun de lecturat.
Ce cauta initiatorul topicului e versiunea hatch-back in 3 usi; Welly facea modelul la 1:24 (posibil si 1:18 ); cauta prin benzinarii, posibil sa gasesti.
|
|
|
30-12-09, 21:05
|
|
Stage 3
|
ma baieti ma , mai interesativa inainte sa scrieti aiurea pe aici , dati pe google , uitati-va la poze , este o astra g coupe , cea pe care o are si colegul cu anuntul , si astra g coupe bertone designed by bertone .....
|
|
|
30-12-09, 22:37
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Mersi marquiz , asta era si punctul meu de vedere
|
|
|
31-12-09, 13:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by marquiz
ma baieti ma , mai interesativa inainte sa scrieti aiurea pe aici , dati pe google , uitati-va la poze , este o astra g coupe , cea pe care o are si colegul cu anuntul , si astra g coupe bertone designed by bertone .....
|
Bineinteles ca e mult mai simplu sa te iei dupa poze denumite aiurea, decat pe un articol oficial publicat pe wikipedia. Ma rog...limba engleza e prea complicata probabil, judecand dupa utilizarea limbii romane.
"It was available as a 3 and 5-door hatchback, 4-door saloon and two special versions: the Astra Coupé and the Astra Cabrio, both of them designed and built by Bertone."
Traducere: A fost disponibila ca hatchback in 3 si 5 usi, berlina in 4 usi si doua versiuni speciale: Astra Coupe si Astra Cabrio, ambele desenate si construite de Bertone.
Last edited by bmwh548; 31-12-09 at 13:59.
|
|
|
31-12-09, 14:00
|
|
Stage 3
|
=)) no comment fratioru' , nu stiu ce greseala gasesti tu dar ma rog, pentru cultura ta generala asa, am diploma de vorbitor nativ de engleza , si muncesc in limba engleza de ani de zile . Una peste alta . nu mai conteaza....voi ramaneti "destepti" si credeti in continuare ca g coupe e acelasi lucru cu bertone coupe . Macar oboseste-te si cauta pe google ce modele a facut Bertoen, iti zic eu , e un designer italian daca aveai impresia ca e vreun chinez
|
|
|
31-12-09, 14:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marquiz
=)) no comment fratioru' , nu stiu ce greseala gasesti tu dar ma rog, pentru cultura ta generala asa, am diploma de vorbitor nativ de engleza , si muncesc in limba engleza de ani de zile . Una peste alta . nu mai conteaza....voi ramaneti "destepti" si credeti in continuare ca g coupe e acelasi lucru cu bertone coupe . Macar oboseste-te si cauta pe google ce modele a facut Bertoen, iti zic eu , e un designer italian daca aveai impresia ca e vreun chinez
|
Bine tintit Marquiz
P.S Eu zic sa lasam omu' sa gaseasca Astra G 2+1 usi...si gata. Facem un topic separat daca vreti.
Last edited by larry; 31-12-09 at 14:45.
|
|
|
|
|