Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Vanzari Cumparari Machete

Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-11-09, 17:48   #1
X-Bone
BMW Driver

Stage 2

Default Cumpar Macheta BMW E39

caut sa cumpar o macheta BMW e39 de culoare gri arctic..cel mai bun prieten al meu a murit intrun accident cu o asemenea masina..si as vrea sa cumpar o masinuta la fel si sa o personalizez dupa ceea adevarata, nu conteaza marimea..sa fie mare si sa se poata vedea detaliile bine..vreau sa fie din accea ce se poate schimba rotile..eventual sa pot folia geamurile...etc..las numar de telefon..daca nu aveti centi dati beep sau sms..ca raspund
numar 0740.551116
nume Claudiu

Nu Viteza Ne Omoara..Ci Inconstienta !!!
X-Bone is offline  
Old 10-11-09, 19:21   #2
DannyKid

Stage 5

DannyKid's Avatar

Default Re: Cumpar Macheta BMW E39

modelcarworld.com --> Daca nu are nimeni pe forum, incearca sa te uiti pe site daca e vreuna si daca iti convine, vezi ca e un thread mai sus in care se dau comenzi de pe acest site.
Iar scarile la care cred eu ce`l mai bine ca se poate lucra la detalii sunt: 1/18 si 1/24 ...
Sper ca ti-am fost de ajutor. Numai bine !

O prietenie, O familie, Un Club ! ~ Shadows Racing Team ~
DannyKid is offline  
Old 11-11-09, 13:55   #3
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
Default Re: Cumpar Macheta BMW E39

Ti-am raspuns si pe celalalt topic unde ai intrebat, nu stiu daca ai observat...

BMW E39 se gaseste doar la 1:43 si 1:24. Firma producatoare pentru 1:24 este Paul's Model Art (divizie Minichamps); ai sanse sa gasesti doar pe ebay, in special pe Ebay Germania. A fost fabricata in mai multe culori...una din ele e si un argintiu/gri, nu stiu daca este neaparat cel pe care il vrei tu. In privinta calitatii poti vedea poze cu exemplarul meu albastru aici si aici. Inainte sa ma intrebi: macheta nu este de vanzare indiferent de oferta.

Nici pe site-urile de genul modelcarworld nu o vei gasi pentru ca nu mai este in fabricatie de mult timp; singura solutie e second-hand. Succes.

- Copyright 2025 4Tuning -