10-08-09, 07:21
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [SKODA] [4Tuning International]
|
Re: Machetele mele - bmwh548
chiar ca rara...
ai grija de ea!
nu i-ar strica o culoare mai faina si sa fie lasata un pic de bot, sa nu mai existe discrepanta cu spatele lasat
|
10-08-09, 12:57
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Sa vad cum fac cu oglinzile...si o revopsesc, e pacat de ea sa ramana cu defecte de vopsea.
Pentru astazi:
BMW 540i Paul's Model Art 1:24
Unul din modelele mele preferate, nickul meu e imprumutat dupa codul unui E39 modificat de Hamann L-am cautat mult timp, e un model foarte greu de gasit. E vorba de versiunea face-lift...seria 5 E39 a fost prima cu angel-eyes din istoria BMW.
A fost cumparata second-hand, are niste defecte datorate trecerii timpului (una din siglele de pe jante e lipsa, numarul spate putin "jupit", era inimaginabil de plina de praf cand a ajuns la mine), dar a meritat fiecare minut de asteptare
Pacat ca nu are geamuri la portierele fata, ca nu se deschide portbagajul...si cam atat. Sunt foarte rare si e pacat sa le ratati daca le vedeti.
Last edited by bmwh548; 14-08-12 at 14:39.
|
|
|
10-08-09, 15:01
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Ultimele 2 machete sunt pur si simplu...extraordinare . De unde/ de la cine ai luat asemenea raritati? Si la final, partea mai nasoala: cu cat le-ai luat?
|
|
|
10-08-09, 15:28
|
|
Stage 5
|
Ebay...pretul e secret
Urmeaza alte raritati zilele astea
|
|
|
11-08-09, 16:10
|
|
Stage 5
|
BMW 325i Schuco 1:24
Pentru ca sunt satul de chinezaria pe care o face Bburago acum la 1:24 m-am decis sa caut putin si sa vad daca nu gasesc si altceva. Tot pe ebay am gasit-o si pe asta...
Sasiu metalic, motor metalic (placa din jurul lui fiind plastic), cutia de viteze metalica, bordul realizat din 4 componente si probabil ce sare in ochi la prima vedere: toate 4 portierele mobile.
Mi-ar fi placut sa fie putin mai detaliata si mai bine finisata: marginea de jos a lunetei statea cu vreun mimilimetru deasupra liniei portbagajului pentru ca o impingeau in afara niste degajari prost gandite din zona tavitei spate...le-am taiat si am pilit putin...voi finisa cum trebuie zona zilele urmatoare; blocurile optice spate sunt facute din 3 bucati separate, poate la prima vedere pare un lucru interesant, nu e chiar asa, finisajul e prost si nu se imbina cum trebuie; instrumentele de bord sunt realizate in relief dar nu sunt vopsite...ar mai fi, dar cu toate defectele ei mie imi place.
Last edited by bmwh548; 14-08-12 at 14:40.
|
|
|
11-08-09, 19:50
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
M-ai innebunit cu astea 3 BMW-uri . Nu mai am cuvinte.. mai ai machete de pe Ebay? Mai faci comanda?? M-ar interesa si pe mine sa fac. Da-mi un pm cu id-ul tau .
|
|
|
12-08-09, 12:46
|
|
Stage 5
|
Mai am...dar nu multe Nu mai fac comanda, id-ul e in profil: bmwh548
BMW 850i Revell 1:24 VANDUT
Macheta e intr-o stare destul de buna, emblemele nu stau prea bine lipite, numarul fata nu sta prea bine, cateva din etichetele interioare n-au fost lipite bine (fiind plasate pe muchii adezivul s-a uscat si stau cam pe aer), numarul spate a fost lipit aiurea, cauciucurile sunt dintr-un material ciudat (destul de tare, crapa repede, deja am o crapatura mica pe unul din ele). Un defect enervant care se vede prima data e unul din stergatoare care sta ridicat de pe parbriz (il aranjez eu cand am timp).
Detaliile sunt ok pentru scara ei, interiorul e dintr-un plastic "abraziv" in zona picioarelor pentru a imita mocheta, exista numele "Good Year" pe lateralul cauciucurilor scris in relief...
Ca o modificare fata de stock: traseul de esapament a fost vopsit argintiu (ma plictiseam).
Last edited by bmwh548; 14-08-12 at 14:41.
|
|
|
13-08-09, 11:08
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
foarte, foarte frumoase Bimmerele...
ai starnit multa invidie p-aici
ce planuri ai cu ele?
raman stock cu mici retusiri sau la faci ceva mai mult?
alte jante, vopsea, etc...
|
|
|
13-08-09, 12:47
|
|
Stage 5
|
In general stock...la 750iL e mai complicat, acolo trebuie revopsita toata macheta.
Pentru astazi:
BMW 635CSi Racing Bburago Italy 1:26 VANDUT
Dulcele stil clasic Bburago: roti din plastic, portiere care nu stau cum trebuie, vopseaua e praf (dar asta se poate pune pe seama timpului), stickerele se dezlipesc, interiorul e foarte simplu (dar lucrat decent avand in vedere varsta), grila radiatorului e montata aiurea... Un plus pentru faptul ca motorul e piesa separata si e lucrat relativ bine (daca facem exceptie de culoare...).
Last edited by bmwh548; 14-08-12 at 14:41.
|
|
|
14-08-09, 08:02
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
neaparat alte roti... ceva BBS daca ai gasi
si bara fata... hmmm, trebuie niste decupaje, eventual 2 proiectoare (leduri chiar daca nu se aprind)
zici ca-i locomotiva asa...
deci... la treaba!
|
|
|
24-08-09, 23:17
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by bmwh548
14. BMW 750iL Paul's Model Art 1:24
Macheta e o reprezentare a generatiei E38, versiunea face-lift.
Macheta a fost cumparat second-hand (fiind scoasa din productie din cate stiu) si are defecte datorate utilizarii improprii (oglinzile laterale rupte, vopseaua "ciupita" in unele locuri, emblemele de pe capote lipsa, "insertiile" de lemn in stare avansata de degradare). Nu le voi trece pe acestea la defecte de fabricatie. Mi-ar fi placut sa aiba geamuri si la portierele fata, sa se acorde putin mai multa atentie interiorului (macar niste pedale), raza de curbura a rotilor sa fie mai mare...si cam atat.
E o macheta foarte rara si daca aveti ocazia sa o cumparati nu o ratati, merita cu prisosinta.
|
vaii E38!!! foarte tare achizitia si cele doua E36 si E39 daca sar fabrica E38 si E39 la 1:18 ar f isi mai frumos sa le stapanesti sanatos si cat mai multe raritati
|
25-08-09, 01:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eddycdk
o masina superba...una dintre preferatele mele dealtfel!
despre jucarie...hmmm am vrut sa o cumpar de 20 de ori...dar cand vad interiorul ala asa aiurea lucrat...imi vine sa o iau din vitrina si sa o arunc pana in china, in capul aluia care a l-a proiectat
daca vrei sa ai ceva frumos in vitrina...ai mult de munca si int si ext!
spor la treaba in continuare!
|
Pai decat sa iei asa o macheta si sa o modifici,astfel pierzandu-si valoarea,nu e mai logic sa o cumperi din start buna,facuta de Kyosho,Minichamps,AUTOART etc?
|
|
|
25-08-09, 07:16
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mihai90
Pai decat sa iei asa o macheta si sa o modifici,astfel pierzandu-si valoarea,nu e mai logic sa o cumperi din start buna,facuta de Kyosho,Minichamps,AUTOART etc?
|
sa-i pierd valoarea?
la mine le creste valoarea amice!
|
|
|
25-08-09, 09:07
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel] [DACIA]
|
Numai respect co-oraseanului meu!Rare si frumoase!
|
|
|
25-08-09, 11:08
|
|
Stage 5
|
Multumesc tuturor
Eddy esti pe mess ca vreau sa te intreb cate ceva?
|
|
|
|
|