| Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari |
09-12-09, 20:39
|
|
 Stage 4
|
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Quote:
Originally Posted by bmwh548
Audi-ul e Cararama 1:24, realizat bine cu exceptia rotilor subdimensionate.
Bodykit din poxilina si chit auto; boxe din difuzoare de pe la castile miniaturale (earphones) desi pentru 1:24 sunt o idee cam mari; NOS din pixuri taiate si apoi modelate capetele cu poxilina/chit auto, o piulita mica (ceva gen M2) pentru robinet, sarma de aluminiu/cupru pentru tevi; jante de la alte machete; scaune de la alte machete.
PS: tu nu cumva mai ai un topic pe aici cu acelasi Audi A4?
|
atunci Cararama  mam incurcat :P scuze 
si ba am un topic cu audi asta
|
|
|
11-12-09, 12:19
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Opel] [SEAT]
|
Astazi vreau sa va prezint primele mele doua tutoriale care sper , ca nu au mai fost prezentate :
In primul tutorial va voi arata cum sa faceti un tub de NOS(N2O) :
-avem nevoie de un capacel de la un pix ca cel din imaginea 1
-il desfacem cu grija 2
-pastram capacul 3 iar pixul il punem deoparte pentru ca il mai putem folosi la alte piese
-dupa cum vedem in imaginea 4 capacul are o gaura unde se infileta pe mina pixului.Aceasta se va acoperi cu putina poxilina 5 astfel incat sa fie o suprafata plana.
-in imaginea 6 dupa cum se vede ,vom face o mica gaura cu un ac incins , pentru a putea aduga un mic surubel 7
-ultimul pas 8 este optional daca doriti sa adugati o sigla cu o firma care produce obiectul mai sus prezentat.
Al doilea tutorial va prezint cum sa construiti un suport pentru tubul de NOS :
-avem nevoie de o bucatica de poxilina pe care o framantam si o lasam sa se intareasca intr-o forma dreptunghiulara 9
-dupa ce s-a intarit o scobim in forma tubului de NOS pentru a ii putea face loc 10
-rezultatul final : tubul de NOS sustinut de suport 11
-suportul se poate colora in functie de preferinta.
|
|
|
11-12-09, 12:55
|
|
 Stage 5
|
ahhh...cum de nu mi-a trecut prin cap asta  ...bravo ...felicitari si chiar fac si eu azi unul
|
|
|
11-12-09, 14:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by L4uR
ahhh...cum de nu mi-a trecut prin cap asta  ...bravo ...felicitari si chiar fac si eu azi unul 
|
Multumesc ! Mai am cateva idei pe care o sa le pun in practica zilele astea ! Cum am terminat , am sa si postez aici !
|
|
|
11-12-09, 17:59
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
LSD :
- se pot face din orice material care se deschide pe lateral si in sus . cateva exemple : Spoturile de lumina de la baie ( cele reglabile ) , clame ( sunt prinse daca privesti atent prin nit ) , foarfecele ( lipit prin nit ) etc. Trebuie sa stii cum sa privesti lumea ce te inconjoara si sa o adaptezi la ce ai nevoie  dupa aceea inventivitatea face restul  ...
|
|
|
11-12-09, 21:39
|
|
 Stage 4
|
super tutorial pt tub NOS dar cum scriu pe el NOS ?? cu ce ? marker sau scot la imprimanta logo?
|
|
|
12-12-09, 10:55
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
12-12-09, 15:07
|
|
Stage 1
|
Foarte mijto ideia cu tubul de NOS tineo tot asa!Am si eu o intrebare din ce pot face un eleron la macheta si inafara de poxilina si chit auto se mai poate face din altceva barile fata spate si pragurile?Multumesc Anticipat!!!!
|
|
|
12-12-09, 15:11
|
|
 Stage 5
|
ar merge sa faci un schelete al barii din cartele de telefon vechi ....le incalzesti le modelezi...dar tot la poxilina sau chit ajungi cu finisajele
|
|
|
12-12-09, 17:20
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Martinos
super tutorial pt tub NOS dar cum scriu pe el NOS ?? cu ce ? marker sau scot la imprimanta logo?
|
Multumesc ! Pai il poti scoate la imprimanta sau decupa dintr-o revista de specialitate,apoi cu scotch transparent il lipesti pe tubul de NOS.
Quote:
Originally Posted by Alex_2012
Foarte mijto ideia cu tubul de NOS tineo tot asa!Am si eu o intrebare din ce pot face un eleron la macheta si inafara de poxilina si chit auto se mai poate face din altceva barile fata spate si pragurile?Multumesc Anticipat!!!!
|
Ma bucur ca ideea mea a fost primita cu bratele deschise de voi !Pai eleronul ai pute sa il faci , ma gandeam eu dintr-o bucata de coltar de aluminiu ,care o poti modela / taia / in functie de ce eleron vrei sa faci !
|
|
|
12-12-09, 19:54
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Salut la toata lumea .Sunt nou in domeniu machetelor ,si as vrea sa sa intreb daca se poate face tuning pe o macheta cu scara de 1/64 sau 1/43......sunt prea mici?Cam cati cm au ?
|
|
|
12-12-09, 21:20
|
|
 Stage 5
|
Salut,se poate face daca ai rabdare dar sunt mici mai ales 1/64 , 1/43 are in jur la 10 cm acu depinde de model, se poate face pe ori ce scara vrei daca ai ambitie si rabdare :P
|
|
|
12-12-09, 21:28
|
|
|
Shine Club Member
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning] [4Rally] [2 Roti] [Street 4 Cars] [Shine Club] [Street Vision]
|
Foarte buna ideea cu tubul de NOS numa ca intrebarea este:
de unde fc rost de pix?
|
|
|
12-12-09, 21:50
|
|
 Stage 5
|
de la magazin!
|
|
|
13-12-09, 00:54
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
Member of: [Nissan] [CITROEN]
|
Quote:
Originally Posted by Alex_2012
|
Prietene, invata sa scrii si sa te exprimi in limba romana.
Quote:
Originally Posted by _Cox_
Foarte buna ideea cu tubul de NOS numa ca intrebarea este:
de unde fc rost de pix?
|
Quote:
Originally Posted by kagula_89
de la magazin!
|

Last edited by VENOX; 13-12-09 at 01:08.
|
|
|
|
|