Quote:
Originally Posted by Vladutuu
Salutare cer si eu un sfat cine ma poate ajuta.
Imi lipsesc proiectoarele la acest ford focus si nu stiu ce sa fac sa las asa sau sa astup cu kit.
Un sfat va rog mult de tot. 
|
In primul rand nu vad de ce ai incarcat masina cu chit.... ca sa-i dai contur la tot chitul ala, sa-l finisezi sa-ti iasa real nu vad sa reusesti nimic. In al doilea rand, eu optam intai sa desfac masina si sa lucrez pe partea metalica gol-goluta.
Proiectoarele zic sa lasi gaurile asa, poate gasesti ceva care sa se lipeasca acolo, cauta un material plastic deschis la culoare, gros de vreo 2 mm si ia o pila de unghii si baga la finisat pana iti ies rotunde....eu la dacia mea pierdusem un far.....dar l-am gasit

Culoarea eu zic s-o faci verde si sa-i tragi buza la roti tot verde....sa faci buza uniforma iti dau un sfat.....sunt motorasele de 3 V de pe masinutele cu telecomanda....uneori merg rotile puse pe tija motoraselor alea.....pui roata, pui motorul in functiune, iei pensula de dimensiune potrivita, nu una de 50

, si dai cu varful pensulei culoare la roata....eu asa am sa fac la dacie, acum sa vad de unde scot motorasul si inca nu stiu ce culori sa adopt....cred ca un negru cu portocaliu
P.S. Daca tot ai incarcat spoilerele la masina cu chit, vezi sa-ti aranjezi pragurile in linie, eventual un pic mai jos decat spoilerele....da bine...