![]() |
Machete in lucru - Vladutuu
7 Attachment(s)
Vreau sa ma apuc de un Ford focus 1/24 burago dar nush exact ce culoare sa il fac tinand cont ca are scaunele rosi din fabrica.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa il fac negru mat sa se potriveasca cu scaunele. Voi ce culoare alegeti dintre verde si Negru mat? Astept pareri de tot felul. |
Re: Machete in lucru - Vladutuu
Ma daca faci si scunele alea rosii verzi merge sa il faci verde,da daca nu vrei merge negru mat si jantele la fel cu o buza rosie.Parerea mea.
|
da ma dar sunt arginti si cu buza rosie nu prea merge.trebe sa fac si jantele negre mat si nu prea vreau sa stirc jantele.
mai bine astept sa vina golfu si iau de pe golf nu? |
6 Attachment(s)
Am bagato in servis
|
Quote:
P.S. Am bagat-o in service. :evil: |
frumos service-ul tau... simpatic tare...
nazdravana si masinuta, spor la ea. :idea: |
Deci tu vrei sa faci dintr-un ford focus 1, un ford focus 2 ? Interesant :lol:
Fain "servis-ul", dar mai treci si pe la scoala :!: |
am facut si eu o greseala nu am omorat pe nimeni.
|
3 Attachment(s)
Am dat jos cele 2 straturi de vopsea si am umplut putin barile cu kit.
|
Salutare cer si eu un sfat cine ma poate ajuta.
Imi lipsesc proiectoarele la acest ford focus si nu stiu ce sa fac sa las asa sau sa astup cu kit. Un sfat va rog mult de tot.:cry: |
Quote:
Proiectoarele zic sa lasi gaurile asa, poate gasesti ceva care sa se lipeasca acolo, cauta un material plastic deschis la culoare, gros de vreo 2 mm si ia o pila de unghii si baga la finisat pana iti ies rotunde....eu la dacia mea pierdusem un far.....dar l-am gasit:lol: Culoarea eu zic s-o faci verde si sa-i tragi buza la roti tot verde....sa faci buza uniforma iti dau un sfat.....sunt motorasele de 3 V de pe masinutele cu telecomanda....uneori merg rotile puse pe tija motoraselor alea.....pui roata, pui motorul in functiune, iei pensula de dimensiune potrivita, nu una de 50:lol:, si dai cu varful pensulei culoare la roata....eu asa am sa fac la dacie, acum sa vad de unde scot motorasul si inca nu stiu ce culori sa adopt....cred ca un negru cu portocaliu:twisted: P.S. Daca tot ai incarcat spoilerele la masina cu chit, vezi sa-ti aranjezi pragurile in linie, eventual un pic mai jos decat spoilerele....da bine...:rolleyes2 |
Quote:
In al 2 lea rand gaurile asa le las,asta e decizia finala. in al 3 lea rand daca o fac verde trebuie sa fac si scaunele alta culoare cea ce e mare bataie de cap. Si cat despre buza la jante eu zic sa pui janta si peste ea o moneda in asa fel sa raman doar buza de la janta apoi dai cu spary. Iar despre ford culoare am stabilito deja Negru mate jante negre cu buza rosie. |
4 Attachment(s)
Inca se lucreaza.
|
Place ce ai facut cu spoilerele, arata frumusel desi ala pe fata tot mi se pare nefinisat cum trebuie.
Mi se pare sau rosturile nu le-ai curatat bine? Si in plus finisajul caroseriei nu mi se pare drept, poate e doar o iluzie optica insa in poza in care vedem spoilerul spate, undeva pe aripa spate dupa capacul de la rezervor vad un rest de vopsea ramasa sub ce-ai dat acum... Oricum fiecare cu gustul lui.... |
9 Attachment(s)
Revin cu poze....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning