| Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari |
30-11-11, 15:06
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit]
|
Machete in lucru - don_eduardo37
Probabil o sa ziceti, ia uite, altu cu dacia, exact, am luat 3 dacii de la deagostini, un trabant, volga si momentan pe langa astea mai am un Cayenne S. Unele au primit ceva altele inca nu....
Avem asa, Volga cu ceva schimbat la ea.....la fel Cayenne-ul si o dacie....probabil ati vazut o poza cu ea printr-un topic....revin cu aceeasi poza si cateva cu restul....oricum dacia modificata e ca idee ce vedeti, ea e cu totul diferita, maine fac detaliile si o montez si revin cu alt rand de poze.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1319748940
|
|
|
30-11-11, 15:18
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Re: Machete in lucru - don_eduardo37
prea groasa vopseaua pe 1300  ti-a scapat cam multa...
Last edited by FED express; 30-11-11 at 15:22.
|
|
|
30-11-11, 15:24
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
Aparatul foto.... e facuta la compresor, si a fost diluata suficient 
Maine sau poimaine detaliile
|
|
|
30-11-11, 15:34
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by don_eduardo37
Aparatul foto.... e facuta la compresor, si a fost diluata suficient 
Maine sau poimaine detaliile 
|
ce legatura are apartul foto cu faptul ca ai dat prea multa vopsea ? se vede clar.nu am zis ca nu a fost diluata suficient...
|
|
|
30-11-11, 15:45
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Daca a folosit pistol de vopsit auto e foarte greu (spre imposibil) sa dea vopseaua in strat suficient de subtire la scara asta. Aerograful e cam obligatoriu daca vrei un rezultat perfect.
|
|
|
30-11-11, 16:35
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
Prima data a fost strat gros, am spalat si am dat iar, diluat mai bine si debit mult mai mic....adevarul e ca am folosit pistol de vopsit masini la scara reala, nu 1:43  )
Zic ca am folosit blitz-ul la aparat si poate nu se vad toate dungile si santurile dar exista, singurul defect mi se pare undeva jos pe bara fata,in colt, cred ca acolo te referi ca parca e mai compact, acolo e adevarat ca asa e, pare mai prost...
|
|
|
30-11-11, 22:11
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
La uscat:
Stratul in final nu e super gros insa este un mic defect ce e drept, greu sesizabil decat de la cativa cm cum statea aparatul foto la efect macro  acolo unde am pus caroseria s-o vopsesc in fata si in spate aveam 2 zone greu de trecut cu pistolul si a iesit un pic nu foarte plana zona insa dupa detalii sper sa se aranjeze si sa fie slab sesizabil, intre timp am adus masina la uscat, maine cred ca o asamblez 
Alb polar, vor fi roti negre, geamuri negre pe spate, bordul schimbat, si cred si scaunele fata, stopuri negre, manere negre, geamuri fata coborate la diferite nivele sau de tot, camber wheels si cam atat....o sa vedem maine finalul.
Maine intra un alfa romeo 156 la vopsit, caroseria, momentan nu avem roti pentru ea, a avut un accident si am ramas doar cu 2 din toate cele 4 dar pe parcurs o sa gasin si pentru ea roti....cred ca asta va fi un lemon, poate inainte de vopsire ii fac un eleron, insa nu garantez
|
|
|
01-12-11, 07:32
|
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Opel]
|
are impuritati stratul de grund ... pe usa stanga spate se vede si o scama ... incearca sa finisezi cumva... spor.
|
|
|
01-12-11, 09:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by maximix
are impuritati stratul de grund ... pe usa stanga spate se vede si o scama ... incearca sa finisezi cumva... spor.
|
cred ca un polish mai agresiv, rezolva
|
|
|
01-12-11, 10:54
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
da da, usa acum am vazut-o ca are o scama care serios ca ambia se ved 
Astept sa se usuce, poate dupa uscare o pot sustrage de acolo...
|
|
|
24-12-11, 10:13
|
|
 Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
Salut!Nu mai ai de gand sa termini Dacia?
|
|
|
14-02-12, 00:49
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
Da, am s-o termin, dar nu aia, alta. N-am fost azi dupa vopseluri ca incepuse sa ninga dar maine ori cel tarziu miercuri cand merg dupa oltcituri, iau si vopsea si promit ca fac o dacie doar low, camber wheels, 2 culori, geamuri fumurii, stopuri negre, si cam atat, sa vad din ce o sa fac o toba si cam atat.
Dacia alba a suferit ceva accident, o lovit-o un bou cu un hammer din spate si a fost nevoie taierea spatelui si reconstruirea altuia, dar masina va fi cu 2 locuri, partea din spate e plina si va fi cu geamuri negre.
sper sa pot da macar o linie cat de cat dreapta caroseriei, e un aspect care ma deranjeaza la ea, pe stanga portiera spate are onduleuri, are liniile drepte la contur dar a pocnit aliajul in interior.
Cu ocazia asta am deschis cutia de chit care o rezervasem pentru capota si badboy. Maine schimb capota si pe masina sa pot sa modific una capota.
Alfa ala il vopsim lemon, maine il dau cu diluant si apoi ii dau vopseaua  .
Apoi am sa-i caut niste roti miercuri in oras ca merg dupa olteni.
|
|
|
14-02-12, 01:00
|
|
 Stage 5
|
Volga nu prea este o masina care sa o tunezi .... cel putin nu se potrivesc jantele moderne pe ea ... Cauta ceva mai clasic
Cat despre dacie nu stiu ce o sa mai iasa din ea, spatele este cam distrus ......
|
14-02-12, 01:33
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
Volga m21 chiar am gasit ceva finute cu jante, doar ca n-am momentan nimic mai micut, mie unul imi plac pe volga, e si singura modificare pe ea, jantele de volga sunt negre si asteapta sa intre pe o dacie, de pe dacie un set merg pe trabant, stati aproape ca trabatul iese unul alb cu numarul MM 07 FRT  , pe pacura si cu instalatie de NOS  , sa vad cum fac numerele la scara aia si pe ce insa sigur nu ma las pana nu gasesc sa ii schimb numerele, chiar de m-or costa mai mult decat masina  .
Dacia eu i-am facut spatele mai scurt dar vine partea de finisaj, ceea ce e extrem de greu, mai am de refacut aripile spate, insa e dificil pana o nimeresc sa mi se lipeasca si luneta cum trebuie si arcul aripilor la roti pana ies egale.Eu sper s-o refac macar in proportie de 90%, adica singurul defect sa apara in portiera spate stanga unde e aliajul deformat un pic, si sper la vopsire sa iasa macar jumate din el..., poate pe asta incerc ceva juma juma imbinate la jumate pe lungile, fata portocal spate gri, cu plafon gri.
eventual o trecere de la portocal la gri si apoi negru sa fie mai grava...vad zilele astea ca bag vreo 8 machete la vopsit, vreo 2 oltcituri sper sa le fac cat mai repede daca tot fac portocaliu gri si negru, trabantul alb, o dacie alba sau lemon, alfa tot una din astea 2 nuante, si piesa grea de realizat e saraca dacie scurta  . Tot am amanat dar avand in vedere faptul ca ninge afara, cred ca singurul lucru ce-l fac e sa fug la gara pentru vreo 3 poze dimineata si in rest atat....
Last edited by 2010; 14-02-12 at 05:56.
|
|
|
14-02-12, 09:21
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
ti-am dat o idee ... casare ... asa muncesti prea mult si nici nu iese ... dar o dacie accidentata si abandonata iese sigur doar ceva munca la partea de vopsit si distrugere intentionata a unor elemente
|
|
|