Triumph TR3 Sport este o masina sport construita de Standard Motor Company din Marea Britanie, intre anii 1955-1957. Echipata cu un motor de 1991 cc l4 si cutie de viteze manuala in 4 trepte, masina avea lungimea de 3835 mm, latimea de 1422 mm si o inaltime de 1270 mm. Pretul masini era de 950 de lire sterline si a fost fabricata intr-un numar de 13.377 de bucati, mare parte din acestea fiind vandute in SUA.
Triumph TR3 Sport a fost prima masina produsa in serie care avea in dotarile standard discuri de frana, fiind cunoscuta pentru capacitatea superioara de franare pe care o avea fata de masinile vremii.
Dupa o lunga perioada de stat pe tusa din motive pur si simplu obiective,revin prima data pe acest an cu acest model realizat de catre Kyosho la scara 1:18.Din cate am inteles,el fiind cumparat anul trecut cred ca prin vara
,ar fi o reeditare Kyosho,un pic imbunatatit fata de versiunea mai veche.Am realizat plus cateva poze in tandem cu celalalt Triumph din colectie ,Stag.Sper sa va placa!