Machetele mele Colectii personale de machete |
01-06-10, 15:10
|
|
Stage 1
|
Machetele mele - adicadar
Acestea sunt primele poze, m-am uitat si peste celelalte machete, ale mele nu se pot compara cu celelalte. Machetele mele majoritatea sunt modele vechi, plus ca in trecut au ajuns pe mana unui copil mic, si le-a cam distrus, plus ca au si ceva ani vechime. Vreau sa vad ce parere aveti si voi despre ele, unele ar trebui revopsite dar habar nu am cum sa le vopsesc si nu vreau sa le stric. Prima macheta are in jur de 40 de ani !! Vopseaua e foarte stearsa, si macheta este reprezentativa pentru ani respectivi. Este un DODGE WRECK TRUCK, si stiu si eu ca este intr-o stare jalnica .
A doua macheta nu stiu ce masina este, dar poate imi spuneti voi. Are si aceasta ceva ani, ani care se fac remarcati prin vopseaua machetei. Am si ceva modele mai noi, Mini Cooper S Cabrio, Hummer H2 ... dar tot alea mai vechi parca sunt mai frumoase. Acuma va las pe voi va dati cu parerea .
|
|
|
01-06-10, 15:24
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - adicadar
Bine ai venit, a doua e Bugatti, sa ne spui si scara machetelor
|
|
|
01-06-10, 15:29
|
|
Stage 1
|
Frate daca as sti scara ti-as spune-o ... am scris mai sus ca machetele sunt foarte vechi, si nu mai am cutie sau ceva pe ce sa scrie scara
Last edited by DTH; 30-06-10 at 02:02.
|
|
|
01-06-10, 15:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by adicadar
Frate daca as sti scara ti-as spune-o ... am scris mai sus ca machetele sunt foarte vechi, si nu mai am cutie sau ceva pe ce sa scrie scara
|
Daca nu scrie sub ele, le masori si iti spun baietii de pe forum ca se pricep mai bine, bafta
|
|
|
02-06-10, 22:03
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Dodge Wreck Truck il am si eu intr-o stare mult mai buna si e cam 1:64 (cam cat un Hot Wheels).
Alte machete mai ai?
|
|
|
29-06-10, 23:59
|
|
Stage 1
|
Pfff nu am mai postat nimic, am avut ceva probleme ... Azi mi-am facut timp si mi-am pozat toate "rablele" .... Nu stiu cati sunt interesati de ele, dar ... sa vedem. Azi va voi prezenta 2 tiruri ... Tirur cel mare, nu stiu ce marca e, dar stiu ca are scara 1/100 iar cel mic e un Ford, cu scara tot de 1/100 ... Astept critici Stiu ca nu sunt in stare buna, toate machetele mele nu sunt in stare buna, as incerca sa le reconditionez pe unele dar nu prea ma pricep si imi e sa nu le stric Asa ca mai bine le las asa ...
|
|
|
30-06-10, 00:04
|
|
Stage 2
|
interesante te asteptam cu celelalte
a da si bine ai venit
Last edited by DTH; 30-06-10 at 02:02.
|
|
|
30-06-10, 00:05
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Ai inceput bine Eu unul sunt iubitor de "vechituri" din astea Ca si sfat , nu le reconditiona , lasa-le asa , au o valoare mai mare , mai ales sentimental......Personala am si eu cateva , unele in stare mai buna , altele ca Dodge-ul , dar nu le "stric" innoindu-le....si-ar pierde personalitatea si vechimea . Bafta !!!
|
|
|
30-06-10, 07:58
|
|
Stage 5
|
|
|
|
30-06-10, 11:22
|
|
Stage 1
|
Azi va voi prezenta 2 Jeep-uri .. mai vechi si ele Cam de cand eram eu mic copil, pacat ca eu mi-am dat seama tarziu ce valoare au machetele mele, si abea atunci am inceput sa le pretuiesc .... Alaturi de cele 2 Jeep-uri veti mai vedea tot un Jeep de armata, care la tineretea lui avea parbriz si acoperis Si pe acesta il am de cand eram foarte mic ... si va dati seama ca fiind mic, na, ma jucam cu el, si asa a ajuns in starea in care este. Am si machete mai bune ... dar acelea le pastrez mai la urma, vreau sa termin cu alea rele Astept critici
|
|
|
30-06-10, 12:56
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Jeep-urile astea erau la mare cautare cand eram eu pustan...Daca mai erau si Majorette , si mai aveau si sasiul cromat erai tatic in cartier
|
|
|
30-06-10, 13:27
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by THUNDER77
Jeep-urile astea erau la mare cautare cand eram eu pustan...Daca mai erau si Majorette , si mai aveau si sasiul cromat erai tatic in cartier
|
Cel de armata e Majorette ... Celelalte 2 nu stiu sigur ...
|
|
|
30-06-10, 17:03
|
|
Stage 5
|
Frumusele astea mici, imi place asta de armata
|
|
|
30-06-10, 22:11
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Quote:
Pfff nu am mai postat nimic, am avut ceva probleme ... Azi mi-am facut timp si mi-am pozat toate "rablele" .... Nu stiu cati sunt interesati de ele, dar ... sa vedem. Azi va voi prezenta 2 tiruri ... Tirur cel mare, nu stiu ce marca e, dar stiu ca are scara 1/100 iar cel mic e un Ford, cu scara tot de 1/100 ... Astept critici Stiu ca nu sunt in stare buna, toate machetele mele nu sunt in stare buna, as incerca sa le reconditionez pe unele dar nu prea ma pricep si imi e sa nu le stric Asa ca mai bine le las asa ...
|
Ce tari sunt!si batrane...
Quote:
Azi va voi prezenta 2 Jeep-uri .. mai vechi si ele Cam de cand eram eu mic copil, pacat ca eu mi-am dat seama tarziu ce valoare au machetele mele, si abea atunci am inceput sa le pretuiesc .... Alaturi de cele 2 Jeep-uri veti mai vedea tot un Jeep de armata, care la tineretea lui avea parbriz si acoperis Si pe acesta il am de cand eram foarte mic ... si va dati seama ca fiind mic, na, ma jucam cu el, si asa a ajuns in starea in care este. Am si machete mai bune ... dar acelea le pastrez mai la urma, vreau sa termin cu alea rele Astept critici
|
deastea si eu aveam..le bagam peste tot.Nisip, apa, mocirla..doar trebuia sa simulez conditii de razboi De abia astept sa vad ce ne pregatesti mai pe la urma...
Quote:
Originally Posted by THUNDER77
|
Oau man..ce vremuri erau alea!!Mi-ar fi placut sa traiesc si eu pe atunci.Din cate am auzit se gaseau greu.
Quote:
Cel de armata e Majorette ... Celelalte 2 nu stiu sigur ...
|
daca nu scrie nimic, probabil sunt CHINA, doar n-ou fi Bbr sau AutoArt
|
|
|
01-07-10, 11:56
|
|
Stage 1
|
Buna .. azi o sa va prezint inca 2 din machetele mele ... este vorba despre un Audi Quattro si un Chevrolet Jeep ... Chevrolet-ul este ceva masina de interventii sau asa ceva. Ambele masini sunt Majorette ... Astept critici
|
|
|
|
|