Machetele mele Colectii personale de machete |
04-07-10, 19:25
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - adicadar
Machetele astea de politie sunt mai speciale indiferent de marimea lor
|
|
|
05-07-10, 12:01
|
|
Stage 1
|
Va multumesc inca o data, tuturor pentru comentarii Imi pare bine ca apreciati ceea ce este vechi ... au o valoare aparte. Azi va voi prezenta un Hummer H2 ... mai nou, si inca o macheta care de asemenea este foarte veche Mercedes Truck Astept critici ....
|
|
|
05-07-10, 12:26
|
|
Stage 5
|
Minunate, in special Hummer-ul.
|
|
|
05-07-10, 12:51
|
|
Stage 5
|
Singura problema e ca arata asa, dar cum am mai spus le lasi asa sau le reconditionezi, fain Mert-u
|
|
|
05-07-10, 14:21
|
|
Stage 4
|
nu conteaza cum arata.ele au o valoare sentimentala enorma.ma bucur ca avem si un user care are in colectie ,,batrane''
|
|
|
05-07-10, 19:31
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by InSidE
nu conteaza cum arata.ele au o valoare sentimentala enorma.ma bucur ca avem si un user care are in colectie ,,batrane''
|
Si eu iubesc mult batranele!!!masinile si machetele sa nu intelegi altceva
Superb camonul!
|
|
|
06-07-10, 09:38
|
|
Stage 1
|
Salutare tuturor si va multumesc ca va faceti timp sa aruncati o privire si peste contemporanele mele Azi va voi prezenta un model vechi si unu mai nou .... Este vorba despre un camion care duce lapte si un Mini Cooper ... Astept pareri.
|
|
|
06-07-10, 10:03
|
|
Stage 5
|
Dragut camion!Mini Cooperul e Welly cumva?
|
|
|
06-07-10, 11:28
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by andy design x
Dragut camion!Mini Cooperul e Welly cumva?
|
Da m-am uitat acuma si e Welly ...
|
|
|
06-07-10, 11:57
|
|
Stage 5
|
Camionul lapte si Mini cornuri...
Imi place culoarea camionului, cred ca am sa vopsesc si eu o macheta asa
|
|
|
07-07-10, 11:09
|
|
Stage 1
|
Buna dimineata ... Azi vreau sa va prezint in principiu cam ultimele rable Vazand aici pe forum minunatele machete ale colegilor am hotarat sa incep si eu o colectie Maisto, dar dat fiind ca nu prea stau bine cu bugetul, nu prea imi permit decat o macheta pe luna, deocamdata .... Asa ca voi prezenta doar una pe luna, decat nimic cred ca e ok Totusi, azi vreau sa va mai prezint un Pontiac Fiero (revopsit) si un Beetle foarte vechi ... si intr-o stare destul de proasta Ambele machete sunt Majorette .... Nu criticati mult VW Beetle ca e batran si fragil .... Si va multumesc pentru comentariile din zilele astea, de acum incolo, voi prezenta si eu machete noi Aaaaa am uitat sa va zic, ca mai am ceva machete noi, la scara mica. Le voi prezenta si pe acelea zilele urmatoare ... si dupa aia gata pana peste o luna
Last edited by adicadar; 07-07-10 at 11:12.
|
|
|
07-07-10, 13:00
|
|
Stage 5
|
Batrana rau broasca, ar merge vopsita pe un verde nebun..
|
|
|
07-07-10, 21:06
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by adicadar
Salutare tuturor si va multumesc ca va faceti timp sa aruncati o privire si peste contemporanele mele Azi va voi prezenta un model vechi si unu mai nou .... Este vorba despre un camion care duce lapte si un Mini Cooper ... Astept pareri.
|
tare camionu, lapte din el nu-mi ajunge nici pentru un biscuite cu cioco
Quote:
Originally Posted by 2010
Camionul lapte si Mini cornuri...
Imi place culoarea camionului, cred ca am sa vopsesc si eu o macheta asa
|
E superb albatrul.Albastru azur tare aia cu lapte si cornuri
Quote:
Buna dimineata ... Azi vreau sa va prezint in principiu cam ultimele rable Vazand aici pe forum minunatele machete ale colegilor am hotarat sa incep si eu o colectie Maisto, dar dat fiind ca nu prea stau bine cu bugetul, nu prea imi permit decat o macheta pe luna, deocamdata .... Asa ca voi prezenta doar una pe luna, decat nimic cred ca e ok Totusi, azi vreau sa va mai prezint un Pontiac Fiero (revopsit) si un Beetle foarte vechi ... si intr-o stare destul de proasta Ambele machete sunt Majorette .... Nu criticati mult VW Beetle ca e batran si fragil .... Si va multumesc pentru comentariile din zilele astea, de acum incolo, voi prezenta si eu machete noi Aaaaa am uitat sa va zic, ca mai am ceva machete noi, la scara mica. Le voi prezenta si pe acelea zilele urmatoare ... si dupa aia gata pana peste o luna
|
nu-ti fa probleme.eu nu am un venit stabil..ce sa fac la 15 ani.e greu.Te safatuiesc daca vrei sa colectionezi Maisto si daca te hotarasti sa vorbim umpic.Am eu Maisto destule in stare buna de vanzare ieftin vreau sa ma scap de ele.Si chiar vreau sa le dau.Te rog lsa-mi adresa ta de mess intr-un P.M sa vorbim!
Quote:
Originally Posted by 2010
Batrana rau broasca, ar merge vopsita pe un verde nebun..
|
nu prea.ideea mea ar fi sa faca o diorama!un parc de dezmembrari sau ceva.e mica si no.dar ar da bine intr-o diorama.am vazut una asemanatoare facuta de Oleco, tot cu o broasca si iesise foarte bine!Avantajul e ca asta deja arata in felul asta.trebuie doar integrata in peisaj!
|
|
|
08-07-10, 10:12
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by FED express
tare camionu, lapte din el nu-mi ajunge nici pentru un biscuite cu cioco
E superb albatrul.Albastru azur tare aia cu lapte si cornuri
nu-ti fa probleme.eu nu am un venit stabil..ce sa fac la 15 ani.e greu.Te safatuiesc daca vrei sa colectionezi Maisto si daca te hotarasti sa vorbim umpic.Am eu Maisto destule in stare buna de vanzare ieftin vreau sa ma scap de ele.Si chiar vreau sa le dau.Te rog lsa-mi adresa ta de mess intr-un P.M sa vorbim!
nu prea.ideea mea ar fi sa faca o diorama!un parc de dezmembrari sau ceva.e mica si no.dar ar da bine intr-o diorama.am vazut una asemanatoare facuta de Oleco, tot cu o broasca si iesise foarte bine!Avantajul e ca asta deja arata in felul asta.trebuie doar integrata in peisaj!
|
Mai in principiu as fi interesat sa cumpar ceva machete, dar vedem, cum facem .... ma gasesti pe messenger la ID: tribalwarsro@yahoo.com
|
|
|
08-07-10, 17:58
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
Quote:
Mai in principiu as fi interesat sa cumpar ceva machete, dar vedem, cum facem .... ma gasesti pe messenger la ID: tribalwarsro@yahoo.com
|
Pa de cumparat ma refeream.Nu stiu ce ai inteles tu! Hai ca te bag in lista s vorbim deseara ca nu sunt acasa acum
L.E:Adica sa-ti vand.
|
|
|
|
|