Machetele mele Colectii personale de machete |
09-04-10, 19:04
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - VENOX
Quote:
Originally Posted by VENOX
Morris Wagon - MG Rover (1/64) Hot Wheels
|
MG Rover ?! Ciudat nume, pentru ca Rover este o marca , iar MG sunt variatele tunate la Rover. Oricum masinuta e simpatica! Si auzi, request, ca tot veni vorba de Rover: nu stii, HW, produce cumva si alte Rover-uri ?
|
|
|
09-04-10, 20:25
|
|
Stage 5
|
Morris Wagon - MG Rover este foarte, foarte tare! Nu l-am vazut insa niciodata in magazine , ca il luam imediat. Faina faza cu HW Mail!
|
|
|
09-04-10, 23:02
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Da wagon asta e tare de tot!!!
de ce se chiorasc unii pe aici la tine nu stiu...
|
|
|
09-04-10, 23:07
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Quote:
Da , noua ni se par frumoase , asa cum sunt au ceva ce atrage . Daca tie nu iti plac , este problema ta , asta nu inseamna , insa , sa jignesti lucrurile , in speta , machetele altuia . Intelegi diferenta ?
|
Adica eu jignesc LUCRURI ? Sunt niste masinute... nu jignesc pe nimeni daca spun ca sunt urate... asa cred eu si am tot dreptul...
|
|
|
10-04-10, 00:18
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Nissan] [CITROEN]
|
Quote:
Originally Posted by Racer21
MG Rover ?! Ciudat nume, pentru ca Rover este o marca , iar MG sunt variatele tunate la Rover. Oricum masinuta e simpatica! Si auzi, request, ca tot veni vorba de Rover: nu stii, HW, produce cumva si alte Rover-uri ?
|
Din cate stiu da. Poti sa intri aici: http://hotwheels.wikia.com/wiki/Hot_Wheels si sa cauti dupa nume (Rover) si vei vedea ca sunt ceva rezultate.
Quote:
Originally Posted by e30_eVG3n
Morris Wagon - MG Rover este foarte, foarte tare! Nu l-am vazut insa niciodata in magazine , ca il luam imediat. Faina faza cu HW Mail!
|
Si eu decat o data l-am vazut si mi-a placut asa ca l-am luat. Ma bucur ca iti place si tie!
Quote:
Originally Posted by 2010
Da wagon asta e tare de tot!!!
de ce se chiorasc unii pe aici la tine nu stiu...
|
Fiecare cu gustul lui. Nu pot sa cer nimanui sa fie incantat de toate machetele mele.
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Adica eu jignesc LUCRURI ? Sunt niste masinute... nu jignesc pe nimeni daca spun ca sunt urate... asa cred eu si am tot dreptul...
|
DS, ca sa incetam cu offtopic-ul, iti mai explic eu o data cum sta treaba. Daca tot vezi ca postez porcarii dupa opinia ta, de ce te mai obosesti sa te uiti? Ca machete interesante pentru tine ai vazut ca nu postez. Uite de exemplu sunt colectionari pe forum care au machete pe alese si care nu au postat niciodata aici pentru ca si normal ca ce postez eu nu e interesant pentru ei. Eu nu am nimic cu tine, din partea mea ai tot dreptul sa iti spui parerea de cate ori vrei si in ce fel vrei cat timp dai dovada de bun simt. Era doar o curiozitate a mea.
|
|
10-04-10, 00:23
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Daca nu ai nimic cu mine sa comentez de ce mai intrebi ?! (si ca sa-ti raspund: nu am un motiv concret...)
Plus ca nu poti spune ca am zis "Ia uite ce porcarii prezinta, baa!"
Am pus putin highlight pe minusurile modelelor. Plus ca de fiecare data cand am ceva de laudat nu ezit sa o fac. Si topicul tau nu face exceptie...
Numai bine,
DS
|
|
|
10-04-10, 00:34
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Nissan] [CITROEN]
|
Lasand in urma neintelegerile, azi prezint inca doua HW-uri bineinteles.
'62 Chevy (1/64) Hot Wheels
Deuce Roadster (1/64) Hot Wheels
|
|
|
10-04-10, 00:39
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
On topic: Frumoase foc , in special Chevy-ul '62.....
Ultimul ( sper ) off pe thread-ul asta : D.S. raspunde-mi si mie , de curiozitate , pocitanii , in viziunea ta , a ce suna ? A jignire sau a "highlight" ?
|
|
|
10-04-10, 00:39
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Misto !
Primul este un model Impala poreclit Bubbletop.
Thunder@: Poate ar fi fost mai "inteligent" sa fi folosit accent dar nu imi venea pe moment acest cuvant (nu vreau sa arat nimic nimanui).
Eu din cate stiu exsista o dif. intre "pocitanie" si "porcarie".... eu fac diferenta... si plus ca mie asa mi se par "pocite"... nu uratele sau urate... ci foarte urate SAU pocite.
Last edited by Dark Side; 10-04-10 at 00:41.
|
|
|
10-04-10, 10:18
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Hai sa nu mai facem asa mult offtopic si sa ne vedem de "imi place" nu "nu imi place". Eu pot spune imi place, chiar foarte mult doar le am si eu
|
|
|
10-04-10, 10:30
|
|
Stage 4
|
Foarte frumoase ambele Hot Wheels...Felicitari
|
|
|
10-04-10, 18:52
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Imi place foarte mult chevy-ul,cealalta parca e prea monstru )) mai asteptam HW:>
|
|
|
10-04-10, 18:58
|
|
Stage 5
|
Foarte faine ambele Deuce Roadster il caut si eu de mult...
'62 Chevy e cumva din 2008 All Stars?
|
|
|
10-04-10, 19:32
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Faine amandoua. Cel mai fain insa e '62 Chevy.
|
|
|
10-04-10, 20:06
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Imi place macheta chevy, are o culoare DESOEBITA! Nu prea le am cu machetele mici, dar asta chiar imi place.
|
|
|
|
|