Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Machetele mele

Machetele mele Colectii personale de machete

Closed Thread

Thread Tools
Old 21-06-10, 18:00   #286
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
Default Re: Machetele mele - lopez23

Quote:
Originally Posted by model collector View Post
Geamuri mobile?!, trebuie sa fie o confuzie datorita exprimarii.
Sa ma explic: era vorba de F50-ul Bburago. Geamurile nu exista, eu ma refeream la manivelele geamurilor care se "invart". Nu stiu daca Bburago au facut asta inadins sau asa le-a iesit, dar mi s-a parut un detaliu interesant.

Acum la macheta cea noua...frumoasa, realizata atent, e un Kyosho. Cat mai multe din astea sa ai in colectie
Old 21-06-10, 18:22   #287
lopez23

Stage 5

lopez23's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

stati linistiti nu e stricat topicul ..ma bucur ca va place macheta . Acuma pe viitor sa vedem ce mai gasim ,tot un kyosho sper .
lopez23 is offline  
Old 26-06-10, 03:29   #288
radu_rs

Stage 5

radu_rs's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[RENAULT]

"Ferrari 365 GTB - Daytona 1/18 Kyosho"

Foarte misto macheta, o achizitie inteligenta la un pret irezistibil!
Imi place mult, la fel de mult imi place ceea ce a spus model collector, faptul ca Kyosho a ales sa produca modelul de Daytona cu detalii diferite in functie de echipa diferita din care face parte. Lucru acesta mi se pare extra interesant!

Modelul care l-ai ales tu arata foarte bine, la fel si a lui Steaua23, dupa ce m-am uitat am observat ca nu au aceleasi detalii chiar daca este acelasi model de 365. Indiferent de echipa din care face parte, de detaliile diferite, dispuse/reprezentate altfel, modelul este absolut superb.
radu_rs is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -