View Poll Results: Care este cel mai tare virtual tuner brasov ?
|
alfa 1
|
|
5 |
18.52% |
alfa 2
|
|
15 |
55.56% |
alfa 3
|
|
6 |
22.22% |
alfa 4
|
|
1 |
3.70% |
22-02-07, 00:41
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
|
Re: Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a
Quote:
Originally Posted by Bigu
inchei prin a spune ca mai bine votam si sa nu se mai fi cerut sa se comenteze decizia.
|
asta pentru ca probabil va deranjeaza adevarul ...cand cineva isi spune parerea imediat ii dati peste nas luand o atitudine de superioritate ...dar nu e asa
copii care se ocupa cu VT`u sunt destui ..e suficient sa aruncati un ochi pe sectiunea Virtual Tuning de pe forum ... macar aia au 13-14 ani ..n`ai ce sa le ceri ...dar daca vrei sa inveti ..sa progresezi cu vt`u ...trebuie sa tii cont si de parerea celorlalti ..care de multe ori te ajuta
bineinteles ..nu e vb de a face cariera din VT ..dar mai mult pt satisfactia personala
|
|
|
22-02-07, 02:04
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [VW]
|
am incercat sa ma aptin dar nu pot..........cine are ceva cu mine ca asa a reiesit......numarul meu este 0744265334 si discutam probleme pana vomitam matele din noi................asta a fost una..........a doua.............daca voi sunteti asa de siguri ca nu poate sa isi dea seama un om oarecare de greseli din VT,ci doar un virtual tuner dece nu ati zis ca voturile si comenturile trebuiesc date de virtuali tuneri(fiecare a zis care ar fi cel mai frumos in viziunea lui si dupa gusturile lui)...........trei.........vreau sa imi arate freak un VT fara greseli facut de cineva amator nu de inventatorul VT-ului.......si pentru cei care cred ca este o copilarie.......as vrea sa vad cand ii ataca cineva direct cu replici cum reactioneaza...........sa fim sinceri ca toti oamenii s-ar apara........sa nu mai zic de vorbe din partea unora care nu se vad pe ei insisisi si arunca vorbe precum "grow up" sau faze dinastea.............revenitiva mai smeilor...........cu asta am incheiat.........daca aveti replici de dat am nr de tel mai sus(va trimit si un dolar daca este cazul) hai salut
22-02-07, 02:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by blondu_glf 2
vreau sa imi arate freak un VT fara greseli facut de cineva amator nu de inventatorul VT-ului
|
mda...trebuia sa iti dau un raspuns....uitate bine la ce am zis eu....am zis CA NU EXISTA VT fara greseli....domnu bigu a sustinut ca exista VT FARA GRESELI!!!
Multa bafta!
|
|
|
22-02-07, 02:36
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by FreaK_Bv
mda...trebuia sa iti dau un raspuns....uitate bine la ce am zis eu....am zis CA NU EXISTA VT fara greseli....domnu bigu a sustinut ca exista VT FARA GRESELI!!!
Multa bafta!
|
acum am observat........imi cer scuze pentru acea treaba.......intelesesem gresit din cate ai observat.........oricum VT-ul ala mi-as dori sa il vad
|
|
|
22-02-07, 03:04
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
frumos audiul...ala chiar e curat....nu ca alfa...ideea e ca si la audi sunt greseli...in vt si in tuning viziunea unui vt sau a unui tuner poate fi considerata greseala sau kitch de altii...sa fie clar...oricum raman la parerea mea...gusturile nu se discuta dar cand vezi ca e vorba de rautate si durere d p... chiar nu ai cum sa taci si sa treci peste...daca vrei potzi sa te uitzi pa forum si ai sa mai vezi masini facute de mine...chiar acum aveam in lucru exact a4le ala care l-ai pus thu...bafta 2 all
|
|
22-02-07, 03:06
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
nici cum a spus bigu nu era rau...vot si atat...
|
|
|
22-02-07, 06:49
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
nu m-am putut abtine...toate lucrarile ce au eleron au o problema mare...de ce nu se vede eleronul si prin luneta??? a fost la reducere???...la selectii sa nu vorbim...difera rezolutia la diferite elemente de copy/paste...aceste lucruri nu le vede nimeni???....nu cred ca-ti trebuie scoala de vt ca sa-ti dai seama de unele greseli majore...iar in privinta votului...nu stiu cat de secrete au fost lucrariile...oricum se observa stilul fiecaruia...nu era greu sa-ti dai seama care a cui este...am evitat sa ma votez ca sa nu fiu votat pe prietenie...nu vreau sa arat cu degetul pe cineva...dar cine se simte are drept la replica...
p.s.: este ultimul concurs de acest gen la care particip pe sectiunea brasov...
|
|
|
22-02-07, 12:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Yackone
nu m-am putut abtine...toate lucrarile ce au eleron au o problema mare...de ce nu se vede eleronul si prin luneta??? a fost la reducere???...la selectii sa nu vorbim...difera rezolutia la diferite elemente de copy/paste...aceste lucruri nu le vede nimeni???....nu cred ca-ti trebuie scoala de vt ca sa-ti dai seama de unele greseli majore...iar in privinta votului...nu stiu cat de secrete au fost lucrariile...oricum se observa stilul fiecaruia...nu era greu sa-ti dai seama care a cui este...am evitat sa ma votez ca sa nu fiu votat pe prietenie...nu vreau sa arat cu degetul pe cineva...dar cine se simte are drept la replica...
|
Yakone eu sincer zic sa te abtii de la afirmatii de genu...nu ca ma simt sau etc...daca te referi la mine...dap am votato pe a mea...ai vreo pb??oricum votul asta este praf...nu sta nimeni sa se uite....ba asta X a facut asta mai bine decat ala Y sau etc...lumea se uita la culoare si gata....ya placut culoarea si nu se mai uita si la cealalta lucrare...in fine...
As vrea sa vad si eu o lucarea dea ta in care se vede eleronu prin geamul fumuriu...
|
|
|
22-02-07, 12:58
|
|
Stage 5
|
mai baieti... serios acum .... nu ati vrea sa se termine o data pt totdeauna astfel de discutii (+ offtopicul grosolan)??? ca nu cred ca sunt singurul care nu le mai inghite, chiar dc si eu am pus putin paie pe foc recunosc, dar nu am facut-o ca sa dau ocazii la astfel de discutii fara rost. haideti va rog eu sa nu ne mai tot inghiontim pe aici ca ni s-a dus vestea in toata tara.
uitati eu sunt primul care anunta oficial ca nu se va mai lua cu nimeni in gura (decat dc o sa fiu provocat pana imi ies din fire). cred ca toti ar trebui sa procedam astfel.
dc exista diversiuni intre unii membri ar trebui rezolvate oriunde DAR NU PE FORUM. mi-a placut ideea lui golf2.
PS: pt acesta sectiune in special am o rugaminte pt cei care vor vota de acum incolo: votati si dupa aceea, dc vreti, spuneti-va parerea argumentand-o (cu exemple dc se poate) ca sa nu mai apara situatii de genul acesteia in care ne aflam acum. puteti sa criticati, sa laudati dar cu argumente concrete.
de ex: am votat alfa nr ... pt ca are nu sh ce special ce gasiti voi, dar dc nu votati nu mai postati nimic pt ca ati vazut: concurentii se simt ofensati si neapreciati pt munca depusa. si e normal.
gata
sunt convins ca aceasta metoda ar merge de minune. ce ziceti?
|
22-02-07, 13:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BMW-M-Power
mai baieti... serios acum .... nu ati vrea sa se termine o data pt totdeauna astfel de discutii (+ offtopicul grosolan)??? ca nu cred ca sunt singurul care nu le mai inghite, chiar dc si eu am pus putin paie pe foc recunosc, dar nu am facut-o ca sa dau ocazii la astfel de discutii fara rost. haideti va rog eu sa nu ne mai tot inghiontim pe aici ca ni s-a dus vestea in toata tara.
uitati eu sunt primul care anunta oficial ca nu se va mai lua cu nimeni in gura (decat dc o sa fiu provocat pana imi ies din fire). cred ca toti ar trebui sa procedam astfel.
dc exista diversiuni intre unii membri ar trebui rezolvate oriunde DAR NU PE FORUM. mi-a placut ideea lui golf2.
PS: pt acesta sectiune in special am o rugaminte pt cei care vor vota de acum incolo: votati si dupa aceea, dc vreti, spuneti-va parerea argumentand-o (cu exemple dc se poate) ca sa nu mai apara situatii de genul acesteia in care ne aflam acum. puteti sa criticati, sa laudati dar cu argumente concrete.
de ex: am votat alfa nr ... pt ca are nu sh ce special ce gasiti voi, dar dc nu votati nu mai postati nimic pt ca ati vazut: concurentii se simt ofensati si neapreciati pt munca depusa. si e normal.
gata
sunt convins ca aceasta metoda ar merge de minune. ce ziceti?
|
in 4 pagini de forum...a fost cel mai destept post!!!!
FELICITARI!
|
|
|
22-02-07, 17:39
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
|
cred totusi k alfa 2 merita sa castige.
|
|
|
22-02-07, 19:00
|
|
Speedline Motorsport Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Quote:
Originally Posted by FreaK_Bv
Yakone eu sincer zic sa te abtii de la afirmatii de genu...nu ca ma simt sau etc...daca te referi la mine...dap am votato pe a mea...ai vreo pb??oricum votul asta este praf...nu sta nimeni sa se uite....ba asta X a facut asta mai bine decat ala Y sau etc...lumea se uita la culoare si gata....ya placut culoarea si nu se mai uita si la cealalta lucrare...in fine...
As vrea sa vad si eu o lucarea dea ta in care se vede eleronu prin geamul fumuriu...
|
Asta vine cam......ca cioara vopsita ???
|
|
|
22-02-07, 21:04
|
|
Stage 5
|
mah voi n-ati inteles nimic din ce am scris eu ....
|
|
|
24-02-07, 09:38
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
ba copiiiii!!!
|
|
24-02-07, 09:41
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Yackone
|
Yackone esti prea dovedit de este ultimu la care participi pe brasov sa nu itzi pun cateva lucrari facute de tine la care rad si curcile de tine inpresii frate nu glume de-o saptamana nu am mai intrat si sau skimbat lucrurile totzi plini de gretzuri figuri si alte sjmekerii bagatzi mintzile in cap bai baiatule
|
|
|
|
|