Ba da terminati odata...numa pe forumu de la Brasov se poate intampla asa ceva...zice unu ceva "la nervi" si sariti toti...
Poate au dreptate toti...poate niciunu...votati..dativa cu parerea si gata!
In legatura cu cei care nu au deaface cu VT...sa stie si ei...
Lucrarea 4 este a mea...este facuta intro noapte dar o noapte intreaga...
PEntru Bigu...acuma no offence...dar fao u asa cum am facuto eu...si mai discutam ...inati invata unde sa te uiti si etc..si dupaia da cu paru ca e kitch si etc...oricum e parerea ta...daca ai vrut sa ma ataci nu ai reusir...inca odata NO OFFENCE!!voi cei care dati cu paru habar nu aveti ce greu este sa pui o janta sa iasa la nivel...ce greu e sa vopsesti o masina care la urma urmei este "un cacat...si usor de facut" in vederea unora...
Deci incercati sa apreciati ceam facut noi...care macar am avut curaju sa le punem...sa le vada lumea...bune rele cum or fi lucrarile....dar sincer de la a da cu parerea pana a da cu paru este o cale lunga...
Voi credeti ca daca se da un COPY si un PASTE gata sa realizat VT...prin toate posturile dupa parerea mea...vati comportat ca niste copii....
In legatura cu "masina de la etaju 10"...daca omu asa vrut sa fie background-u lui....bv lui...de ce il critcati voi pe el....
PS:NU EXISTA MASINA DE VT CARE SA NU AIBA MACAR 4-5 GRESELI!!!!!!
Deci terminati cu prostiile cu insulte si cu etc....votati ...spuneti de ce ati votat masina X,Y,Z si gata!
O zi buna la toti!!!