Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Brasov

View Poll Results: Care este cel mai tare virtual tuner brasov ?
alfa 1 5 18.52%
alfa 2 15 55.56%
alfa 3 6 22.22%
alfa 4 1 3.70%
Voters: 27. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 20-02-07, 18:02   #16
budeanudragos

Stage 4

budeanudragos's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a

tzinand cont cat de devotat esti marcii eu unu eram f curios ce va iesii...dar acum ma gandeam ca nu ai votat...oare sa nu iti placa nici una sau iti trebuie timp ca sa le analizezi pe toate in cel mai mic detaliu...sa postezi pls lucrarea dupa ce o termini...multa bafta...

-------------------
Corrado VR6 2.9,'92
budeanudragos is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 19:09   #17
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

parerea mea...acest vot este irelevant pentru mine...sa castige cel mai bun...
Yackone is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 19:51   #18
IL Capo
Speedline Motorsport Member

Stage 5

IL Capo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

nici unul din participanti nu s-a apropiat de stilul alfa...imi pare rau, nu votez, un VT trebuie sa sa se documenteze si din istoria firmei si din tendintele actuale ale modelului..........in materie de realizare 2 si 3

****SPEEDLINE MOTORSPORT****
IL Capo is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 22:29   #19
BascaBV

Stage 5

BascaBV's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by IL Capo View Post
nici unul din participanti nu s-a apropiat de stilul alfa...imi pare rau, nu votez, un VT trebuie sa sa se documenteze si din istoria firmei si din tendintele actuale ale modelului..........in materie de realizare 2 si 3
Sti cum sta treaba ... cam asa ... fa tu ceva mai bun si ... dupaia zi ... macar apreciaza ca s-au straduit .... si totusi nu stiu cati dintre noi s-ar fi descurcat sa faca macar atat (eu unu stiu ca nu puteam sa fac asta)... chiar daca nu e pe "stilul alfa"... dupa cum zici tu... plus ca pana si alfa33 care e critic cand e vb de alfa.... i-a felicitat... tu si paunescu
Old 20-02-07, 22:35   #20
BMW-M-Power

Stage 5

BMW-M-Power's Avatar

lasa-l mah ca sa pricepe si el la tuning omu' ce vrei.... sau la styling mai exact
BMW-M-Power is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 22:42   #21
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by BascaBV View Post
Sti cum sta treaba ... cam asa ... fa tu ceva mai bun si ... dupaia zi ... macar apreciaza ca s-au straduit .... si totusi nu stiu cati dintre noi s-ar fi descurcat sa faca macar atat (eu unu stiu ca nu puteam sa fac asta)... chiar daca nu e pe "stilul alfa"... dupa cum zici tu... plus ca pana si alfa33 care e critic cand e vb de alfa.... i-a felicitat... tu si paunescu
sincer nu-s avea rostu postu asta...pur si simplu la masina asta nu avea-i ce sa-i faci ...
Yackone is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 22:45   #22
budeanudragos

Stage 4

budeanudragos's Avatar

Member of:
[VW]
Exclamation Re: Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a

asta e basca .....trebe acceptatzi si criticii...mai ales cei care stiu cum sta treaba cu alfa cu e RAZVAN.....si mai trebe acceptatzi si cei care nu prea stiu dar vorbesc.....si de priceput nici atat dar tot vorbesc....nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sa vb e ushor....IL CAPO : pune osu la treaba si munceste-tzi noptzile si dupa ai vorbeste...pana atunci ar fi frumos sa tii pt TINE.....FELICITARI PT YACKONE,LUKIAN,FREAK si chiar pt ALFA33 si GABY(chiar daca nu au avut timpul necesar) pt ca macar pun OSU LA TREABA....MULTZUMIRI CELOR CARE APRECIAZA NOPTZILE NEDORMITE ALE UNORA.....
Old 20-02-07, 22:48   #23
BMW-M-Power

Stage 5

BMW-M-Power's Avatar

Quote:
Originally Posted by Yackone View Post

sincer nu-s avea rostu postu asta...pur si simplu la masina asta nu avea-i ce sa-i faci ...
ma ce va mai luati voi apararea unii altora ... tz tz tz
bah fratilor voi intelegeti macar conceptul de VIRTUAL TUNING???????

CRED CA NU pt ca numai aberati pe aici!!!!

Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Old 20-02-07, 22:57   #24
BMW-M-Power

Stage 5

BMW-M-Power's Avatar

yakone chiar n-ai avut ce sa-i faci ... sau n-ai avut timp nici de data asta pt masina? pai ia vezi sa nu scrie degeaba "Virtual Tuner" acolo
Old 20-02-07, 23:09   #25
LKS
Old School Cars

Stage 5

LKS's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Old School Cars]
[FOTO]
[DACIA]

in calitate de membru virtual tuning retras din meserie ...2`u ...e prezentabila doar daca o vezi thumbnail ....cand ai marit`o se vad multe greseli ..majoritatea fiind acoperite de culoarea intunecata ...
masina per total e intunecata ..mai intunecata decat restul fundalului
asa ca ....mai bine una calitativa ...decat cantitativa ! vot alfa 3 !

LKS is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 23:35   #26
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

pt bmw, basca, budeanu...buei oameni...tb neaparat sa creezi ca sa-ti dai cu parerea? fiecare poate sa critice ce vede. fiecare isi da seama ce e nashpa si ce e frumos....hai sa nu mai dam cu pietre si sa ne respectam parerile.

parerea mea despre: alfa1. frumos lucrat dar e data in bara rau de tot cu roata de pe fata. alfa2 singura care este lucrata cat de cat cu atentie si multe detalii alfa.... ;alfa3 a dat-o in bara cu pragul si alfa 4 ... chiar nu vad rostul cu speedline si neoanele mi se par cam kitsch...
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 23:41   #27
budeanudragos

Stage 4

budeanudragos's Avatar

Member of:
[VW]

pey si yo mi-am spus parerea....dc toata lumea trebe sa-si dea cu parerea ca shi cum ar fi expertzi....spui ce iti place ce nu si votezi....cum ai facut shi thu si altzii....
Old 20-02-07, 23:42   #28
BMW-M-Power

Stage 5

BMW-M-Power's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bigu View Post
pt bmw, basca, budeanu...buei oameni...tb neaparat sa creezi ca sa-ti dai cu parerea? fiecare poate sa critice ce vede. fiecare isi da seama ce e nashpa si ce e frumos....hai sa nu mai dam cu pietre si sa ne respectam parerile.

parerea mea despre: alfa1. frumos lucrat dar e data in bara rau de tot cu roata de pe fata. alfa2 singura care este lucrata cat de cat cu atentie si multe detalii alfa.... ;alfa3 a dat-o in bara cu pragul si alfa 4 ... chiar nu vad rostul cu speedline si neoanele mi se par cam kitsch...
eu nu dau cu pietre frate ... dar de la a-si spune parerea si a critica fara sa cunoasca + ca nu a votat (putea sa nu voteze si sa taca era mai bine) e cale lunga. macar din respect pt colegii de forum putea sa dea un vot. si l-am criticat mai mult pe yakone care niciodata nu are o parere personala despre nimic ci doar aproba ce zic altii. acum ii mai ia si apararea lui il capo si zice ca pur si simplu nu ai ce sa-i faci. ba da dc esti virtual tuner si ai imaginatie ai ce sa-i faci si cu asta am incheiat pt ca am facut offtopic destul.

Last edited by BMW-M-Power; 20-02-07 at 23:47.
Old 20-02-07, 23:59   #29
IL Capo
Speedline Motorsport Member

Stage 5

IL Capo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by budeanudragos View Post
asta e basca .....trebe acceptatzi si criticii...mai ales cei care stiu cum sta treaba cu alfa cu e RAZVAN.....si mai trebe acceptatzi si cei care nu prea stiu dar vorbesc.....si de priceput nici atat dar tot vorbesc....nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sa vb e ushor....IL CAPO : pune osu la treaba si munceste-tzi noptzile si dupa ai vorbeste...pana atunci ar fi frumos sa tii pt TINE.....FELICITARI PT YACKONE,LUKIAN,FREAK si chiar pt ALFA33 si GABY(chiar daca nu au avut timpul necesar) pt ca macar pun OSU LA TREABA....MULTZUMIRI CELOR CARE APRECIAZA NOPTZILE NEDORMITE ALE UNORA.....
Ma rog...daca tu asta ai inteles din ce am scris, e bine si asa. In primul rand atitudina asta "nu vreau sa jignesc pe nimeni" este cel putin lasha, exact cum Basca pune un smiley dupa o "intzepatura" si crede ca s-a scos...Daca eram VT puteam sa dau explicatii tehnice despre greseli, nu sunt...asa ca ma rezum la obiectivitate si spun ce spun, iar faptul ca am apreciat ca realizare ( adica eu cu ochiul meu de neVT nu vad greseli majore) 2,3 nu inseamna ca nu apreciez munca tuturor participantilor.
"pune osul la treaba" , "nu stiu ce vorbesc"....Dai dovada ca ce postezi este din primul impuls pe care il ai citind posturile anterioare fara a te gandi la consecinte...Vad ca desi multa lume se bate cu pumul in piept ca sunt obiectivi fara a-si doza cuvintele mai apoi. Trist
IL Capo is offline   Reply With Quote
Old 21-02-07, 00:15   #30
budeanudragos

Stage 4

budeanudragos's Avatar

Member of:
[VW]

pey atunci gandeste-te shi thu ininte sa spui ceva.....si daca nu esti sau nu te consideri vt rezuma-te la ceea ce iti place sau nu cum am mai spus si nu te lua de ce nu cunosti....ceea ce ai spus despre stilul alfa nu are nici o acoperire....iar eu ce am la spus am acoperire....iar daca ai acoperire demonstreaza concret....eu chiar cred ca alfa 2 are multe elemente de design ce caracterizeaza stilul alfa....cauta pe net autodelta (unul din tunerii de alfa si vei vedea cam care sunt tendintzele)....eu nu vreau sa te supar si nici nu sunt "Lash"....daca vrei sa vb mai in profunzime si sa analizam mai in detaliu lucrarile intra pe id-ul meu de mess....e budeanudragos....sunt deschis la discutzii....pareri....
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -