Quote:
Originally Posted by budeanudragos
asta e basca .....trebe acceptatzi si criticii...mai ales cei care stiu cum sta treaba cu alfa cu e RAZVAN.....si mai trebe acceptatzi si cei care nu prea stiu dar vorbesc.....si de priceput nici atat dar tot vorbesc....nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sa vb e ushor....IL CAPO : pune osu la treaba si munceste-tzi noptzile si dupa ai vorbeste...pana atunci ar fi frumos sa tii pt TINE.....FELICITARI PT YACKONE,LUKIAN,FREAK si chiar pt ALFA33 si GABY(chiar daca nu au avut timpul necesar) pt ca macar pun OSU LA TREABA....MULTZUMIRI CELOR CARE APRECIAZA NOPTZILE NEDORMITE ALE UNORA.....
|
Ma rog...daca tu asta ai inteles din ce am scris, e bine si asa. In primul rand atitudina asta "nu vreau sa jignesc pe nimeni" este cel putin lasha, exact cum Basca pune un smiley dupa o "intzepatura" si crede ca s-a scos...Daca eram VT puteam sa dau explicatii tehnice despre greseli, nu sunt...asa ca ma rezum la obiectivitate si spun ce spun, iar faptul ca am apreciat ca realizare ( adica eu cu ochiul meu de neVT nu vad greseli majore) 2,3 nu inseamna ca nu apreciez munca tuturor participantilor.
"pune osul la treaba" , "nu stiu ce vorbesc"....Dai dovada ca ce postezi este din primul impuls pe care il ai citind posturile anterioare fara a te gandi la consecinte...Vad ca desi multa lume se bate cu pumul in piept ca sunt obiectivi fara a-si doza cuvintele mai apoi. Trist