27-03-12, 23:21
|
|
Stage 5
|
Re: Am nevoie de../ Caut..
Quote:
Originally Posted by Paul
Vrei calitate, platesti. Ieftin si bun mai rar.
|
Da si nu prea.Poti sa ai surpriza sa dai si o gramada de bani si sa te alegi cu o masina "zugravita".
Vopsitu ca vopsitu , ca daca o bagi la cuptor si vopsitoru are ceva "mana" iese bine.Problema e la pregatit , acolo unde eu mi-am cam luat tzapa , ca omu a zis ca se ocupa si face si a tot facut.La un petec de 5 pe 5 in contraaripa n-a fost in stare sa puna un mastic si sa de-a teroson peste el , a doar doar contur.Vara asta trebuie sa merg sa refac asta + arcada spate
Deci aveti mare grija la pregatire ca s-ar putea sa aveti surpriza ca dupa 1 an 2 sa incepeti sa refaceti elemente...
Revenind la subiect cel mai bine iti faci o lista cu 2-3 vopsitori si inainte de toate te duci sa vezi cateva lucrari de la fiecare si-ti faci o idee , dupa care alegi 1.Sa ai grija sa iei si o vopsea buna cu lac
Edit @maxis : Personal , dupa ce am vazut cum sta treaba dupa prima masina care am vopsit-o ti-as recomanda , daca zici ca nu prea ai bani , sa mai astepti sa aduni destui incat sa o faci ca la carte din prima.Daca dupa 2 ani trebuie sa te apuci iar de diverse elemente ajungi sa o mai vopsesti odata.
Last edited by Tzzantaru; 27-03-12 at 23:23.
|
|
|
28-03-12, 07:07
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Tzzantaru
Da si nu prea.Poti sa ai surpriza sa dai si o gramada de bani si sa te alegi cu o masina "zugravita".
Vopsitu ca vopsitu , ca daca o bagi la cuptor si vopsitoru are ceva "mana" iese bine.Problema e la pregatit , acolo unde eu mi-am cam luat tzapa , ca omu a zis ca se ocupa si face si a tot facut.La un petec de 5 pe 5 in contraaripa n-a fost in stare sa puna un mastic si sa de-a teroson peste el , a doar doar contur.Vara asta trebuie sa merg sa refac asta + arcada spate
Deci aveti mare grija la pregatire ca s-ar putea sa aveti surpriza ca dupa 1 an 2 sa incepeti sa refaceti elemente...
Revenind la subiect cel mai bine iti faci o lista cu 2-3 vopsitori si inainte de toate te duci sa vezi cateva lucrari de la fiecare si-ti faci o idee , dupa care alegi 1.Sa ai grija sa iei si o vopsea buna cu lac
Edit @maxis : Personal , dupa ce am vazut cum sta treaba dupa prima masina care am vopsit-o ti-as recomanda , daca zici ca nu prea ai bani , sa mai astepti sa aduni destui incat sa o faci ca la carte din prima.Daca dupa 2 ani trebuie sa te apuci iar de diverse elemente ajungi sa o mai vopsesti odata.
|
ms mult, la pregatit nu e problema ca pregatesc eu masina, am indreptat tot ce a fost de indreptat si a iesit f bine, mai am un pic de matuit si gata azi maine termin. O sa imi fac o lista cu 2-3 vopsitori, nu vreau un carpaci ca daca e cu el vreau sa continui sa lucrez, eu lucrez in timpul liber, tinighigerie, dar vopsitorul cu care lucram a plecat din tara
|
|
|
28-03-12, 10:11
|
|
Stage 4
|
Salutări,
Sunt într-o căutare regim de urgenţă de însonorizant Sprint HS Extrabody , ştiti unde pot găsi în Braşov ?
http://www.sprintcar.ro/produse-chim...body-car-.html
Sau în caz de nu am sanşe să găsesc, vă rog să-mi recomandaţi un alt antifon bun, în sensul de a fi rezistent şi a se întări "ca piatra".
Mulţumiri!
|
|
|
28-03-12, 11:44
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Andry
Salutări,
Sunt într-o căutare regim de urgenţă de însonorizant Sprint HS Extrabody , ştiti unde pot găsi în Braşov ?
http://www.sprintcar.ro/produse-chim...body-car-.html
Sau în caz de nu am sanşe să găsesc, vă rog să-mi recomandaţi un alt antifon bun, în sensul de a fi rezistent şi a se întări "ca piatra".
Mulţumiri!
|
Luci Strutu' - 0723691325
|
|
|
28-03-12, 12:57
|
|
Stage 4
|
Mulţumesc pentur număr, am vorbit însă are numai insonorizant de la Sika, iar acela nu se întăreşte suficient pentru aplicaţia în care am nevoie să-l folosesc.
|
|
|
30-03-12, 16:24
|
|
Stage 5
|
iti pot oferi antifon PRESTO 1000ml-23 Ron
Florin:0765997253
|
|
|
31-03-12, 16:13
|
|
Stage 2
|
Buna ziua!Cine imi poate da informatii despre un om pe nume(porecla)Nea`Mitica amortizor care se ocupa cu amortizoare,arcuri am inteles ca isi desfasura activitatea pe strada lunga si era foarte priceput omu.Daca stiti cum as putea da de el astept pm.Multumesc!
|
|
|
31-03-12, 16:49
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Poti sa incerci la cimitir ca din cate am inteles e pe lumea cealalta
|
|
|
31-03-12, 18:37
|
|
Stage 2
|
A murit?Sau macar era adevarat ca era priceput omul?Eu azi am auzit de el,dar cine mi-a zis nu mi-a dat datele exacte
Last edited by Sebiku; 31-03-12 at 18:39.
|
|
|
31-03-12, 19:42
|
|
Stage 5
|
Nu l-am cunoscut personal dar din ce se aude chiar se pricepea. Au mai intrebat cativa de el pe acest topic si de acolo stiu si eu ca a murit.
31-03-12, 19:45
|
|
Stage 2
|
Ok merci frumos,macar nu-mi mai fac sperante!Si cum se zice multi km!
|
|
|
01-04-12, 22:26
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by Flow
Mort nu cred ca mai raspunde la telefon, nu stiu daca are cine sa l puna la incarcat...
|
Quote:
Originally Posted by SethBv
Poti sa incerci la cimitir ca din cate am inteles e pe lumea cealalta
|
nea mitica e cat se poate de viu si inca isi face treaba f bine .. am numarul lui si maine urmeaza sa ma duc la el sa reconditionez amortizoarele de 1100
|
|
|
02-04-12, 00:58
|
|
Stage 5
|
Atunci da-ne si noua numarul
|
|
|
02-04-12, 09:44
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
Chiar te rog,pentru un oltcit de vtm ne-a facut 2 amortizoare si pe langa faptul ca au iesit foarte bine,deja tragem de ele de 2 ani si inca sunt amortizoare...
|
|
|
02-04-12, 18:08
|
|
Stage 1
|
Are cineva o anvelopa AVON ZV3 195 65 R15? Sau unde as putea sa caut in Brasov/imprejurimi.
Multumesc!
|
|
|
|
|