Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Brasov

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-01-11, 18:20   #46
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Default Re: Boicot Benzinărie 7.01.2011

Quote:
Originally Posted by B 83 RMJ View Post
cat te tine la realitatea?

speram sa vina si la noi, o sa anuntam si noi protv-ul si antena dupa ce ne-om vedea toti si stim sigur ca mergem mai departe. trebuie sa se termine o data hotia asta, ca nu se mai poate!
Nu am de unde stii de fiecare data am avut un ghinion curat a doua oara la realitatea am stat doar 10 minute ca a fost numai stiu eu ce braking news
Ieri trebuia sa stam pana la 19.00 dar s-a gandit Basescu sa faca o declaratie si am iesit la 18.40
Maine sper cat mai mult...vom vedea
dany12epz is offline  
Old 05-01-11, 19:18   #47
deadman

Stock

Exclamation Re: Boicot Benzinărie 7.01.2011

Mi se pare o mare porcarie ce faceti voi. Sa va spun si de ce:
Singura persoana care va suferi de pe urma boicotarii voastre va fi casierul/casiera, care primeste tone de fise si care nu are nici cea mai mica vina. Iar pe sefii de statie ii doare fix in p**a deoarece oricat vor incerca soferii sa boicoteze peco-uri, ei sunt constienti ca cei cu masini sunt dependenti de ei. Oricat ar fi benzina/motorina tot vor alimenta oamenii.

P.S. casierul/casiera si-o ia in gura si sta 12 ore sa va numere voua fisele, iar seful de statie defapt tot isi primeste banii.
deadman is offline  
Old 05-01-11, 19:21   #48
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Quote:
Originally Posted by deadman View Post
Singura persoana care va suferi de pe urma boicotarii voastre va fi casierul/casiera, care primeste tone de fise si care nu are nici cea mai mica vina. Iar pe sefii de statie ii doare fix in p**a deoarece oricat vor incerca soferii sa boicoteze peco-uri, ei sunt constienti ca cei cu masini sunt dependenti de ei. Oricat ar fi benzina/motorina tot vor alimenta oamenii.

P.S. casierul/casiera si-o ia in gura si sta 12 ore sa va numere voua fisele, iar seful de statie defapt tot isi primeste banii.
Auzi...cum se face ca,casierii pleaca pe fiecare zi cu spaga de pe casa?
Daca imi raspunzi corect la intrebarea asta iti povestesc mai multe de ce se intampla cu casierii...
dany12epz is offline  
Old 05-01-11, 19:21   #49
Ruff_Ryders
Opel Driver

Stage 5

Ruff_Ryders's Avatar

Member of:
[Opel]

poi nu facem nimic ca toti aproape gandesc ca tine de aia tipic romanesc ce sa mai
Ruff_Ryders is offline  
Old 05-01-11, 20:26   #50
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

Sunt oameni care gandesc in afara cutiei...nu ca majoritatea
Yackone is offline  
Old 05-01-11, 20:33   #51
Ruff_Ryders
Opel Driver

Stage 5

Ruff_Ryders's Avatar

Member of:
[Opel]

da asa e scuze...in afara cutiei)
Ruff_Ryders is offline  
Old 05-01-11, 20:48   #52
B 83 RMJ

Stage 5

B 83 RMJ's Avatar

Quote:
Originally Posted by deadman View Post

in primul rand... maruntisul se poate numara mult mai repede ca un teanc de bancnote. dar normal ca nu sti cum !
in al doilea rand... nu zice nimeni ca trebuie sa ii umplii de fise. daca alimentezi de 2-3 lei nu are de numarat decat 30 secunde, maxim 1 minut. dar poti plati si cu bancnote mari, la o alimentare de cativa zeci de bani sau ceva de genul, si sa iti dea ei rest.
in al treilea rand, nu inteleg de ce le iei apararea. sunt mici pui pe langa aia de la impozite care au avut de numarat un sac de bani de monede, adus de omul care era nemultumit de dublarea impozitului. si la fel si cu facturile electrica.

sa nu-mi spui ca ti-ai facut cont ca sa vi aici sa postezi... daca nu iti convine nu participi, si stai ca 'belfăru'' acasa in fotoliu. nu te-a chemat/obligat nimeni. asa ca nu te mai baga in seama daca nu ai ceva concret de spus. de 'impotriviti' ca tine gasim la tot pasul, asa ca nu ducem lipsa. noi ne vedem de treaba in continuare.

LE: stire de ultim moment! Un post de televiziune local a anuntat mai devreme ca pretul benzinei va ajunge undeva la 7 lei in luna martie. asa ca stati acasa dragi tovarasi.

Last edited by B 83 RMJ; 05-01-11 at 21:10.
B 83 RMJ is offline  
Old 05-01-11, 21:23   #53
B 83 RMJ

Stage 5

B 83 RMJ's Avatar

http://www.ziare.com/preturi/benzina...xploda-1008725

Quote:
Aceste salturi realizate de pretul petrolului trezesc temerea ca in viitorul apropiat cotatiile la aurul negru vor atinge indici in trei cifre. De-a lungul ultimelor opt luni, titeiul s-a comercializat intr-un interval destul de strans, cuprins intre 70 si 80 $/baril.
interval mic, pret maxim in ultimele 8 luni!

Quote:
Marii producatori de petrol s-au declarat satisfacuti de acest nivel in conditii de criza mondiala, care s-a dovedit acceptabil inclusiv pentru consumatori.
normal, ca nimeni nu vrea sa miste un deget. si o sa isi bata joc in continuare.
B 83 RMJ is offline  
Old 05-01-11, 22:08   #54
costinbv
Mercedes Driver

Stage 5

costinbv's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[4Wheels]

baieti vesti proaste din partea mea
nu se stie daca mai ajung la intalnire vineri pt ca azi masina lu taicameu a intrat in service (un handicapat cu nr de italia ia indit toata partea stanga a masinii) si mia sechestrat masina pe motivul ca eu pot merge si cu autobuzu. drept urmare voi incerca si eu sa sechestrez masina lu mama pt ziua de vineri dar daca nu se poate va rog sa nu ma atacati spunandumi ca nu ma intereseaza aceasta problema.....voi face tot posibilu, numai bine!

Low bitch
1994 Mercedes Benz w202 C180 Classic 122HP - Gold Pearl (under construction)

2012 Range Rover Sport SE SDV6 3.0 Black Pearl
2007 Smart ForFour 1.3 Pulse 110HP Black & Silver
2006 SSangYong Rexton 2.7 XDi 180HP Candy Black Paint
1969 Dacia 1100 1.1 ~30HP X2
costinbv is offline  
Old 06-01-11, 00:14   #55
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Ruff_Ryders View Post
da asa e scuze...in afara cutiei)
In caz ca n-ai inteles afirmatia mea eu ii sustin ideea...am mai spus-o si eu pe alt topic...
Yackone is offline  
Old 06-01-11, 00:18   #56
Ruff_Ryders
Opel Driver

Stage 5

Ruff_Ryders's Avatar

Member of:
[Opel]

aham deci esti de ala care gandeste in afara cutiei e bine atunci..tipic romanesc cum am mai spus
Ruff_Ryders is offline  
Old 06-01-11, 00:39   #57
Cipri10

Stage 5

Member of:
[CHEVROLET]

In romania asta inseamna sa gandesti in afara cutiei sa te uiti cum te fura pe fata si sa zici "Se putea si mai rau", vorba multora ne meritam soarta ... syc@ tie nu mai are rost sa iti explice omul ce si cum, ti-am inteles toti parerea din celalalt topic, asa ca nu trebe sa iti mai faci prezenta si aici, daca cauti atentie fugi altundeva
Cipri10 is offline  
Old 06-01-11, 00:41   #58
Ruff_Ryders
Opel Driver

Stage 5

Ruff_Ryders's Avatar

Member of:
[Opel]

da cipri asa e ne meritam soarta...ce sa mai zici cand vezi ca romanu tot asa va ramane..nasol moment
Ruff_Ryders is offline  
Old 06-01-11, 00:50   #59
Cipri10

Stage 5

Member of:
[CHEVROLET]

Plecam prin alte tari si ii lasam pe ei ca si asa le place asa de mult aici.
Cipri10 is offline  
Old 06-01-11, 00:51   #60
Ruff_Ryders
Opel Driver

Stage 5

Ruff_Ryders's Avatar

Member of:
[Opel]

daca as gasi sigur de lucru afara acu as pleca nu as sta pe ganduri
Ruff_Ryders is offline  
Closed Thread