06-01-11, 12:47
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Boicot Benzinărie 7.01.2011
Quote:
Originally Posted by pebbles
ok,să ne īnțelegem.ăsta e un forum public și īn orice situație există păreri pro și contra.dar cānd apare unul cu o părere contra(și īși expune ideea īn cel mai civilizat mod posibil) și vine un agarici ca ruff_ryders și-l face prost și-n alte feluri,chestia asta te pune puțin pe gānduri.īți imaginezi cum ar fi o emisiune cu mai sus numitul invitat făcāndu-i pe toți proști pe acolo din simplul motiv că nu gāndesc precum el
ar fi trebui să īnvățați prima oară să acceptați toate părerile,și după să cautați să ieșiți īn față
si susțin părerea lui syc@,atunci cānd o să aveți mașină proprie ,și-o să munciți ca să aveți bani de-un plin ,atunci să ieșiți īn stradă,pānă atunci să iasă părinții voștri
hai.......vă pup
p.s. eu de asta m-am retras din chestia asta,că au īnceput toți să adopte comportamente animalice pe topicul celălalt
|
bin bey pebbles unde era cel destept si nu stiam ala care are 10 masini si 100 de milioane in buzunar care ii da tasu...da trebuie sa se bage si alti de astia ca tine asa...scafandru sa nu zic altfel...
Last edited by Ruff_Ryders; 06-01-11 at 12:51.
|
|
|
06-01-11, 15:19
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [SKODA] [SUBARU] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Ruff_Ryders
bin bey pebbles unde era cel destept si nu stiam ala care are 10 masini si 100 de milioane in buzunar care ii da tasu...da trebuie sa se bage si alti de astia ca tine asa...scafandru sa nu zic altfel...
|
"ie" o ea
|
|
|
06-01-11, 15:30
|
|
Stage 1
|
Nu vad motivu de cearta .. daca toti traim cu conceptia ca nu putem face nimic atunci nu o sa se schimbe niciodata nimic ... orice manifestare , revolta sau cum mai vreti sa le numiti au inceput de la o mana de oameni .. deci daca chia rvrem sa facem ceva trebuie sa incepem de undeva ... si la urma urmei e dreptul fiecaruia sa manifesteze in felul sau
|
|
|
06-01-11, 15:32
|
|
Stage 3
Member of: [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by Paul
Cadem din penibil in penibil. Ca e masina luata din banii parintilor/primita cadou/etc aici e fiecare dupa posibilitati, n-are nici cea mai mica importanta. mai ramane sa se refaca lista pentru 07.01 si sa se stearga cei care au masina de altundeva decat din propriul salariu
|
paul,nu am zis că trebuie să ai maşină luată din bani proprii,şi eu am primit maşina cadou,remember?
dar cānd postezi pe forum că vii la protest dacă poţi să īmprumuţi maşina unui părinte,asta dă de īnţeles că bunul ăla nu-ţi aparţine deci nu tu te confrunţi cu problemele ce le implică el,ci altcineva
repet,la īnceput am susţinut ideea(am şi postat pe primul topic),dar m-am retras cānd totul a devenit bālci,şi dacă e vorba să ne ţigănim şi alte cele păi hai s-o facem cum trebe
ruff,limbric mic şi afurisit ce eşti tu,şterge-te prima oară puţin pe la gură cu un manual de romānă şi după te invit la o cafea să lămurim problema
p.s : livadă careva diseară?
|
06-01-11, 16:02
|
|
Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
pebbles si care e problema daca eu imprumut masina lui tata si vin cu ea ? Avand in vedere ca doar eu folosesc masina lui tata si eu bag benzina in masina ... sau eu bag alta benzina si nu stiam ...
|
|
|
06-01-11, 16:09
|
|
Stage 5
|
Amenzi pentru ce ) ?
|
|
|
06-01-11, 16:11
|
|
Stage 1
|
amenda pt ca i-ai dat lu' aia la casa maruntis ? =)) ,, orice e posibil la noi )
|
|
|
06-01-11, 16:12
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Nu stiu sa spun exact, a fost fratemiu si am vazut amenda acasa dar sincer sa fiu nu inteleg ce scrie pe procesul ala verbal, parca este analfabet militianul. Scrie in el ceva de claxonat si parcare dar mai mult nu inteleg
|
|
|
06-01-11, 16:20
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Cipri10
pebbles si care e problema daca eu imprumut masina lui tata si vin cu ea ? Avand in vedere ca doar eu folosesc masina lui tata si eu bag benzina in masina ... sau eu bag alta benzina si nu stiam ...
|
hai decide-te
impumuti masina sau o folosesti doar tu?
omule.degeaba ai masina trecuta in acte pe numele tau daca iti da tati bani de benzina.cand zic masina proprie ma refer ca tu acoperi toate cheltuielile ce le implica masina aia,reparatii,carburant,asigurari,impozite,etc(o comparatie banala ca sa intelegi,parinte nu esti daca faci un copil,ci daca il cresti si educi)
acum m-am facut clara si pt tine?
ca n-ai habar cat e litrul de benzina/motorina si sa merg la un asemenea protest cu o masina imprumutata e ca si cum eu,simplu lucrator la o firma privata as iesi in strada ca s-au micsorat salariile bugetarilor,cand pe mine nu ma afecteaza deloc chestia asta
|
|
|
06-01-11, 16:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
hai decide-te
impumuti masina sau o folosesti doar tu?
omule.degeaba ai masina trecuta in acte pe numele tau daca iti da tati bani de benzina.cand zic masina proprie ma refer ca tu acoperi toate cheltuielile ce le implica masina aia,reparatii,carburant,asigurari,impozite,etc(o comparatie banala ca sa intelegi,parinte nu esti daca faci un copil,ci daca il cresti si educi)
acum m-am facut clara si pt tine?
ca n-ai habar cat e litrul de benzina/motorina si sa merg la un asemenea protest cu o masina imprumutata e ca si cum eu,simplu lucrator la o firma privata as iesi in strada ca s-au micsorat salariile bugetarilor,cand pe mine nu ma afecteaza deloc chestia asta
|
Inteleg si eu ce e aia o masina proprie, dar atata timp cat eu am masina pe care o conduc fie ca e a parintilor fie ca e a strabunicilor, si atata timp cand eu bag din banii mei benzina ( fie ca lucrez pentru banii, fie ca ii primesc, ideea e ca tot ai mei sunt ) am tot dreptul sa particip la "protest", nu inteleg de unde ideea ca sa mearga numai cei care detin o masina. Daca imi dadea tata bani de benzina ma durea fix in dos cat era litru de benzina .
Si inca ceva, daca folosesc numai eu masina inseamna ca nu o imprumut ? Nu e a mea personala deci e imprumutata, fie ca o folosesc 10 ore pe an fie ca merg cu ea zilnic.
Last edited by Cipri10; 06-01-11 at 16:26.
|
|
|
06-01-11, 16:27
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Dj_kyd
Nu stiu sa spun exact, a fost fratemiu si am vazut amenda acasa dar sincer sa fiu nu inteleg ce scrie pe procesul ala verbal, parca este analfabet militianul. Scrie in el ceva de claxonat si parcare dar mai mult nu inteleg
|
bai,cand politaiul vrea sa te f**ă,te f**e oricum
acum depinde si cum s-au purtat ei,ca una e sa se adune 20 de oameni sa mearga frumos intr-o benzinarie si sa alimenteze ,si alta e ca aia 20 de oameni sa strabata drumul spre benzinarie cu mana blocata pe claxon
@yack,lasa-l ma ca pute
te rog frumos sa te cobori la umilul meu nivel intelectual si sa ramai aici,nu vrei cumva sa eclipsezi fiul ploii
|
|
|
06-01-11, 16:34
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Cipri10
Inteleg si eu ce e aia o masina proprie, dar atata timp cat eu am masina pe care o conduc fie ca e a parintilor fie ca e a strabunicilor, si atata timp cand eu bag din banii mei benzina ( fie ca lucrez pentru banii, fie ca ii primesc, ideea e ca tot ai mei sunt ) am tot dreptul sa particip la "protest", nu inteleg de unde ideea ca sa mearga numai cei care detin o masina. Daca imi dadea tata bani de benzina ma durea fix in dos cat era litru de benzina .
|
pai si daca esti de acord cu mine de ce cauti sa ma contrazici?
repet,nici masina mea nu e pe numele meu,dar e a mea ca eu o intretin si tata ,odata pe an ,daca vrea sa mearga la piata cu ea imi cere voie
hai fie,poate nu m-am exprimat destul de corect.am vrut sa subliniez faptul ca nu mi se pare ca ar avea ce cauta la protestul ala agaricii care iau masina mamei/tatalui/a familie,se plimba cu ea si cand se goleste rezervorul o inapoiaza pana se face plinul iar de altcineva.
|
|
|
06-01-11, 16:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
....atunci cānd o să aveți mașină proprie ,și-o să munciți ca să aveți bani de-un plin ,atunci să ieșiți īn stradă,pānă atunci să iasă părinții voștri...
|
Eu la asta ma refeream, si la asta te contraziceam, nu la ce e considerat masina personala si ce nu
|
|
|
06-01-11, 16:56
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
inca mi-e neclar ce zambilica mea cauti tu pe sectiunea brasov dar fie
|
asta cu zambilica e tare
|
|
|
06-01-11, 17:00
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Syc@
asta cu zambilica e tare
|
are legatura cu "coibotarea" benzinariilor
|
|
|
|
|