06-01-06, 22:41
|
|
Stage 5
|
Bai verisoare, tu ai 18 ani si-ti tzatzaie fundul dupa aventuri...Te intelegem, dar toate se fac cu cap. Daca esti pe undeva cu masina fara numere cand vine politia ce faci? Pleci asa de repede ca nu te mai prinde nimeni, ca asa e si la televizor? Sau de duci la puscarie ca e palpitant? Ai vazut reclama aia cu ti-am pregatit un pat la noi in celula? Gluma, gluma dar nu e de glumit, crede-ma... Aici e vorba de pasiune de dragoste pentru masini si de multi bani investiti, nu poti da cu piciorul la toate chiar asa... Ai rabdare ca o sa aia ocazia sa te intreci, sa te tina pe tine masina cate ocazii de liniutze sau trasee sunt...
|
07-01-06, 11:55
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
bun , deci cel mai bine ma potolesc si astept cu nerabdare marea legala , ca sa nu existe nici o problema
|
|
|
07-01-06, 18:10
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
|
|
|
07-01-06, 18:27
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
oricum astept , pentru ca masina momentan a ramas fara turbina , si vreo doua saptamani o sa fiu pieton. oricum nu sunt cel mai mare fan al ilegalelor(CHIAR DELOC) dar cum cele legale sunt foarte rare la noi tre sa incerci ceva ilegal. ideea mea nu era sa facem din asta un obicei sau sa ne punem rau cu colitia , pentru ca dupa parerea mea nu avem nici un interes sa facem asa ceva
|
|
|
08-01-06, 06:18
|
|
Stage 5
|
Treaba este ca nu se discuta pe forum chestiile astea. De dat ne dam oricum cu masinile, nu trebuie sa asteptam legala. O sa vezi tu care e treaba. stai sa se puna si clubul pe picioare si sa ne permita vremea se ne intalnim mai des
|
|
|
15-01-06, 08:49
|
|
Stage 5
|
\"\" SEBASTIAN - LEGAL RACING - Ne face placere sa anuntam urmatoarele evenimente din calendarul
competitional dB Drag Racing Romania:
Etapa 1 Oradea 15 februarie - 1 martie............................................ .....
Etapa 2 Brasov 15-30 martie............................................ ......................
Etapa 3 Constanta - Saturn 30 aprilie - 1 mai Eveniment comun dB Drag - Legal Racing
Etapa 4 Bucuresti iunie Eveniment comun dB Drag - Legal Racing..............
Etapa 5 Timisoara Octombrie Eveniment comun dB Drag - Legal Racing.....
Etapa 6 Bucuresti Decembrie......................................... ........................
Informatiile detaliate se vor anunta cu minim 3 saptamani inainte de fiecare eveniment sau de indata ce vor fi semnate contractele de organizare.
Toate etapele vor fi inregistrate in calendarul competitional al dB Drag Racing Association pana pe data de 1 martie.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul calendar.\"\"
din moment ce este este anunt global https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...r=asc&start=75 nu vad unde este noutatea care vine din partea mea
de ce as fi eu gura sparta ?
am pus o simpla intrebare care in mod normal nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni
citatul e copiat cu copy paste de pe topicul cu calendarul competitional 2006 al Legal racing vizualizat zilnic de sute de colegi de forum
nu inteleg catalyne de a trebuit sa imi stergi postu anterior , asa ceva nu se face ,poate un simplu raspuns ar fi fost mai frumos din partea ta . multumesc anticipat pentru intelegere
|
15-01-06, 15:16
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Nu vă contraziceţi aiurea! Calendarul copiat de Flow este cel pentru dB Drag, adică sunet, nu liniuţe.
Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Ne face placere sa anuntam urmatoarele evenimente din calendarul competitional dB Drag Racing Romania:
[...]
Etapa 2 Brasov 15-30
[...]
|
Concursurile dB Drag care se vor desfăşura īn paralel cu etape Legal Racing sunt la Constanţa (30 aprilie - 1 mai), Bucureşti (iunie) şi Timişoara (octombrie). Restul sunt strict concursuri de sunet, fără nici un fel de curse de maşini.
Mai multe detalii aici.
|
15-01-06, 15:22
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Nu vă contraziceţi aiurea! Calendarul copiat de Flow este cel pentru dB Drag, adică sunet, nu liniuţe.
Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Ne face placere sa anuntam urmatoarele evenimente din calendarul competitional dB Drag Racing Romania:
[...]
Etapa 2 Brasov 15-30
[...]
|
Concursurile dB Drag care se vor desfăşura īn paralel cu etape Legal Racing sunt la Constanţa (30 aprilie - 1 mai), Bucureşti (iunie) şi Timişoara (octombrie). Restul sunt strict concursuri de sunet, fără nici un fel de curse de maşini.
Mai multe detalii aici.
|
perfect de acord cu tine Gabi dar detalii despre db Drag si despre eventul de la Brasov puteam sa ofer eu
|
15-01-06, 15:41
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"catalyn\"
perfect de acord cu tine Gabi dar detalii despre db Drag si despre eventul de la Brasov puteam sa ofer eu
|
Mai contează cine anunţă? Fiţi uniţi, că vedeţi şi voi ce se īntāmplă cānd apare rāca īntre oameni!
|
|
|
15-01-06, 16:04
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
nu cred ca este important cine anunta...parerea mea este ca ar trebui sa ne concentram asupra concursului.
|
|
|
16-01-06, 11:57
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
din cate imi amintesc nu stiu sa ma fii contactat personal si sa nu-ti fii raspuns ,iar raspunsul primit de tine de la Sebastian a fost cel pe masura intrebarii
|
te am intrebat pe forum pt ca legat de activitatile 4T era legat si era o informatie afisata global , asa cum mi ai sters postul puteai f simplu sa mi raspunzi , daca era o problema personala te sunam asa cum am facut si alta data . cat despre raspunsul primit de la sebastian pe mine m a lamurit am fost multumit de el nu vad de ce l aduci in discutie sau pe acest forum trebuie sa pun intrebari elevate ca sa primesc raspunsuri pe masura lor ?, intrebarile simple si la obiect nu si au locul ?
|
|
|
16-01-06, 12:25
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
detalii despre db Drag si despre eventul de la Brasov puteam sa ofer eu
|
daca nu e cu suparare si puteai face acest lucru de ce nu ai facut o cand am postat prima data si am intrebat daca are cineva mai multe date despre acest eveniment? repet daca nu e cu suparare . daca e nici o problema te rog sa stergi si postul acesta
|
|
|
09-02-06, 00:50
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Flow\"
[b]\"\" SEBASTIAN - LEGAL RACING - Ne face placere sa anuntam urmatoarele evenimente din calendarul
Etapa 1 Oradea 15 februarie - 1 martie............................................ .....
Etapa 2 Brasov 15-30 martie............................................ ......................
|
ciuciu etapa DBDrag la Brasov...se pare ca din pacate nu mai e zvon etapa ce trebuia sa se tina la Brasov s-a mutat la....Bucuresti...
|
|
|
09-02-06, 10:41
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Quote:
[b]\"\" SEBASTIAN - LEGAL RACING - Ne face placere sa anuntam urmatoarele evenimente din calendarul
|
ciuciu etapa DBDrag la Brasov...se pare ca din pacate nu mai e zvon etapa ce trebuia sa se tina la Brasov s-a mutat la....Bucuresti...
|
facem noi anu asta ceva
chiar daca o sa fie o intalnire ad hoc tot va fi ceva nu ?
|
|
|
09-02-06, 19:30
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Re:
Quote:
facem noi anu asta ceva
chiar daca o sa fie o intalnire ad hoc tot va fi ceva nu ?
|
mai sa dea Domnu' sa facem ceva...ceva pe bune, de adunari ad-hoc nu cred ca se pune problema alea serioase unde se investesc multe ... conteaza
|
|
|
|
|