Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Brasov

Reply

Thread Tools
Old 29-06-08, 22:59   #76
Flow

Stage 5

Flow's Avatar

Thumbs up Re: Curse de masini la Brasov

Nu neaparat pila la primarie ar fi problema
Intr un oras mare cum e Brasovul birocratia e destul de mare si ne omoara
Am ceva promisiuni , sa vedem acum ce o sa iasa , dar in Rasnov
Primarul e mai usor de gasit , aprobarile putin mai usor de obtinut; alta viata alta mancare de peste
Ca nu sta scripcaru la masa cu noi sa discute asa ceva si foarte rar il prinzi
Revin in curand cu detalii si daca va fi cineva binevoitor sa dea o mana de ajutor vom vedea atunci...
O sa revin cat de curand cu detalii...
Flow is offline   Reply With Quote
Old 30-06-08, 01:00   #77
NEbunu

Stage 5

NEbunu's Avatar

Default Re: Curse de masini la Brasov

la asta ma referam si eu prin pila...o persoana de legatura care poate lua legatura cu primarul mai usor si sa ne ajute un pic cu birocratia si aprobarile...oriqm asteptam vesti de la tine...si in legatura cu ajutorul....cred ca oricare din noi poate da o mana de ajutor
Old 03-09-08, 18:50   #78
BV14DRG
Banned

Stage 2

Quote:
Originally Posted by NEbunu View Post
la asta ma referam si eu prin pila...o persoana de legatura care poate lua legatura cu primarul mai usor si sa ne ajute un pic cu birocratia si aprobarile...oriqm asteptam vesti de la tine...si in legatura cu ajutorul....cred ca oricare din noi poate da o mana de ajutor
sunt din rasnov si va zic k aici nu e problema de organizare ca se rezolva aia da nu prea ai unde...pentru cunoscatori sunt 400 d metri p valea cetatii (drumu din rasnov spre poiana) dar nu stiu cine va fi d acord sa-l inchida cateva ore...s-a facut vara asta concert in centru si au fost aia d la GTT aici...dar numa drift.

Bafta in continuare
BV14DRG is offline   Reply With Quote
Old 04-09-08, 01:07   #79
cmasaiu
Banned

Stage 5

va ajut eu o sa propun pe ici colo gasiti locatia si facem ceva
cmasaiu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -