03-09-05, 23:26
|
|
Stage 5
|
m am gandit sa reactualizez un pic aceasta problema cu cursele la brasov deoarece vremea nu stiu cat timp o sa mai tina cu noi
o mica discutie a fost la intalnire dar ne am blocat in momentul cand am ajuns la locatia desfasurarii acesteia ,yackone a scris ca ar fi locuri destule de tras liniutze dar daca stam sa ne gandim nu prea e asa,cel putin mie nu mi vin in minte
As ruga pe toti cei care citesc acest post sa se gandeasca la o locatzie in brasov sau prin imprejurimi cu urmatoarele semnalmente,lungime = minim 1km ,sosea buna shi dreapta, sa nu fie prea circulata astfel incat inchiderea ei sa nu necesite prea multe interventzii shi aprobari de la primarie.
Cand gasiti solutzia potrivita va rog sa postatzi aici sau daca nu sa o mentzionatzi la urmatoarea intalnire in sperantza ca restul oranduirilor organizatorice nu vor pune probleme
|
04-09-05, 19:01
|
|
Stage 5
|
ar fii pe drumul spre Cristian undeva spre dreapta un drum drept si nou, dar sunt numai doua benzi si nu cred ca e loc de multe masini...
|
|
|
02-10-05, 20:48
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Fratilor cu intalnirile si cu locurile vad ca nu prea merge. \"Hai atunci acolo eu nu am venit ca am plecat \" sau alte chestii. Acum nu mai am masina tre sa ami iau in decembrie ceva da mai bine ne intalnim cativa macar sa discutam live despre locuri de tras liniute sau alte chestii cineva zicea ca \"linie dreapta distanta min 1km\" da ce pe curbe va e frica ? Scrii pe forum de intalnire da eu postez azi si mai intru peste o saptaman poate si intalnirea a trecut si nu am rez nimic Cu telu ar trebui sa mearga mai bine. Trasee de viteza sunt si in oras si in afara ca un drum pustiu si drept pe \"min 1 Km \" mai raar . Trec anii ambatranim sa ne cunoastem doar catva. Bafta
|
|
02-10-05, 22:21
|
|
Stage 5
|
N-ai inteles nimik frate. Era vorba de curse legale, organizate, pentru care se plateshte la primarie inchirierea strazii sau ceva de genul asta. Crezi ca are cineva bani sa opreasca circulatia pe Calea Bucuresti, daca ar vrea macar sa auda cineva de la primarie de asa ceva
|
03-10-05, 01:33
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Syc@\"
Fratilor cu intalnirile si cu locurile vad ca nu prea merge. \"Hai atunci acolo eu nu am venit ca am plecat \" sau alte chestii. Acum nu mai am masina tre sa ami iau in decembrie ceva da mai bine ne intalnim cativa macar sa discutam live despre locuri de tras liniute sau alte chestii cineva zicea ca \"linie dreapta distanta min 1km\" da ce pe curbe va e frica ? Scrii pe forum de intalnire da eu postez azi si mai intru peste o saptaman poate si intalnirea a trecut si nu am rez nimic Cu telu ar trebui sa mearga mai bine. Trasee de viteza sunt si in oras si in afara ca un drum pustiu si drept pe \"min 1 Km \" mai raar . Trec anii ambatranim sa ne cunoastem doar catva. Bafta
|
nu i problema daca ne intalnim o sa fi contactat telefonic
locuri de tras liniute strambe sunt o gramada asta nu inseamna ca le aproba cineva nu ai inteles in totalitate ideea
cu frica pe curbe shi alte trasee de viteza vb noi live cum ai zis shi tu nu cred ca e cazu de dezbateri pe problema aceasta aici
|
|
|
03-10-05, 02:30
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
deja vine iarna peste noi si s-a mai dus un an in care stam pe tusa...
cea mai buna solutie ar ramane cea cu pista de la ghimvab de la IAR.nu aveti pile pe acolo???
|
|
|
03-10-05, 18:26
|
|
Stage 5
|
Vorbesc eu cu cineva zilele astea si eventual daca avem cu cine vorbi acolo, la IAR, sa vina cineva acolo cu mine , cineva care poate sa-i dea omului de acolo toate detaliile, sa-i explice ce si cum etc
|
|
|
04-01-06, 20:23
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
as avea si eu o intrebare: cam la cat sar ridica inchiierea unei strazii. eu as avea o idee: pe grivitei , linie dreapta , nu foarte circulata , si drum bun. ideea mea ar fi sa realizam la inceput vreo cateva linute asa mai ilegale sa vedem cine vine , cu ce masini , nu direct una legala si sa fim cativa. nu stiu , asta e doar parerea mea. astept si parerea voastra pe topic sau pm
|
|
|
04-01-06, 20:24
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Nu banii sunt principala problema, cat autorizatiile care ar trebui luate pentru legalizarea unei curse.
|
|
|
04-01-06, 22:58
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"mesteru surubel\"
as avea si eu o intrebare: cam la cat sar ridica inchiierea unei strazii. eu as avea o idee: pe grivitei , linie dreapta , nu foarte circulata , si drum bun. ideea mea ar fi sa realizam la inceput vreo cateva linute asa mai ilegale sa vedem cine vine , cu ce masini , nu direct una legala si sa fim cativa. nu stiu , asta e doar parerea mea. astept si parerea voastra pe topic sau pm
|
sa vedem
linie dreapta da
nu foarte circulata - la ce te referi cand spui asta ca eu cutreier zilnic strazile si e circulata intens chiar si noaptea
+ ca strada are grad de inclinatie ceia ce ar obliga 1 start din panta sau rampa ceia ce nu se practica
nu inchirierea strazii ar pune cele mai probleme ci obtinerea autorizatilor aferente ,oprirea circulatiei etc
nu e nevoie de \"liniute asa mai ilegale'' pt ca in principiu se stie cam cine vine , iar daca un eveniment de o asemenea anvergura s ar organiza da ti seama ca masinile ar veni din toata tara si nu poti tu sa chemi asa cativa oameni de pe peste tot doar ca sa testezi tu o strada
sunt multe aspecte care trebuiesc luate in considerare asa ca mai gandeste te 1 pic
|
|
|
05-01-06, 09:24
|
|
Stage 5
|
mai e un aspect important. Sa faci ilegale de test in mijlocul brasovului cu inca cativa si dupa o vreme sa te duci la primarie sa ceri autorizatie o sa dea foarte aiurea. Oamenii din club trebuie sa fie credibili in fata autoritatilor altfel nu pupam nimic. Ilegalele noastre se pot desfasura in alte locuri unde nu ne vede tot poporul, ne ia numerele sau ne alearga politia.
Eu cred ca daca exista putina rabdare anul asta (2006) vom avea cumva o cursa legala in Bv. Trebuie mai intai sa ne organizam noi calumea ca sa putem ajunge sa organizam un eveniment cu foarte multe implicatii.
|
|
05-01-06, 15:24
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"alfa33\"
mai e un aspect important. Sa faci ilegale de test in mijlocul brasovului cu inca cativa si dupa o vreme sa te duci la primarie sa ceri autorizatie o sa dea foarte aiurea. Oamenii din club trebuie sa fie credibili in fata autoritatilor altfel nu pupam nimic. Ilegalele noastre se pot desfasura in alte locuri unde nu ne vede tot poporul, ne ia numerele sau ne alearga politia.
Eu cred ca daca exista putina rabdare anul asta (2006) vom avea cumva o cursa legala in Bv. Trebuie mai intai sa ne organizam noi calumea ca sa putem ajunge sa organizam un eveniment cu foarte multe implicatii.
|
pai eu unu nu ma supar daca ma alearga un pic dupa ce imi termin masina ca sa le arat ce poate. oricum la o ilegala eu unu mi-as da numerele jos(numa asa preventiv). oricum daca aveti nevoie de ceva spuneti ca ma implic si eu si sa va ajut in organizare
|
|
|
05-01-06, 21:22
|
|
Stage 5
|
Daca ne intalnim prin oras testam ce strada vrei tu... Ideea e ca strazile sunt testate toate, eu unul stiu ca le-am testat si mai sunt cativa pe aici care au facut la fel. Pana la legale mai e de mers...
|
|
|
06-01-06, 10:54
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"mesteru surubel\"
oricum la o ilegala eu unu mi-as da numerele jos(numa asa preventiv)
|
stai pe fundul tau viata nu e asa roz pe cum pare si ideea ta preventiva s ar putea sa te duca la puscarie (numa asa preventiv)
|
|
|
06-01-06, 11:52
|
|
Stage 5
|
eu nu vreau sava suparati pe mine si stiti ca sunt adeptu lucrurilor dine facute , cu autorizatii si tot tacamu , dar dupa parerea mea tot mai palpitant o sa fie la o ilegala unde sti ca oricand te poate prinde politia. oricum cel mai bine dupa parerea mea ar fi o legala facuta ca la carte si garantat o sa atraga ceva lume
|
|
|
|
|