30-07-08, 23:33
|
|
Stage 4
|
Re: Schumacher a distrus un F430 Scuderia
se mai intampla si la altii.oricum la 250 km/h
|
|
|
31-07-08, 01:59
|
|
Stage 1
|
daca e schumacher, nu mai e prost. ala cu carerra era prost ca l-a busit dar asta nu e, asta a redresat-o bine si se vede experienta.nu vad posturile in care comentati cat de prost e si cum si-a permis sa strice un ferrari. super tare forumul asta. off topic: mie imi place prost si senna, acum in formula 1 e boring rau .
Last edited by ICE-M; 31-07-08 at 02:37.
|
|
|
31-07-08, 02:25
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Echipa de sprijin] [VW]
|
era o pata de ulei pe circuit si daia .
|
|
|
31-07-08, 10:19
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by dj01fad
imi place ca unii vorbesc aiurea, cand ei de fapt nu prea stiu nimic de formula 1 decat de cativa ani incoace; senna ar fi fost un pilot mare, avand un talent nemasurabil, dar, s-a prapadit. este total aiurea orice comparatie intre schumi si senna; mika... este alta treaba, s-au luptat ani la rand, si... pana la urma schumacher a demonstrat ca e mai bun... nu cred ca pe vremea aia era mai tare ferrari decat mclaren, si poate va aduceti aminte ca aproape tot timpul ratau primele curse, si tot schumacher castiga la final... deci masina mai buna? nu cred, si in nici un caz mult mai buna. de ce nici barichello si nici felipe nu au reusit sa faca ce a facut el? ha? nu e aceeasi masina? pana una alta schumacher a castigat absolut tot ce se putea castiga in f1, si a batut cam toate recordurile... sa vedem si pe altul facand asta, apoi mai discutam, chiar daca ar avea o masina net superioara fata de ceilalti. prima data a castigat cu beneton... a castigat pentru ca era masina cea mai tare? nu cred... a castigat pt ca a fost cel mai bun, si faceti abstractie va rog de acea tragedie din 94... ca alta ar fi fost situatia probabil. schumi produs ferrari? hahaha... a venit campion de la beneton cand ferrari erau vai mama lor... pot spune ca i-a scos din rahat, si a facut din ferrari cea mai tare echipa cu timpul, el, impreuna cu piticu'. dar pana una alta... nu poate nimeni sa il critice. critici puteti sa aduceti celor de la mclaren pentru ce au tot facut, mai ales anul trecut, nu celor de la ferrari. daca inca mai concura schumacher, cred ca ii manca pe ceilalti acum. si lewis este bun, poate cel mai bun in momentul asta, dar nu il vreau campion atata timp cat s-a intamplat ce s-a intamplat!
legat de accident... 50, 250, ce mai conteaza? si la 250 putea sa o stearga doar intr-un derapaj sau alta situatie si sa ajunga in felul asta...
|
unde ti-am ingrosat, am ras cu lacrimi! Cat poti fi de naiv! monopostul lui barichello nu se compara cu cel al lui schumi pt ca monopostul era "setat" doar sa iasa in zona de puncte! Si culmea! erau momente in care schumi gresea, ajungea barichello primu, statea primu si exact cu 300 de m de finish line punea frana barichello ca sa treaca schumi in fata! Asta nu e echipa!
Quote:
Originally Posted by mihai clio willy
dolb: da domnule imi pare rau, scuzati-mi impertinenta! aoleu cum am putut sa mai iau eu de schumacher, cel mai tare pilot ever!
Pentru cultura dvs ca vad ca tot stiti istoria f1, va informez ca pe vremea aia ERA FORMULA UNU ! iar primele zece monoposturi se bateau de la egal la egal, diferenta o facea doar soferul! Acum , din 2001 incoace batalia se da doar intre 2 monoposturi iar restul nu pot tine pasul cu ele, doar cateva au mai facut surprize !
auzi asta vroia sa spun si eu .schumacher s-a format ca si pilot in vremea aia cand primele 10 masini se bateau pentru primul loc.si daca ai tine minte schumacher era intre primele 5. hakinen sau damon hill (piloti care au castigat apoi campionate) unde erau?. si ce daca el a castigat atatea titluri dupa 2000.e cumva gresala lui ca impreuna cu ferrari facea o echipa formidabila si constanta lui ca si pilot il facea imbatabil??? probabil dupa sigla care o porti la avatar esti fan mercedes. foatre bine. crezi ca hamilton va avea succesele lui schumacher? eu nu cred doar fiinca nu are motivatia pe care schumacher o avea intre anii 91 si 1999(cand si-a rupt piciorul la silverstone). eu unu recunosc ca sunt fan schumacher de prin 93 si apoi fan ferrari dar stai linistit ca nu ma deranjaza ca pe masina mea scrie WILLIAMS RENAULT.......................poti deschide un topic la formula 1 si putem sa vorbim de f1 cat vrei tu
|
scuza-mi impertinenta , pe ce monopost era Mika Hakkinen? Din cate imi amintesc Benneton concura serios la titlu in 94!
Nu nu e greseala lui ca faceau o echipa formidabila, el este un pilot de exceptie! nu zic ca e prost, insa nici formidabil nu e! Exista multi piloti in lume ( si in istorie) care sunt cu mult mai buni decat el! Ti-am mai zis, il ajuta f mult monopostul pt ca adversarul lui avea un monopost ce se strica in fiecare cursa! Si nu nu sunt fan Mercedes, detin unul insa nu sunt fan! In formula 1 nu mai tin decat cu Kimi, dar.. nu am mai vazut un sezon intreg de prin 2004!
Quote:
Originally Posted by ICE-M
daca e schumacher, nu mai e prost. ala cu carerra era prost ca l-a busit dar asta nu e, asta a redresat-o bine si se vede experienta.nu vad posturile in care comentati cat de prost e si cum si-a permis sa strice un ferrari. super tare forumul asta. off topic: mie imi place prost si senna, acum in formula 1 e boring rau .
|
asta si incercam sa scot in evidenta! de cand "a preluat schumi sefia" nu au existat decat 2 echipe serioase, inca 2 bunicele iar restul prastie, si toata cursa se dadea pe \cine pleaca mai repede la verde \ cui ii pica masina sau cine sta mai mult la pitstop! In formula 1 nu mai exista depasiri, nu mai exista spectacol!
|
|
|
31-07-08, 11:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
unde ti-am ingrosat, am ras cu lacrimi! Cat poti fi de naiv! monopostul lui barichello nu se compara cu cel al lui schumi pt ca monopostul era "setat" doar sa iasa in zona de puncte! Si culmea! erau momente in care schumi gresea, ajungea barichello primu, statea primu si exact cu 300 de m de finish line punea frana barichello ca sa treaca schumi in fata! Asta nu e echipa!
scuza-mi impertinenta , pe ce monopost era Mika Hakkinen? Din cate imi amintesc Benneton concura serios la titlu in 94!
Nu nu e greseala lui ca faceau o echipa formidabila, el este un pilot de exceptie! nu zic ca e prost, insa nici formidabil nu e! Exista multi piloti in lume ( si in istorie) care sunt cu mult mai buni decat el! Ti-am mai zis, il ajuta f mult monopostul pt ca adversarul lui avea un monopost ce se strica in fiecare cursa! Si nu nu sunt fan Mercedes, detin unul insa nu sunt fan! In formula 1 nu mai tin decat cu Kimi, dar.. nu am mai vazut un sezon intreg de prin 2004!
asta si incercam sa scot in evidenta! de cand "a preluat schumi sefia" nu au existat decat 2 echipe serioase, inca 2 bunicele iar restul prastie, si toata cursa se dadea pe \cine pleaca mai repede la verde \ cui ii pica masina sau cine sta mai mult la pitstop! In formula 1 nu mai exista depasiri, nu mai exista spectacol!
|
vad ca se spun pe aici niste chestii , "chestii de genul " ... repetate la infinit , ce nu au legatura cu realitatea, ca esti total impotriva lui schumacher , problema ta, dar sa iti argumentezi parerea prin spuse ce nu au legatura cu realitatea...
schumi a castigat 2 titluri cu benetton cand acesti nu erau o forta , dupa care s-a dus la ferrari care erau jalnici , impreuna cu todt au dezvoltat echipa si monopostul si au ajuns sa se bata la titlu cu o masina mult mai slaba decat williams si mclaren la acea vreme , deci aiurea chestii de genul ca a avut cea mai buna masina , lucru adevarat doar dupa 2000 si mai precis doar 2 sezoane... si in cazul afirmatiei despre fiabilitate ... sa ne aducem aminte cum a pierdut lupta pentru titlu la suzuka cu marele hakkinen ,cand a avut accident , a revenit pe 3 dupa care a avut explozie de cauciuc? sa ne aducem aminte de accidentul de la silverstone? despre constanta , a fost o mare calitate , lucru nu prea intalnit la pilotii de azi , cat despre barichello , e doar punctul tau de vedere , auzi monopost setat mai slab , e parerea ta desi si eu pot afirma ca avand aceiasi masina barichello nu avea aceleasi rezultate si oricum monopostul stii ca se seteaza cu ajutorul pilotului .... dupa cum simte masina , dupa strategia de cursa , dar nah ce sa faci schumi nu e cel mai bun pentru ca isi seta prea bine masina , avea strategie de cursa, stia sa dezvolte masina , era constant calitati care le lipseau celorlalti de aici rezultand ca schumi era mai slab....
in incheiere , sa ne amintim de titlurile pierdute cu alonso ? cand alonso a prins 2-3 curse de inceput cu abandonuri ferrari , dupa care statea la cutie si astepta problemele celor de la ferrari... ? eu zic ca afirmatiile tale sunt complet aiurea , ti-am zis schumi a fost urat de multi , nu a avut un stil prea ortodox , dar nah e catolic... :P schumbi a fost un mare pilot la vremea lui , are cele mai multe titluri si recorduri , a stiut sa construiasca o echipa impreuna cu totdt si oricum putea sa fie urat sau adulat , pentru oamenii mari nu exista cale de mijloc.
|
|
|
31-07-08, 12:51
|
|
Stage 4
Member of: [RENAULT]
|
se intampla si la case mai mari ...totusi ,nu cred ca avea 250km/h..la viteza aia se facea praf masina
|
|
|
31-07-08, 14:20
|
|
Stage 5
|
hai sa incheiem cu disputa asta ca nu ajungem nicaieri... daca vreti, hia sa deschidem un topic despre formula 1 unde sa dezbatem ce si cum, aici suntem cam off-topic
citroen xantia 3.0 V6 activa '97
|
|
|
31-07-08, 17:27
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
chiar va rog sa deschideti un topic pe sectiunea de forumla 1, adica aici si sa postati linkul aici, pentru ca discutia e interesanta si merita aprofundata.
Last edited by aleks; 31-07-08 at 17:29.
|
|
|
04-08-08, 21:55
|
|
Stage 2
|
shumi si ferari sunt o echipa....adica n1
|
|
|
05-08-08, 22:48
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
nasol moment pt ferrari
|
|
|
06-08-08, 03:51
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Quote:
Originally Posted by T u p 3 u
nasol moment pt ferrari
|
De ce zici asta?
|
|
|
11-08-08, 23:40
|
|
Stage 2
|
schumacher este cel ma tare.....dupa senna....mai rar ca el......
|
|
|
16-08-08, 19:41
|
|
Stage 1
|
Asta arata a masina distrusa ?
|
|
|
18-08-08, 23:31
|
|
Stage 5
|
Nu mi se pare deloc ca arata ca o masina distrusa
Si se pare ca nu Shumi a facut accident ...
http://en.f1-live.com/f1/en/headline...29101919.shtml
Off: Asta e masina distrusa
19-08-08, 02:30
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Supra si R8 ? Saracele masini.. saracii soferi.. R.I.P. Mai ales in cazul Suprei.
|
|
|
|
|