![]() |
Schumacher a distrus un F430 Scuderia
3 Attachment(s)
Saptamana trecuta, Ferrari a inchiriat in totalitate circuitul de la Nurburgring pentru a testa un prototip de F430 Scuderia. La volanul prototipului s-a aflat chiar Michael Schumacher insa intr-o curba acesta a pierdut controlul masinii la o viteza de peste 250 km/h si s-a izbit de un perete protector. Sabine Kehn, purtatorul de cuvant al pilotului, a declarat ca Schumacher si-a continuat seria testelor cu o alta masina.
|
Re: Schumacher a distrus un F430 Scuderia
Superba masina,iar Schumi este un profesionist si a aratat asta continuand testele.
|
nu arata prea sifonata masina...
|
Quote:
|
avea pe naiba 250...la viteza aia se alegea prafu` chiar si de un ferrari....sau poate ca s-a intamplat altceva...putin interesant
|
Ma mir cum de nu a aparut pana acum unu sa inceapa : " Vai ce a facut la saraca masina,habar nu are sa conduca,un incepator" totusi...se mai intampla si la case mai mari...:-)
|
Quote:
|
de parca trebuia sa se izbeasca frontal de ceva dak avea 250 ... :) , pana a ajuns la parapete o fi scazut cu mult si viteza, avea 250 cand a pierdut controlul nu cand sa izbit.
|
cand duci masina la limite e normal sa se intample si chestii neprevazute!profesionalismul se vede si dupa lovitura , a salvat masina cu pagube minime.
|
a alergat-o de a luat-o draci...foarte frumoasa masina...go go Michael Schumacher ...NR 1
|
"Schumacher a distrus un F430 Scuderia". Ce ma, a DISTRUS? Nu mi se pare, chiar are pagube minime masina pt un accident pe circuit.
|
dupa parerea mea schumacher a salvat foarte bine masina...adica daunele sunt minime avand in vedere viteza precizata...si faptul ca a continuat testele da dovada de mult profesionalism si incredere a celor de la ferrari...
|
Ca idee, eu mergeam cu 140 km/h pe autostrada si am intrat in bara de protectie de pe stanga (eram foarte obosit, mersesem vreo 13-14 ore si la un moment dat bara de protectie era iesita inafara din cauza unui accident; din cauza ca era noapte si eram obosit, nu am observati). Deci la 140 km/h, nu am patit nimic si masina a avut daune minime (sifonata pe partea stanga).
|
Quote:
De aceea se numeste ECHIPA... ECHIPA= sofer+masina+oameni! sofer far masian si oameni egal 0... la fel si masina+oameni fara sofer egal 0 ;) |
Quote:
Michael Schumacher este "un produs FERRARI" care din pacate s-a lansat la FORD!!!!!!!!!!! |
All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2025 4Tuning