30-07-08, 00:01
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Re: Schumacher a distrus un F430 Scuderia
Quote:
Originally Posted by robertinho
...unde sunt toti "soferii" care aproape ca erau in stare sa-l blesteme pe printul marcus cand a distrus un porsche pe circuit??? acuma numai zice nimeni nimic ca vai doamne ce a facut schumacher la masina...
|
Primul lucru cand am citit primul post al acestui topic a fost sa ma gandesc la cei care au postat de rau acolo. Radeam in sinea mea si ma gandeam daca si aici ar posta in aceeasi nota incriminatorie pe care o foloseau acolo.
|
|
|
30-07-08, 01:35
|
|
Stage 3
|
imi place cand toti de iau de schumacher.si spun ca nu isi merita titlurile castigate.nu sunt de aceeasi parere.a spus careva ca daca evolua la minardi nu mai avea acelesi succese.probabil ca nu cunoaste ca in '91 cand a intrat in formula1 el a evoluat la echipe ca si jordan si apoi la beneton si se lupta cu piloti ca si senna, prost,piquet,mansell (toti 4 campioni mondiali ). si puteai compara jordan sau beneton cu echipe ca si williams renault sau mclaren honda la inceputul anilor 90???......nu cred. astai problema legata de schumacher.toata lumea il cunoaste numai dupa anul 2000 cand a inceput dominarea totala ferrari uitand ca din 1996 pana in 1999 a stat in umbra celor de la williams si de la mclaren,dar reusind sa se lupte pentru titluri in fiecare an desii ferrari era mult mai slaba decat celalalte 2 echipe...........................si oricum masina nu mii se pare grav lovita.
|
|
|
30-07-08, 02:49
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|
se putea intampla oricui
|
|
|
30-07-08, 04:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by oldtudorhand
Si tinand cont de faptul ca Irvine, Barrichelo si altii au avut aceeasi masina, Schumacher nu e cine stie ce sofer, nu?! Au fost intr-adevar porcarii facute de Scudderie(episodul Austria ptr cunoscatori ), insa multe exagerate ptr ca Ferrari nu isi permitea sa isi "saboteze" pilotul ca sa piarda titlul la constructori!! Senna a fost intr-adevar un mare mare pilot, ca si altii de altfel, dar Hakkinen si Schumacher s-au batut cam tot timpul de la egal la egal(plus ca nu inteleg rostul comparatiei din moment ce nu au concurat in aceeasi perioda...hai sa-l comparam atunci pe Lewis Hamilton cu Juan Manuel Fangio, oare care dintre ei rulllzz?!) ! In alta ordine de idei, pe Nurburgring se pot atinge 250+ km/h doar in 2 locuri, si acelea sunt linii drepte, nu stiu cum avea acea viteza in curba.....oricum, si titlul este putin gresit ca masina nu este "distrusa" dupa parerea mea si vad ca si a altilor!
|
..subscriu
|
|
|
30-07-08, 09:55
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by mihai clio willy
imi place cand toti de iau de schumacher.si spun ca nu isi merita titlurile castigate.nu sunt de aceeasi parere.a spus careva ca daca evolua la minardi nu mai avea acelesi succese.probabil ca nu cunoaste ca in '91 cand a intrat in formula1 el a evoluat la echipe ca si jordan si apoi la beneton si se lupta cu piloti ca si senna, prost,piquet,mansell (toti 4 campioni mondiali ). si puteai compara jordan sau beneton cu echipe ca si williams renault sau mclaren honda la inceputul anilor 90???......nu cred. astai problema legata de schumacher.toata lumea il cunoaste numai dupa anul 2000 cand a inceput dominarea totala ferrari uitand ca din 1996 pana in 1999 a stat in umbra celor de la williams si de la mclaren,dar reusind sa se lupte pentru titluri in fiecare an desii ferrari era mult mai slaba decat celalalte 2 echipe...........................si oricum masina nu mii se pare grav lovita.
|
da domnule imi pare rau, scuzati-mi impertinenta! aoleu cum am putut sa mai iau eu de schumacher, cel mai tare pilot ever!
Pentru cultura dvs ca vad ca tot stiti istoria f1, va informez ca pe vremea aia ERA FORMULA UNU ! iar primele zece monoposturi se bateau de la egal la egal, diferenta o facea doar soferul! Acum , din 2001 incoace batalia se da doar intre 2 monoposturi iar restul nu pot tine pasul cu ele, doar cateva au mai facut surprize !
|
|
|
30-07-08, 10:13
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
oftica mercedes inca razbate printre atatia ani....
|
|
|
30-07-08, 10:21
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
oftica mercedes inca razbate printre atatia ani....
|
nu este vorba de mercedes! este vorba ca un om si-a facut faima pe carca altora! Spre ex: tin cu Kimi Raikkonen si e la ferrari !
|
|
|
30-07-08, 10:29
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
cum se spunea mai sus asta e echipa care l-a ajutat. asa cum si alti piloti fara echipa sunt zero. vezi depasiri, vezi tactici de cursa, de alimentare, stil de condus.....se joaca cu altii.
ps. ai pm.
|
|
30-07-08, 11:25
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
stilul lui de a concura nu l-am apreciat niciodata, este un bun profesionist si un sofer desavarsit, dar un pilot de formula 1 prea agresiv si fara spirit de echipa. a lovit multe monoposturi, si-a tinut in plasa multi colegi, a facut numeroase gesturi care nu-si au locul intr-un sport, fie el si cu motor, dar nimeni nu-l poate detrona din locul lui, a fost cel mai bun pilot al deceniului, cu toate minusurile lui.
|
|
|
30-07-08, 13:02
|
|
Stage 3
|
Quote:
da domnule imi pare rau, scuzati-mi impertinenta! aoleu cum am putut sa mai iau eu de schumacher, cel mai tare pilot ever!
Pentru cultura dvs ca vad ca tot stiti istoria f1, va informez ca pe vremea aia ERA FORMULA UNU ! iar primele zece monoposturi se bateau de la egal la egal, diferenta o facea doar soferul! Acum , din 2001 incoace batalia se da doar intre 2 monoposturi iar restul nu pot tine pasul cu ele, doar cateva au mai facut surprize !
|
Pentru cultura ta generala Schumacher NU a obtinut primele 2 titluri mondiale cu Ferrari ! Cand a venit la Ferrari avea deja 2 titluri luate !
|
|
|
30-07-08, 15:48
|
|
Stage 5
|
imi place ca unii vorbesc aiurea, cand ei de fapt nu prea stiu nimic de formula 1 decat de cativa ani incoace; senna ar fi fost un pilot mare, avand un talent nemasurabil, dar, s-a prapadit. este total aiurea orice comparatie intre schumi si senna; mika... este alta treaba, s-au luptat ani la rand, si... pana la urma schumacher a demonstrat ca e mai bun... nu cred ca pe vremea aia era mai tare ferrari decat mclaren, si poate va aduceti aminte ca aproape tot timpul ratau primele curse, si tot schumacher castiga la final... deci masina mai buna? nu cred, si in nici un caz mult mai buna. de ce nici barichello si nici felipe nu au reusit sa faca ce a facut el? ha? nu e aceeasi masina? pana una alta schumacher a castigat absolut tot ce se putea castiga in f1, si a batut cam toate recordurile... sa vedem si pe altul facand asta, apoi mai discutam, chiar daca ar avea o masina net superioara fata de ceilalti. prima data a castigat cu beneton... a castigat pentru ca era masina cea mai tare? nu cred... a castigat pt ca a fost cel mai bun, si faceti abstractie va rog de acea tragedie din 94... ca alta ar fi fost situatia probabil. schumi produs ferrari? hahaha... a venit campion de la beneton cand ferrari erau vai mama lor... pot spune ca i-a scos din rahat, si a facut din ferrari cea mai tare echipa cu timpul, el, impreuna cu piticu'. dar pana una alta... nu poate nimeni sa il critice. critici puteti sa aduceti celor de la mclaren pentru ce au tot facut, mai ales anul trecut, nu celor de la ferrari. daca inca mai concura schumacher, cred ca ii manca pe ceilalti acum. si lewis este bun, poate cel mai bun in momentul asta, dar nu il vreau campion atata timp cat s-a intamplat ce s-a intamplat!
legat de accident... 50, 250, ce mai conteaza? si la 250 putea sa o stearga doar intr-un derapaj sau alta situatie si sa ajunga in felul asta...
citroen xantia 3.0 V6 activa '97
|
|
|
30-07-08, 16:15
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [KIA]
|
si celor mai buni se intampla
|
|
|
30-07-08, 18:38
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
faima si prestigiul ii permit sa strice cate masini vrea falusul sau. Masina mai probabil a acrosat un perete nicidecum a intrat in el. Si apropo bara spate din ce material este? ma asteptam la Carbon dar observ ca este fibra de sticla?! Ciudat.
|
30-07-08, 22:59
|
|
Stage 2
|
Masina nu pare ~distrusa~ ...Are doar spatele lovit... Oriqm a dat dovada de mult profesionalism cand a trecut imediat pe alta masina...Nu avea cum sa fie afectat de faptul ca a lovit`o pentru ca masina am inteles era ptr teste...
|
30-07-08, 23:05
|
|
Stage 3
|
[QUOTE=dolb;1669781]da domnule imi pare rau, scuzati-mi impertinenta! aoleu cum am putut sa mai iau eu de schumacher, cel mai tare pilot ever!
Pentru cultura dvs ca vad ca tot stiti istoria f1, va informez ca pe vremea aia ERA FORMULA UNU ! iar primele zece monoposturi se bateau de la egal la egal, diferenta o facea doar soferul! Acum , din 2001 incoace batalia se da doar intre 2 monoposturi iar restul nu pot tine pasul cu ele, doar cateva au mai facut surprize ![/QUOTE
auzi asta vroia sa spun si eu .schumacher s-a format ca si pilot in vremea aia cand primele 10 masini se bateau pentru primul loc.si daca ai tine minte schumacher era intre primele 5. hakinen sau damon hill (piloti care au castigat apoi campionate) unde erau?. si ce daca el a castigat atatea titluri dupa 2000.e cumva gresala lui ca impreuna cu ferrari facea o echipa formidabila si constanta lui ca si pilot il facea imbatabil??? probabil dupa sigla care o porti la avatar esti fan mercedes. foatre bine. crezi ca hamilton va avea succesele lui schumacher? eu nu cred doar fiinca nu are motivatia pe care schumacher o avea intre anii 91 si 1999(cand si-a rupt piciorul la silverstone). eu unu recunosc ca sunt fan schumacher de prin 93 si apoi fan ferrari dar stai linistit ca nu ma deranjaza ca pe masina mea scrie WILLIAMS RENAULT.......................poti deschide un topic la formula 1 si putem sa vorbim de f1 cat vrei tu
|
|
|
|
|