Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-06-08, 21:57   #91
DoDo NSL
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

DoDo NSL's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[SEAT]
[AUDI]
[2 Roti]
Talking Re: Doua Lambo implicate intr-un accident pe Dorobanti

Pacat de masina ...
oricat as incerca sa raman OnTopic o sa deviez pentru cateva randuri .. ramane la evaluarea moderatorilor daca imi va fi sters postul sau nu ...
dar .. in ultimele cateva pagini vad posturi in care este acuzat direct acel baiat .. sunt curios daca respectivul care ia adus injurii ar avea curaj sa ii spuna acele lucruri si in fata ? Nu cred... ar zice ceva de genu : "lasa frate..pacat de masina...iti iei tu alta" ... nu ? eu asa cred .. cum mai cred ca respectivul si`ar afisa si el acel Lambo daca l`ar avea... nu ? ce are lumea daca baiatu si`a facut hi5 ? si a si pus poze cu masina acolo ? .. ? care`i faza? din cate stiam eu .. hi5`u pentru asta a fost facut.. poze + comenturi = cunoasterea unor noi oameni ! parca asa era...
dar raman la parerea mea .. pe forum .... mascat de anonimat... oricine poate zice ce vrea....fara sa`si dea seama de ce zice...
imi cer scuze daca am jignit pe cineva .. dar asta e parerea mea...
'07 Peugeot 307CC
DoDo NSL is offline  
Old 28-06-08, 00:15   #92
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

Default Re: Doua Lambo implicate intr-un accident pe Dorobanti

Quote:
Originally Posted by DoDo NSL View Post
Pacat de masina ...
oricat as incerca sa raman OnTopic o sa deviez pentru cateva randuri .. ramane la evaluarea moderatorilor daca imi va fi sters postul sau nu ...
dar .. in ultimele cateva pagini vad posturi in care este acuzat direct acel baiat .. sunt curios daca respectivul care ia adus injurii ar avea curaj sa ii spuna acele lucruri si in fata ? Nu cred... ar zice ceva de genu : "lasa frate..pacat de masina...iti iei tu alta" ... nu ? eu asa cred .. cum mai cred ca respectivul si`ar afisa si el acel Lambo daca l`ar avea... nu ? ce are lumea daca baiatu si`a facut hi5 ? si a si pus poze cu masina acolo ? .. ? care`i faza? din cate stiam eu .. hi5`u pentru asta a fost facut.. poze + comenturi = cunoasterea unor noi oameni ! parca asa era...
dar raman la parerea mea .. pe forum .... mascat de anonimat... oricine poate zice ce vrea....fara sa`si dea seama de ce zice...
imi cer scuze daca am jignit pe cineva .. dar asta e parerea mea...
dar de ce sa nu ii zici in fata ca e un prostalau sau sa il injuri?daca are LAMBOO tre sa i vorbeste ca unui profesor de 70 de ani?
Aici gandesti chiar prost...nu judeca omul dupa ce are..probabil tu ii respecti pe aia din masini tari"exemplu: iti taie unul cu un X5 fata si aia a fost.."si te afisezi drept smecheras doar la aia de crezi tu ca sunt prosti...(exemplu: il vezi pe unu cu un logan ca s-a bagat in fata ta fara sa semnalizeze...tii claxonul apasat 10 secunde si injuri..)
Te porti cu un om dupa cum crezi ca merita..nu e unul mai PROST ca el daca are dacie,sau orice alta masina ieftina...uni au avut noroc de bani altii nu..dar toti sunt la fel.
AM FOST PE SUBIECT NU STERGETI !

Last edited by aleks; 28-06-08 at 10:48.
gelu_r is offline  
Old 28-06-08, 03:05   #93
Hori
VW Driver

Stage 5

Hori's Avatar

Member of:
[VW]

1 miliard de oameni -> 1 miliard de idei :d Romania -> asta ne ocupa tot timpul!
Hori is offline  
Old 28-06-08, 04:05   #94
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by gelu_r View Post
dar de ce sa nu ii zici in fata ca e un prostalau sau sa il injuri?daca are LAMBOO tre sa i vorbeste ca unui profesor de 70 de ani?
Aici gandesti chiar prost...nu judeca omul dupa ce are..probabil tu ii respecti pe aia din masini tari"exemplu: iti taie unul cu un X5 fata si aia a fost.."si te afisezi drept smecheras doar la aia de crezi tu ca sunt prosti...(exemplu: il vezi pe unu cu un logan ca s-a bagat in fata ta fara sa semnalizeze...tii claxonul apasat 10 secunde si injuri..)
Te porti cu un om dupa cum crezi ca merita..nu e unul mai PROST ca el daca are dacie,sau orice alta masina ieftina...uni au avut noroc de bani altii nu..dar toti sunt la fel.
AM FOST PE SUBIECT NU STERGETI !
foarte corect ce zis...legea se aplica la fel (teoretic) chiar daca ai lastun sau daca ai lamborgini...

vorba ta gelu_r...crezi ca daca iti taie unu calea cu masina il menajezi fiindca deah are bani si isi permite...eu la fel le umplu frigiderul de carne indiferent de masina...

Last edited by aleks; 28-06-08 at 10:49.
Yackone is offline  
Old 28-06-08, 06:20   #95
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

gelu_r....prost neprost te freaca grija pe tine de el?
blazeyblaze is offline  
Old 28-06-08, 11:34   #96
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

Quote:
Originally Posted by blazeyblaze View Post
gelu_r....prost neprost te freaca grija pe tine de el?

Tu mai mult ca sigur te ai pus in pielea lui(te deranjeaza cum s ar fi vorbit si de tine daca ai fi fost in locul lui) si fara sa vrei vorbesti in numele lui..
La ce s a mai postat pe forum despre accident daca nu pot sa mi dau cu parerea ?
Nu ma freaca nici o grija doar am zis ca e plina lumea -> Romania -> Bucurestiu -> Dorobantiul,de SA ZIC ASA "fitosi"dar nu mi place deloc sa le zic fitosi as zice C...CIOSI (dar nu am voie ca cenzureaza adminul),fitosi care nu au habar de nimik real ei ei traiesc doar sa i vada lumea tari..
gelu_r is offline  
Old 28-06-08, 12:21   #97
Outrageous

Stage 5

Outrageous's Avatar

Lasa frate masina, hi5-ul si basinile,problema mare e ca le-a rupt oasele fetelor din fiat si el nu pateste nimic. Asta e marea problema
Outrageous is offline  
Old 28-06-08, 12:36   #98
alexSHO
Seat Driver

Stage 5

alexSHO's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by Outrageous View Post
Lasa frate masina, hi5-ul si basinile,problema mare e ca le-a rupt oasele fetelor din fiat si el nu pateste nimic. Asta e marea problema
ma repet, ma doare la basca de ala dar sunt curios daca o sa pateasca ceva

am vazut ca e si dus la sala baiatul, ar fi tare sa intre cateva luni la puscarie ca au si aia sali de forta acolo
Old 28-06-08, 13:45   #99
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexSHO View Post
ma repet, ma doare la basca de ala dar sunt curios daca o sa pateasca ceva

am vazut ca e si dus la sala baiatul, ar fi tare sa intre cateva luni la puscarie ca au si aia sali de forta acolo
da,numai dus la sala nu e..eu sunt curios daca ii suspenda aia permisu ca de puscarie nu prea are de ce sa se duca ca probabil nu a condus baut sau sa nu fi avut permis...si logik ca in cazul lui puscaria nu era o problema..
gelu_r is offline  
Old 28-06-08, 16:56   #100
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

nu zice nimeni ca ceea ce ziceti voi nu e de bun simt (respectiv faptul ca nu pateste nimic)
dar sa judecam un om doar ca are bani....aia e de ultima speta
Old 28-06-08, 17:21   #101
alexSHO
Seat Driver

Stage 5

alexSHO's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by blazeyblaze View Post
nu zice nimeni ca ceea ce ziceti voi nu e de bun simt (respectiv faptul ca nu pateste nimic)
dar sa judecam un om doar ca are bani....aia e de ultima speta
amice, cine greseste plateste chit ca e sarac chit ca e bogat... cel putin asa ar fi normal sa se intample
alexSHO is offline  
Old 28-06-08, 19:16   #102
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

CATEGORIC foarte corect!!!!!!
eu nu asta incercam sa zic....ci faptul ca daca ai bani sar toti aplaudacii de ursuleti pe tine ca "esti un cacat ca ai lambo"....cam asta e ideea....faptul ca cacaciosul ala a lovit grav 2 femei si nu pateste nimic este strigator la cer....dar nu tot noi suntem aia care invatam garda cu spaga? "hai sefu ca uite si tu ce ursuletz amarat conduc.....ia de aici 500 mii si gata" si cand vine ala cu lambo si distruge un cartier intreg, normal ca plateste cateva zeci de mii si hasta la vista
blazeyblaze is offline  
Old 28-06-08, 19:46   #103
alexGTI
Audi Driver

Stage 5

alexGTI's Avatar

Member of:
[VW]
[AUDI]
[RENAULT]

exista fel si fel de persoane ...
tipul cu lambo de pe dorobanti chiar este un taran, un ratat, un ce vreti voi ...

asta nu inseamna insa ca toata lumea care are bani sau care are o masina scumpa, sport, super sport, etc ... trebuie catalogata in acelasi fel.

sincer, desi sunt sigur ca nu se va intampla, ar merita cativa ani de puscarie

Gone:
'08 VW Golf GTI - 285 BHP - Milltek | D2 | INJEN | MOTUL | Superchips
'05 Mini Cooper S Cabrio - 170 BHP - Eibach | Aero | Custom exhaust
alexGTI is offline  
Old 28-06-08, 20:12   #104
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

acum exageram
pentru ce cativa ani de puscarie ? )))
a omorat pe cineva? vatamare din culpa se incadreaza cel mai grav la pedeapsa cu suspendare...asta daca era si beat s.a.m.d.
e un dimplu accident care se putea intampla si unuia cu o dacie....tot cativa ani de puscarie ii doreai?
blazeyblaze is offline  
Old 28-06-08, 20:20   #105
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

eu nu pot sa va inteleg pe astia care ii luati apararea la individu ala, din cate imi amintesc cu cateva zile inainte de accident a pus cineva un film in care un lambo alb(cred ca este exact acelasi care a facut accidentu) trecea fara rusine pe 3 semafoare pe rosu.....acum scuzatima dar inconstienti ca el, indiferent daca conduc ultimul tip de labo sau dacia 1300 ar trebui sanctionati grav de tot, ganditiva asa unpic daca in locul fetelor din masina era mama voastra sau sora sau cineva apropiat si murea, cum ati fi reactionat, eu unu daca un imbecil d-asta cu bani de la tata care crede ca i se cuvine orice pt ca are bani ar accidenta pe cineva drag mie l-as omora cu mana mea......am avut si eu un incident cu un imbecil d-asta din timisoara cu un bemveu cu KDD la numar ( daca e cumva imbecilul pe forumu asta sa se simta) care era sa se urce pe mine la semafor mergand inainte de pe banda care face exclusiv dreapta, pt ca imbecilul se grabaea teribil de tare la vre-o curva cu buze siliconate......sunt satul de retardati care isi parcheaza x5, sau alte balene pe jumatat de drum cu avariile aprinse, ca deh ei au bani si li se cuvine tot.....sa nu credti ca sunt vre-un frustrat sau ca am ceva cu cei care au bani, dinpotriva am ceva cu cei care nu au bunsimt, indiferent ca sunt la volanul unei dacii sau in ultimul tip de ferrari

- Copyright 2024 4Tuning -