26-06-08, 01:20
|
|
Stage 5
|
Re: Doua Lambo implicate intr-un accident pe Dorobanti
are dreptate! morpheus!!!!!!!!!!!!daca mureau fetele alea??????du te dreaq pe dn si fugi 400...faci fitze dupa ce a plouat! si nici nu sti sa mergi pe strada si ai lambo!
|
26-06-08, 01:26
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by phaeton
alta faza e mai tragica.
tipul la spital a primit ajutor de la 7 medici. SAPTE
iar fata accidentata din fiat, a fost lasata sa zaca in agonie. si era varza, avea rani deschise.
|
Da frate...va cred...Romania...locul unde esti calcata pe trecere cu politistii de fata si esti lasata pe caldaram sa mori ca tre sa treaca coloana oficiala...locul unde iesi dintrun lambo praf cu o taietura la neuron si iti sar sapte medici sa iti ofere consiliere ca sa avanseze in grad...locul unde daca ai o urgenta esti trecut pe lista de asteptare...offf offf...
si cand ii aud pe unii colegi ca se duc in armata...PENTRU TARA...(deja fac offtopic) e de tot ***u...tara tuturor posibilitatilor...traim in ea si asta ne ocupa tot timpul.
|
|
|
26-06-08, 01:31
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [Old School Cars] [LANCIA]
|
daca ai bani ti se deschid usile instantaneu :P , nu mai zic pacat de masina ... mai da....... ca nu masina conteaza , fetele din fiat ? n-au atatia bani incat sa se ocupe si de ele 7 medici , dar puta cu filet asta are , ele zac ... lumea este nedreapta dar nu avem ce sa facem , jegosii merg mai departe.... noi stam , VAI VAI AM PERMIS si mi-am luat lambo sa dau cu el in stalpi si`n oameni ca eu am bani sa ma tratez , sunt cel mai tare , sacii mai cad din caruta si roata nu se opreste asa usor , se mai invarte si ea din cand in cand
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily
Carpe noctem
|
|
|
26-06-08, 01:38
|
|
Stage 5
|
morpheusmaster: cineva cu capul pe umeri ar fi analizat posibilitatile de a face si el rost in viitorul apropiat de un Lambo, alb sau altcumva dar nu roz, conform proverbului stramosesc "cui pe cui se scoate"
~Nautilus
|
|
|
26-06-08, 01:41
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Evident ca unii sar de c*r in sus ca de ce se vb de accidentele in care ei si prieteni de-ai lor ,arata ca-i doare-n p de tot si toate...si ca daca te ocupi de "doctorii" si tac-tu a tot "revendicat" cate una-alta ...zeci de altele din '90 incoa, a facut bine ca i-a dat lu' fi-su 500.000 de majorat,sa-si ia si el o masina de iarna si una de vara...si sa si le personalizeze.."discret"...binenteles la un tuner din germania sau US,ca asa se poarta...specii...care mai sunt si mandre de ce fac si daca cineva ii dezaproba,ei sunt siguri ca o face din invidie...eh...poate unii nu au ca tel in viata doar sa fie admirati de prostime si gasca si NICI nu au ca trasatura dominanta - "sa moara si capra vecinului"...asa cum,paradoxal dar AU cei carora nu li se pot da ingrijiri decat de la 7 medici odata...ca asa a zis tati,ca daca nu desfiinteaza spitalu'.... ...MIZERABIL !
Posturi STERSE ?...da,le-a sters un moderator si in 10sec voi mai sterge eu altele...problema datorita careia voi care ati folosit un limbaj porcos,aveti nelamuriri,este aceea ca a uitat sau n-a vrut sa va penalizeze...ceea ce eu nu voi face
Succes tuturor si atentie la aspiratiile voastre...posibil sa nu va imaginati cu ce vin insotite anumite ..."vise frumoase transpuse in realitate"...
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
26-06-08, 01:45
|
|
Stage 5
|
Mie, si nu numai mie cred, mi se rupe sincer de dobitocul ala de sofer........imi pare rau de persoanele acelea nevinovate din Grande Punto, si apoi de Lambo. Daca ai bani frate du-te si da-te pe circuit, nu pe sosea in mijlocul orasului sa pui in pericol vietile oamenilor care nu ai nicio vina si care mor naibii din cauza unor "bengosi" care nu au nicio tangenta cu pasiunea pentru masini...........in orice caz, cine-s eu sa comentez, ce-i pasa lui de parerile oamenilor ca noi, oameni "de rand"......bafta!
|
26-06-08, 06:05
|
|
Stage 2
Member of: [2 Roti] [MERCEDES]
|
@ Lascarica : Vezi ca eu nu am scris nimic porcos sau obscen iar postul mi-a fost sters. Si cu lasitate...ca e usor din spatele unui monitor. Trebuia sa-mi dea warn sau PM sa-mi spuna si mie din ce motiv a fost sters acel post.
Oricum mesajul ramane acelasi, pentru acei nesimtiti si invidiosi care nu aruncau nici macar 2-3 cuvinte pe topic daca era un golfulet sau o pisicuta sau un ursulet. Ca deh domne tabla de lamborghini doare mai tare se pare...
Putea sa fie un pusti in orice alta masina si nu va interesa, dar daca la 23 de ani are Lamborghini...de fapt asta va deranjeaza pe voi. Sa va fie rusine
|
|
|
26-06-08, 09:55
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
individu asta avea rani deschise?chiar era nevoie de 7 medici?
fetele am inteles ca aveau rani deschise si nu se uita nimeni la ele
ia mai luati apararea lu nea caisa si o sa se vada de partea cui sunteti...de partea la unu cu bani care nu da nici 2 bani pe cei din jur sau pe fetele alea care isi vedeau de treaba lor si ajung in spital din cauza lu................ma abtin
prea multi bani la o varsta frageda t@#$%^c
|
|
|
26-06-08, 11:50
|
|
Stage 5
|
1.Stirea cu cei 7 medici e 90% zvon. De obicei nu sunt 7 medici de garda noaptea(poate 2-3 acolo) iar stirea a aparut in comentarii pe site-ul de la Pro TV, scrisa de un anonim
2.Gestul de a se da cu un alt Lambo prin trafic a fost o tiganie, nu a respectat nici una din masurile de siguranta care se iau cand concurezi ilegal cu cineva (si pe care lumea le stie ) Faptul ca si-a pierdut masina (e aproape sigur dauna totala) e pe deplin meritat
~Nautilus
|
|
|
26-06-08, 12:16
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
nu ma intereseaza cine sunt oamenii, cati bani au, sau ce masini conduc(puteau fi doua dacii sau 2 matizuri) problema e ca au facut un gest stupid, si ca sunt mai mult decat penibili.
probabil nu o sa pateasca nimic, dar daca ar pati ceva si-ar merita soarta...
|
|
|
26-06-08, 12:23
|
|
Saab Pilot
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
|
- ce timpit... are telefon Vertu de 5000EUR bucata da bani de circuit sau curs de pilotaj nu are... e chiar prost tipul si cum a ajuns el la idea asta sa dezactiveze ESP-ul, nu pot intalege, chiar ce vroia sa faca in linia aia dreapta?
|
|
26-06-08, 12:34
|
|
Presedinte STREET ZONE
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SEAT] [Street Zone] [Toyota] [4Rally]
|
|
|
|
26-06-08, 12:47
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Nautilus
1.Stirea cu cei 7 medici e 90% zvon. De obicei nu sunt 7 medici de garda noaptea(poate 2-3 acolo) iar stirea a aparut in comentarii pe site-ul de la Pro TV, scrisa de un anonim
2.Gestul de a se da cu un alt Lambo prin trafic a fost o tiganie, nu a respectat nici una din masurile de siguranta care se iau cand concurezi ilegal cu cineva (si pe care lumea le stie ) Faptul ca si-a pierdut masina (e aproape sigur dauna totala) e pe deplin meritat
~Nautilus
|
1- foarte probabil sa nu fie real,insa metaforic intelegand expresia,stim cu totii cam ce vrea sa insemne
2- evident ca NU...de multe ori achizitia unei masini de valoare respectiva tine EXCLUSIV de .."Blazon"..gandeste-te si tu: Ce ar zice lumea sa vada in garajul vilei sale sau in parcarea casutei de pe malul lacului,un banal mercedes E-classe sau doamne-fereste vreun ford sau opel... ...pai ce,dansul este vreun cultivator de fructe-legume sau vreun magazioner la SA ?...nuu...doar cei dinaintea sa au mai fost pe ici pe colo.Mai sunt si altii cu masini de 8-900cai carora le-a dat rusine una de 500...acelasi model,dar care avea si sofer .
Faptul ca ...." e pe deplin meritat"...hmm..mai gandeste-te !...poate ajungi la un rezultat in cifre privind dauna totala si valoarea la care a fost asigurata(are multi prieteni in domeniu asig...asa cum poate iti inchipui)...si valoarea la care gaseste una s-h afara + ce poate lua IMEDIAT pe epava (nu socoti decat motor+transmisie....sa nu mai zic ca masina se face fara probleme...asa cum stie oricine a studiat vreodata un lambo "dezbracat"... ..)....PER total,din punct de vedere financiar,respectivul a CASTIGAT,nu a pierdut...asta-i parerea MEA.
|
|
|
26-06-08, 13:04
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Oricum ai lui sunt in domeniul asigurarilor, printre altele... si mama lui dupa cum am citit pe internet e director general la BancPost... deci il doare la tzeava? cred ca da... pacat ca nu a fost educat sa tina cont de bunele maniere... cand ai prea multi bani uiti de multe ... ( oameni sau maniere) .. putem discuta pana anu viitor... pe el nu`l mai poate educa nimeni... decat Dumnezeu !
|
26-06-08, 14:02
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PEUGEOT]
|
vineri l-am vazut si eu pe magheru...m-am ferit de baiatul ala si-o tot incerca cu mine...o ardea suferinta rau de tot...am inceput sa ne alergam putin dupa care cand am vazut ce manevre face am zis hai du-te tare...nu stia sa isi tina masina dar se dadea la ea de parca ar fi pilot de f1...eu am zis ca asta nu are zile cu masina aia...mai merge cu un m3 un evo un porsche mai lenes...dar astea nu sunt masini de joaca prin trafic mai ales cand nu stii cum se folosesc...eu neavand experienta cu asemenea bestii prefer sa stau in banca mea si sa nu imi incerc norocul...
the cars i've owned: audi a4 1.8i, audi a4 2.5 tdi quattro, bmw 316i e46, bmw 323ci e46, bmw 725 tds, fiat brava 1.8 16v, mitsubishi 3000gt mk1, mitsubishi 3000gt mk3, nissan 200sx s14a, opel vectra 2.2dti, peugeot 205 1.3i, peugeot 406 coupe 3.0, peugeot 607 3.0 v6, volvo s60t5 2.3t, clio sport...still here:kia pro ceed, infiniti fx35, bora VR6 4M, audi a3
|
|
|
|
|