Re: Doua Lambo implicate intr-un accident pe Dorobanti
deja deviem de la subiect...pacat de cele 2 masini si mai vreau sa zic , nu viteza este importanta pentru ca iti iei masina foarte scumpa ai viteza dar nu rezolvi nimic fara talentu la condus .Parerea mea
pacat de cele 2 masini si de soferi dar ganditiva daca erati in locul lor nu mai vb atat de tarani si asa mai departe ca noi nu avem bani de masinile alea si daca aveam una imi faceam tatuaj cu ea si o puneam si pe hi5 sa zica lumea ca sunt taran macar am cu ce sa fiu taran
Quote:
Originally Posted by Sindrom
ala rosu era fiat brava ca daca era logan numai traiau alea doua...
....chiar Grande Punto. Oricum pacat de Lamborghini , dar sa fim sinceri , daca ai o asemenea masina cu greu te poti abtine sa nu te dai la ea. Pacat ca nu a putut sa o stapaneasca.
Posturile sunt sterse din motive clare Cineva in Romania nu a putut sa tina control asupra unui monstru, iar o gramada de forumisti nu pot sa tina control nici macar asupra lor.
nu ai cum s fii invidios pe un asemenea taran!care a mai facut un accident nasol ceva timp in urma...dar sa ti pui poze sa t umfli singur si sa ti iei lp fara niic macar un curs de pilotaj!in oras s faceau pariuri ....cat va rezista acea masina!)))))))))))
Scuzati de off pls ... doar atat vreau sa spun... daca aici se sterg posturi... ganditiva cum se schimba total povestea in ziare:d e protejat baiatu :P Rog moderatorii sa fie mai indulgenti cu mine si sa nu ma amendeze . pace! :d
Fratilor ma uitam la tv cand am vazut stirea...mia venit sa ma duc pana la bucuresti sa il dau eu pe ala cu lambo alb cu capu de pereti...ca oricum nu o sa pateasca nimic!!!
Sa'mi b======p in tampitii astia care isi cumpara bijuterii pe roti si le fac praf!!! Bai tu ala cu lambo alb...daca vezi postul asta sa stii ca esti un mare ratat!!! Gata...mam descarcat!!! Caci mia sarit capsa cand am vazut cat de praf era lambo ala
SI acum alta faza...lambo se lauda ca ei sunt o fabrica mica...si fac masini la comanda...si le dau doar celor care merita...***!!!
I Cum pe 1 pagina am vazut lambo cu interior VERSACE made (prea adevarat)...tot pe 1 pagina am vazut lambo cu interior roz...si lambo roz deci...asta era tema...
E ca si cum lai lua pe Arnold Schv...iai pune fundite roz si lai pune sa joace in TERMINATOR...NU MERGE!!!! Cum sa pui la UN TAUR...ROZ???? Cum pot permite cei de la lambo asa ceva??? JFK!!!
II...Ce tampit ia vandut cretinului lambo alb???
Cu riscul de a primi un warn...chiar am vrut sa fac acest post...caci ma enervat prea tare subiectu...