Cu toate ca masina nu mai este, pot spune ca a disparut in glorie. Pe toate posturile TV a fost data intrecand marci consacrate gen BMW si AUDI.
Eu am radiat masina cand am vanduto, mai avea numere valabile inca (perioada de 1 luna) Si pt cine nu stie, nu se mai dau numere rosii cand se schimba proprietarul. Se merge cu numerele vechi o luna, dupa care se radiaza automat la politie, dupa ce e scoasa din evidenta fiscului. Astept sa intru in posesia placutelor de inmatriculare cand trece luna. Rezervarea numerelor am facuto deja, pt 1 an.
Sa fie invatatura de minte tuturor celor tineri fara experienta la volan. Un om poate sa fie cel mai talentat la condus, dar fara experienta a sute de mii de kilometri, tot nu controleaza o masina puternica si parsiva.
Au ramas in urma ei poze si filme, care demonstreaza ca se poate realiza orice cand exista pasiune. Imi pare rau de munca si de masina in general.
Nu as mai face o a doua masina de genul asta.
Nu ma intereseaza criticile celor care ma acuza ca am pus motor puternic pe dacie (2.0 16 valve turbo- 220CP si 400Nm la 1.2 bar). Nu se gandesc ca masina aia frana mai bine decat multe masini cu pretentii, si ca avea o suspensie pt circuit,rollbar. Masina o foloseam numai la curse organizate, si cand mergeam pe strada cu ea,ocazional, nu faceam teribilisme. Cine ma cunoaste poate confirma acest lucru. In 5 ani nu am lovit niciodata masina, poate am avut noroc, sau poate am mers prudent.