Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
Re: Masina B 34 SGM e "moarta"....
imi pare rau de masina o stiu de la inceput...asta e... in momentul cand vinzi o masina iti iei gandul k o sa o intretina sau sa aiba grija de ea... dak vrei sa o sti sigura nu o dai...SGMu a considerat k e timpul sa o vanda si cu asta a pus punct capitolului Dacia SGM... mai departe nu ai de unde sa sti cum va ajunge masina... NOROCUL PUSTIULUI K A AVUT ROLL BAR FACUT CU CAP DE SGMU ! K ALTFEL ERA PRINTRE SUFLETE ACUM !
il inteleg pe sgm de ce nu da nici un comentariu aici .sigur nu vrea sa isi arate supararea pentru acest incident dar stim cu totii ca s-a mahnit de tot la aflarea acestei stiri.pot sa pariez ca a dat si o lacrima oricat de dur s-a dat el pe forum
sa speram ca nova lu Lucian nu va avea aceeasi soarta
domle dar atata comentarii pentru o masina s-au dus draq masini de milioane de euroi mare branza ptr o Dacie chiar de e ea cea mai smechera din tara ( era )
eu zic ca ar trebui sa va ingrijoreze altceva acuma .... masina era vanduta ok ok dar era trecuta pe numele noului proprietar sau era doar un contract de vanzare si era tot pe numele celui ce a facut-o ? ca oricarea ar fii situatiile treaba e naspa mah daca e pe numele lui Robert sau cum il cheama are de dat cateva explicatii la politie si e destul de naspa acuma iar daca nu mai e pe numele lui robert si e pe a lui ala ce o facut accidentu iara e naspa le tzatzaie curu la aia de la RAR acuma =))
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
RIP DACIA SGM! imi vine sa plang cand vad masina aia asa! nu ii condamn pe cei doi, dar masina aia avea suflet! Nu mai pot spune nimic pt ca nu cred ca mai e ceva de zis! cei 2 ar trebui sa se duca la biserica saptamanal sa se rage ca au scapat cu viata! gratie tot lui SGM-ul si roll cage-ul pus! oricum, pacat! mare PACAT!
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
e pacat de asa masina......SGM`u a pus suflet si multa munca .....ma luau foirii cand ma uitam la reportaj .....
asa se intampla de obicei cand o masina vestita ajunge pe mana cui nu trebuie si in scurt timp e distrusa.....oricum nimeni nu va uita masina asta...
nu imi vine sa cred ce tampenii pot spune reporterii de la PRO-TV ...tipic lor ...infloresc mereu
RIP dacia sgm !!! s-a mai stins o legenda ( ( .... pacat pt. munca depusa,pt. orele pierdute ... Roberte tin sa te felicit pt. ce ai facut din acea dacie ... pusti teribilisti s-a zica ms pt. roll-cage.... pacat
probabil ca atata avea dar cretinii aia de la ProTv or inceput cu aberatiile dupa ei ziceau ca are 2 000 cc masina ma indoiesc cred ca e 1,4 din cate citisem pe forumuri .
probabil ca atata avea dar cretinii aia de la ProTv or inceput cu aberatiile dupa ei ziceau ca are 2 000 cc masina ma indoiesc cred ca e 1,4 din cate citisem pe forumuri .
man acum fara suparare prima data citeste si dupa aia sa vb ok? tu ai vazut ce masini o facut cu dacia aia????
oare ce zici era de 1.4 nu?