03-02-08, 01:21
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [2 Roti]
|
Re: Masina B 34 SGM e "moarta"....
sigur roporteru era ceva pui de mecanic si de acolo stia el ca e de 2000 cmc din bucatile dezmembrate ,trist e ca de cele mai multe ori vorbesc pe langa ,ce nu trebuie...........
|
|
|
03-02-08, 01:26
|
|
Stage 1
|
Pusti de bani gata??? idioti??? prosti??? nu cred k ei sunt asa! ci cred k voi bah baieti,,, care va dati mari cunoscatori!! in primul rand,, baiatul ala si-a strans o mare parte din banii de masina SINGUR!!,, in al 2 lea rand ,, baiatul ala are o pasiune mai mare pt masini decat majotitatea de aici,, care sunt niste PREFACUTI!! el cand era mic si castiga premii si medalii la CARTING,, si stia ce viteza,, voi stiati decat viteza de pe bicicleta,, sau poate nici pe aia!! asa k baieti,,lasati impresiile de mari artisti!!! Intradevar,, este mare pacat de masina aceea!!! REUSITA,, e putin spus,, dar asta nu inseamna k trebuie sa gandesti k o PRIMATA,, si sa zici k ii omor pe aia si i bat,,, etc!! Si k sa va puna capac la gura bai baieti,, masina a scapat-o de sub control din cauza k s-a intamplat ceva la sistemul de franare..... pt k o masina nu trage dreapta violent,, in franare dreapta cu volanul nemiscat!!! asa k potolitiva,, si purtativa cu respect!! Baiatul ala va face pe multi dintre voi,,, chiar dc i s-a intamplat lui nenorocirea asta!! SI daca ROBERT(SGM) considera k nu e un baiat potrivit pt masina aia,,, fi sigur k nu i-o dadea lui!!! PEACE,, pt toti cei care vb aiurea!!
|
|
|
03-02-08, 01:29
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [Street Zone]
|
cata lume proasta si pe forumu' asta....
imi pare rau de masina, dar totusi...cati dintre cei care au comentat aici puteau tine masina pe sosea??sunt convins k ft putini!
in al 2-lea rand...cunoscatorii crek se distreaza copios cand va citesc posturile...sunte-ti penibili (cu mici exceptii)
|
|
|
03-02-08, 01:44
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Edyson_4_Life
Pusti de bani gata??? idioti??? prosti??? nu cred k ei sunt asa! ci cred k voi bah baieti,,, care va dati mari cunoscatori!! in primul rand,, baiatul ala si-a strans o mare parte din banii de masina SINGUR!!,, in al 2 lea rand ,, baiatul ala are o pasiune mai mare pt masini decat majotitatea de aici,, care sunt niste PREFACUTI!! el cand era mic si castiga premii si medalii la CARTING,, si stia ce viteza,, voi stiati decat viteza de pe bicicleta,, sau poate nici pe aia!! asa k baieti,,lasati impresiile de mari artisti!!! Intradevar,, este mare pacat de masina aceea!!! REUSITA,, e putin spus,, dar asta nu inseamna k trebuie sa gandesti k o PRIMATA,, si sa zici k ii omor pe aia si i bat,,, etc!! Si k sa va puna capac la gura bai baieti,, masina a scapat-o de sub control din cauza k s-a intamplat ceva la sistemul de franare..... pt k o masina nu trage dreapta violent,, in franare dreapta cu volanul nemiscat!!! asa k potolitiva,, si purtativa cu respect!! Baiatul ala va face pe multi dintre voi,,, chiar dc i s-a intamplat lui nenorocirea asta!! SI daca ROBERT(SGM) considera k nu e un baiat potrivit pt masina aia,,, fi sigur k nu i-o dadea lui!!! PEACE,, pt toti cei care vb aiurea!!
|
poate o fost ceva problema mecanica ,dar nu cred ca el mergea cu 50km/h cel putin la cum arata masina din poze
|
|
|
03-02-08, 01:48
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Edyson_4_Life
|
sunt convins ca daca in loc de stalp intra in tine, nu mai comentai tu atata..
|
|
|
03-02-08, 02:02
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 3
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
dragii mei bagatori in seama nu mai injurati soferul si nu mai vorbiti prostii.o masina ca aia se mai poate face daca sunt bani ,robert sgm va poate da reteta ,insa un om nu-l mai poti face cu toti banii din lume( inca nu s-a gasit o reteta) .pacat de masina ca a fost o bijuterie,dar de aici pana sa spui ca soferul putea sa moara ca nu era important >
cred ca deja vorbiti aberatii si daca continuati asa mai bine inchideti topicul
|
03-02-08, 02:07
|
|
Stock
|
Salut...am citit multe lucruri pe acest topic de cand s-a produs accidentul...unele adevarate dar din pacate si multe aberatii(daca o masina e mai importanta decat viata unui om...nu stiu ce sa cred despre pustanul ala care a scris asta) nu am fost in masina cand s-a produs accidentul dar cunosc mult mai multe detalii despre masina sofer si accident decat se lauda unii ca stiu. As vrea sa se lamureasca unele lucruri odata pt totdeauna...au aberat destul cei de la PRO.TV si sincer sunt satul de chestiile astea... tipu care o conducea e prieten f bun cu mine si masina cand a fost luata din Bucuresti a fost luata cu banii jos.Actul de vanzare-cumparare s-a facut cand toti banii au fost dati si atunci a luat si masina -asta pt tipu de la NO SPEED LIMIT care habar n-are ce vb.(mai e si din TGV.) si motorul nu era omolog asa cum s-a mai vb. In C.I. figura cu motor normal de DACIE. Masina aia nu a fost luata sa se dea de 2-3 ori cu ea si dupaia s-o arunce. Tipu care a luato a facut imprumut in banca sa faca rost de bani pt. ea. Nu stiu de unde sunt unii atat de informati ca e copil de bani gata, daca era de bani gata nu ii dadea avans sa-i opreasca masina ca nu avea toti banii atunci. AM TOT RESPECTUL PENTRU CEI CARE S-AU GANDIT SI LA VIATA CELUI CARE A CONDUS SI NU NUMAI LA MASINA. PANA LA URMA MASINA A FOST VANDUTA SI TIPU PUTEA SA FACA CE VROIA CU EA. TIPU ALA DE 19 ANI CU BMW-UL (EVLSANTOS) *******PAI ******* EU NU INTELEG DE CE JIGNESTI LUMEA FARA SA CUNOSTI ASA AIUREA ERA MASINA TA SAU CE???? ******* DIN MOMENT CE MASINA A FOST VANDUTA PUTEA SA-I DE SI FOC!!! SINGURA PERSOANA CARE POATE AVEA CEVA DE SPUS(ZIC POATE CA NU MAI ERA A LUI) ERA ROBERT TU NU TE UITI LA TINE CA NU STI CE VB. PANA LA URMA SI TOATA TREABA ASTA CU TOPICUL DESCHIS E CAM AIUREA CAT TIMP MASINA A FOST VANDUTA....ASTIA CARE TINETI ATAT DE MULT LA MASINA DE CE N-ATI LUAT-O VOI? NIMENI NU-SI DOREA ACCIDENTUL ASTA SI NU-I I-AU APARAREA SOFERULUI DAR MAI TERMINATI CU ABERATIILE FRATILOR. HABAR NU AVETI CE VITEZA A AVUT, CE S-A INTAMPLAT IN MOMENTUL FRANARII...NIMENI NU SI-A PUS PROBLEMA UNEI DEFECTIUNI LA SISTEMUL DE FRANARE, NIMENI NU S-A INTREBAT DE CE A ZBURAT MOTORUL DIN SASIU. PT CA MAJORITATEA DE AICI NU STITI DECAT SA ACUZATI LUANDU-VA DOAR DUPA NISTE IMAGINI SI NISTE VB SPUSE DE UNUL CARE HABAR N-ARE CE SPUNE. ROBERT DE CE A FACUT CUSCA, DE FRUMUSETE SAU DE PROTECTIE IN CAZ DE IMPACT? AM TOT RESPECTUL PENTRU ROBERT(SGM) DAR INSEAMNA CA SI EL SE PUTEA ASTEPTA LA UN IMPACT ORICAND...NU POTI SA STI NICIODATA POATE DACA NU ERA LA BAIATUL DIN TGV. ERA LA ALTUL SAU SE PUTEA CHIAR LA ROBERT. TIPUL CARE O CONDUCEA ERA VICE-CAMPION LA CARTING (NU CONDUCEA CU VITEZA DE IERI DE AZI)******* CE S-A INTAMPLAT PE 1FEBRUARIE SE PUTEA INTAMPLA ORICARUIA DINTRE NOI TOTI. MASINA ERA FACUTA SA FUGA!!!!
=========================
iti respect parerile, e dreptul fiecaruia, dar fara atacuri la persoana te rog-aleks
Last edited by aleks; 04-02-08 at 11:21.
|
|
|
03-02-08, 02:14
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 3
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
|
|
|
03-02-08, 02:21
|
|
Stock
|
Nu E Asta O Lege Dar Nimeni Nu A Vrut Sa Se Intample Asta Si Imi Pare Rau Pt Masina Pt Ca Era Intradevar Deosebita...am Alergat Si Eu Cu Ea Si Sincer Sa Fiu Era Unica!!!
|
|
|
03-02-08, 02:27
|
|
Stage 1
|
doamneeeeeeeeeeeeee cata prostie pe capul vostru!!!! v-a dat si voua D-zeu un scop in viata asta.... sa va faceti de cacao!!! (Unora dintre voi,, k mai sunt si oameni care au capul pe umeri)
|
|
|
03-02-08, 02:28
|
|
Stock
|
Eu Am Fost Acolo In Momentul Vanzarii(chiar Treb Sa Scanez O Copie Dupa Acte Sa Vezi Cum Se Face Treaba)
1-am Fost In Bucuresti Intai La Robert Acasa
2-am Facut Actul De Vanz.-cump. Si A Dat Semnatura Pe C.i. Ca O Instraineaza Noului Proprietar
3-robert S-a Dus Si A Scos-o De La Impozit Dupa Numele Lui Avand La El Actul De Vanzare Cumparare(pe Baza Asta A Scoso)
4-masina Se Radia Automat Dupa 30zile De La Data In Care A Scoso De La Impozit(timp In Care El Putea Sa Circule Cu Nr De Buc.)
5- El Mai Avea De Mers Cu Numerele Alea Inca 1 Saptamana
|
|
|
03-02-08, 02:39
|
|
Stock
|
Observ ca democratia a fost inteleasa gresit in Romania si a facut pe multi "neica nimeni" sa creada ca au dreptul de a vorbi chiar daca nu au nimic de spus. ****** Vorbesc aici de ****** care ne-au categorisit dupa sloboda lor gura si slaba lor minte. ****** . Vai de viata voastra, noi am scapat teferi dupa accidentul asta, dar pe voi o sa va omoare prostia. Acum, o sa aduc putina lumina in bezna****** : s-a pus o frana, masina a derapat, nu a virat, a busit bordura si stalpul si restul il stiti. Nu se stie de ce masina a inceput sa derapeze in conditiile in care nu s-a miscat de volan. Probabil vreo defectiune la sistemul de franare, altfel nu se explica. ****** Nimeni nu a dorit accidentul asta, daca totusi cumva stiam ce urma sa se int, stateam dracului acasa ****** . Turbo Dacia a fost o masina adevarata pe care multi dintre voi nici nu meritati sa o vedeti. Le multumesc celor care au vb cu cap si nu in ultimul rand lui Robert ca a avut inspiratia sa puna rollcage-ul in masina.
=========================
iti respect parerile, e dreptul fiecaruia, dar fara atacuri la persoana te rog-aleks
Last edited by aleks; 04-02-08 at 11:26.
|
|
|
03-02-08, 02:56
|
|
Stock
|
Am Vorbit Cu Propietarul Masinii Imediat Ce A Fost Scos De La Reanimare Si Dus Pt Analize...
Sunt Curios Cati Dintre Cei Care Nu Au Stiut Decat Sa-i Jigneasca Pe Cei Doi Si Sa Le Aduca Numai Acuzatii Nefondate Mai Aveau Puterea Daca Erau Pe Targa La Perfuzie Abia Iesiti De La Reanimare Sa-si Trimita Prietenii Sa Aiba Grija Sa Nu Se Piarda Vreo Piesa Din Motor Si Sa Intrebe Cat De Grav E Motorul Afectat??!! Multi Care Au Spus Ca Viata Lui Nu Era Asa De Importanta K Masina.sunt Sigur Ca In Acele Momente Daca Ar Fi Fost In Locul Lui Nu Se Gandeau Decat La Ei Nu Si La Masina...
|
|
|
03-02-08, 03:00
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
eu zic sa-si gaseasca alt hobby..... daca el crede ca la experienta lui stapaneste orice masina.. pana nu e prea tarziu....a avut noroc.... norocu l-a facut robert in masina.... sa se insanatoseasca si sa invete ceva... ca a 2-a oara nu mai are noroc
|
03-02-08, 03:03
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Am scris si eu un comentariu "de bine" la adresa reporterilor ProTV care poarta ochelari de cal indreptate catre un ecran stins si care asculta stirile din ziar sau le citesc la radio...dar se pare ca al meu comentariu nu a fost acceptat de moderator, nici nu ma mir...am scris multe cuvinte din DEX care sa-i descrie pe acesti "PRO fesionisti"...
Quote:
Originally Posted by MariusTm29
domle dar atata comentarii pentru o masina s-au dus draq masini de milioane de euroi mare branza ptr o Dacie chiar de e ea cea mai smechera din tara ( era )
eu zic ca ar trebui sa va ingrijoreze altceva acuma .... masina era vanduta ok ok dar era trecuta pe numele noului proprietar sau era doar un contract de vanzare si era tot pe numele celui ce a facut-o ? ca oricarea ar fii situatiile treaba e naspa mah daca e pe numele lui Robert sau cum il cheama are de dat cateva explicatii la politie si e destul de naspa acuma iar daca nu mai e pe numele lui robert si e pe a lui ala ce o facut accidentu iara e naspa le tzatzaie curu la aia de la RAR acuma =))
|
Vorbesti prostii....si in legatura cu milioanele de euro, si cu politia...
L-a prins cineva pe Robert la volan? Raspunde proprietarul sau ala care a circulat cu masina in momentul ala? Robert poate oricand sa spuna ca el n-a iesit cu masina modificata pe strada, nimeni nu poate demonstra ca nu e asa
Quote:
Originally Posted by alexandruu
masina era unica nu o sa mai existe ... da-l drek pe alah mai bine murea el...
|
Pe tine nu te-a vazut nimeni cu banii alergand s-o cumperi TU, ca sa ajunga pe mana unui "cunoscator"...sper sa nu te dea pe tine "dreq" si sa-ti doreasca moartea altcineva, in momentul in care iti vei dori MAI MULT, poate chiar PREA MULT, si n-o sa faci fata...fanaticule! Noroc ca Robert are doar 2 buci, ca altfel aveati cu totii mai mult de pupat
|
|
|
|
|