Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 22-11-07, 22:34   #1
Tataee_^

Stage 5

Tataee_^'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Unhappy Casco

Salutare, rog operatorul sa mute daca nu am scris unde trebuie ! Aseara am avut un accident destul de grav. Conduceam un Golf 5 pe un drum european, si dintr-un drum alaturalnic mi-a ieshit in fatza o carutza neiluminata, si am luat-o din plin. Politia a costata pagubele, vina a fost a carutzasului care a si recunoscut.
Problema mea este ca am full casco la masina, dar masina este f lovita, mototru facut praf si un stalp de mijloc e mutat. Cutia de viteza si aia e facuta praf.
Ce acte ar trebui sa fac sa mi se dea banii pe maisna, ea a fost evaluata acum o luna la 14 500 de euro. Marti vin cei de la Asirom unde am casco facut sa evalueze paguba.
Va rog sa se abtina cei care nu stiu nik concret, multumesc mult!
Tataee_^ is offline   Reply With Quote
Old 22-11-07, 23:17   #2
B11EAU

Stage 5

B11EAU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Casco

Acum o luna de zile am facut si eu un accident soldat cu dauna totala a masinii... ( tot cu Golf 5 )

Pasii sunt:
1) Dupa solutionarea cazului de politie ti se va elibera o autorizatie de reparatie!

2) Faci cerere la Casco pt auto nedeplasabil ( banuiesc ca ai facut asta deja )

3) Cand vine agentul constatator "te intelegi" ( dai o spaga ) cu el ca vrei dauna totala si el iti va cere: copie dupa : carte de indentitate, copie dupa permis, copie dupa permis si sa completezi 2 formulare de despagubire...

4) masina o duci in sevice unde faci un deviz estimativ de dauna ( dai ciubuc la cel care ti-l va face ). Devizul trebuie sa depaseasca valoarea asigurata ca sa iti iei toti banii!!!

Cu toate actele mentionate mai sus se intocmeste dosarul!... Apoi astepti plata!!! ...

Bine ca esti tu intreg!
Bafta!

Last edited by B11EAU; 22-11-07 at 23:21.
B11EAU is offline   Reply With Quote
Old 25-11-07, 15:53   #3
Tataee_^

Stage 5

Tataee_^'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

C-am asha arata masina, marti e evaluarea. Daca se hotarasc sa mi-o repare, oare imi dau garantie ptr piesele montate la mototr ???
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 158.jpg
Views:	312
Size:	547.5 KB
ID:	396246   Click image for larger version

Name:	Picture 153.jpg
Views:	431
Size:	518.7 KB
ID:	396247  
Old 30-11-07, 20:44   #4
B-13-FFA

Stage 5

B-13-FFA's Avatar

Member of:
[VW]

asta e sigur dauna totala..... daca zici ca are blocul spart sau carcasa de la cutia de viteze e clar. stiu k ma ocup de asa ceva. te sfatuiesc sa iei toti banii si sa nu ramai cu epava. lasa-i pe ei sa se ocupe de vanzarea ei. daca in scimb cu are nimik la motor doar carcase sparte(plasticaraie) si furtune o s-o repare sigur. oricum din pozew se vede ca nu este plecata din stalpi sau din lonjeroane. restu sunt floare la ureche.
Old 30-11-07, 20:48   #5
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

ce sa mai repare de acolo.. :/ ... nu cred ca se baga nici un service la asa ceva.. mai ales ca din poze mi se pare ca trebuie motor nou... eu zic ca o sa accepte cei de la casco sa iti dea o masina noua...

stiu pe cineva, a avut accident la vreo 2 sapt dupa ce si-a cumparat masina(sh) .. i-a stat masina in service vreo 2-3 luni.. pana cand i-au zis aia ca nu o pot de fapt repara.. si a primit banii pe ea (mai mult decat daduse el initial).... deci pana la urma cred ca o sa iti primesti banii.. mai ales ca nu tu ai fost de vina..

chiar.. ma intreb.. oare daca tu nu ai fi avut casco.. ce s-ar fi intamplat? .. ca ma indoiesc ca avea carutasul atatia bani sa iti dea.. :/
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 01-12-07, 01:02   #6
Tataee_^

Stage 5

Tataee_^'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Azi e sambata si inca nu s-a intamplat nik , masina e tot acolo inca nu mi-au demontat'o , ca doar traim in Ro. Mi-au promis ca o desfac luni sa imi evalueze piesele. Dar service-ul sta pe ganduri, ca daca o sa fie dauna de 80% sau 100% nu stiu cine o sa ii plateasca ca mi-au demontat mie masina !
La motor nu are nik, adik nu s-a spart nik, dar o masina reparata numai e cum a fost, asta e clar.
Old 01-12-07, 01:40   #7
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

nu tot timpul. sunt masini care au suferit accident f grave si sunt pe strazi . daca e facuta de cineva care se pricepe, iese la fel ca din fabrica
Detman is offline   Reply With Quote
Old 01-12-07, 19:03   #8
B11EAU

Stage 5

B11EAU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Tataee_^ View Post
Azi e sambata si inca nu s-a intamplat nik , masina e tot acolo inca nu mi-au demontat'o , ca doar traim in Ro. Mi-au promis ca o desfac luni sa imi evalueze piesele. Dar service-ul sta pe ganduri, ca daca o sa fie dauna de 80% sau 100% nu stiu cine o sa ii plateasca ca mi-au demontat mie masina !
La motor nu are nik, adik nu s-a spart nik, dar o masina reparata numai e cum a fost, asta e clar.
Ti-am zis ca o sa dureze FOARTE mult! Devizul il platesti tu, deci service-ul n-ar trebui sa stea pe ganduri ca tot isi iau banii!
Old 03-12-07, 02:23   #9
panaitescud

Stage 5

panaitescud's Avatar

Member of:
[FORD]

si un amic a patit la fel..cu un accident. a durat 3 luni pana a recuperat banii de la dauna totala.
panaitescud is offline   Reply With Quote
Old 03-12-07, 12:05   #10
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

totul depinde de casa de asigurari
daca sunt unii precum ardaf sau astra sau altii de genul asta, posibil sa iti iei banii si in rate
daca casa de asigurari e una ceva mai puternica nu vei avea probleme si iti vei lua relativ repede banii

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline   Reply With Quote
Old 03-12-07, 22:06   #11
Tataee_^

Stage 5

Tataee_^'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Eu am la ASIROM
Old 03-12-07, 22:22   #12
CristiRS
Dacia Driver

Stage 5

CristiRS's Avatar

Member of:
[DACIA]

ING Casco
CristiRS is offline   Reply With Quote
Old 08-12-07, 23:43   #13
spgbuc
Renault Driver

Stage 5

spgbuc's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Echipa de sprijin]

daca service-ul are o relatie directa cu asiromul totul ar trbui sa fie ok asa a fost la mine(la bcr) daca nu o sa stai destul de mult pana face asigurarea plata
spgbuc is offline   Reply With Quote
Old 10-12-07, 12:08   #14
Tataee_^

Stage 5

Tataee_^'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Azi am fost le service, si au inceput sa-mi desfaca masina, insfarsit. Miercuri se face constatarea ptr ce piese trebuie la motor
Old 10-12-07, 13:16   #15
B11EAU

Stage 5

B11EAU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ti-o repara pana la urma??
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -