Nu mai stiu unde e topic-ul cu situatii din care-am scapat dar:
Luni noaptea in drum spre mare se vad la un momendat multe lumini venind din contrasens. Dupa o curba larga, stupoare: erau vreo 8 tiruri dintre care doar 6 erau pe sensul lor de mers; cu celelalte 2 m-am trezit pe banda mea si n-aveam decat vreo 11o. Sa vedeti cum se balanseaza un tir cand pune frana violent...
Am vazut pe-aici o discutie despre soferitze si mi-a si venit in gand o faza:
Eram pe motor si mergand eu relaxat vad o masina de pe contrasens care vrea sa vireze stanga. Da semnal si se opreste sa-mi cedeze trecerea. Eu din instinct incetinesc obisnuit cu intamplari mai \"urate\". Nu exagerez: exact in clipa cand ajung in dreptul masinii, accelereaza si cu vreun metru inainte sa ma \"impinga\" se opreste violent. Aceeasi clipa in care deja imi calculasem saltul de pe motor; aceeasi clipa in care deja ma gandeam cum o sa aterizez pe asfalt; aceeasi clipa in care observ la volan o soferitza; aceeasi clipa in care il vad agitat pe pasagerul din dreapta-probabil speriat de manevra cutezatoarei
Acum mi-am mai amintit: mai stiti cum spalau copiii strazii parbrizele la semafoare? Daca nu, va spun eu: pe post de sampon era o \"flegma\". E, asa am \"spalat\" si eu parbrizul unei domnisoare, singura diferenta fiind k amandoi eram in mers
. Tocmai \"incercase\" sa se \"suie\" pe motocicleta mea aplicand vorba \"over my dead body\"