Salut,
Am ales acest topic sa postez o poza cu un accident mai vechi, din 2014 . Vreau sa va intreb pe voi daca credeti ca acea masina mai poate fi scoasa de buna.
Ea a fost declarata dauna totala si s-a incasat despagubirea pe casco de proprietarul de atunci ( lucru acum aflat ).
Prin mijloace inca neclare a ajuns la un dealer de masini sh , care aparent a reparat-o si acum e de nerecunoscut. Arata ca noua ( era oricum aproape noua cu aprox 26k km ) , in sensul ca te uiti la ea si te juri ca n-a lovit nici macar o musca-n aer la viata ei. Tablele perfect aliniate. Singura dovada clara era pana acum urmele de vopsitorie mai noua , in anumite locuri.
Masina a trecut si de inspectia tehnica la service autorizat, unde a trecut printr-o diagnoza completa cu tot cu tester, inspectie vizuala, mecanica etc si a iesit ok.
Singurul simpton dubios este o excentricitate iesita putin din tolerante la unghiul de cadere al rotii DREAPTA spate, care se poate explica in multe feluri oricum( gropi borduri etc ).
Provenienta este de asemeni documentata bine, deci nu cred ca poate fi vorba de o masina cu serii smenuite. Este aceeasi masina pe care s-a lucrat intr-o masura inca necunoscuta in acest moment.
Masina merge bine! Nimic de reprosat.
Intrebarea mea e : e psoibil ca dupa un astfel de event sa fi ramas integra structural vorbind ? Vreau sa stiu parerea altora patiti, pana mai fac eu cercetari.
Multumesc.