Mor cand vad carutele astea pe drum.... . De fiecare data cand merg noaptea am o teama sa nu imi apara un dobitoc de asta. Hai frate chiar nu se poate cumpara o dacie de aia veche cu 5 mil si te protejezi si pe tine si pe altii.
ba da unde drq se crede asta doar in america am vazut pe Discovery urmariri din astea da la noi...
O fi avīnd si el aceasi sursa de inspiratie si a vrut sa vada pe pielea lui cum e.
Pacat ca īn RO nu se elimina astfel de caractere de pe sosea ca īn SUA, cu un "chaseing" asa frumos, sa-i bage una de sa-l bage-n sant.
Cred īnsa, ca loganurile de politie n-au rezisenta masinilor de politie SUA si se sifoneaza cam repede
Azinoapte pe la 2 am trecut pe undeva pe linia lui 102 (veneam din berceni) si intr-o intersectie erau mucificate 2 masini , un golf 3 si un logan mcv , bucati din ele erau imprastiate prin toata intersectia care dealtfel era si inchisa da catre politisti . Stiu ca era un lukoil in stanga cum veneam eu , din pacate nu cunosc zona prea bine , stie cineva mai multe detalii ?
Azinoapte pe la 2 am trecut pe undeva pe linia lui 102 (veneam din berceni) si intr-o intersectie erau mucificate 2 masini , un golf 3 si un logan mcv , bucati din ele erau imprastiate prin toata intersectia care dealtfel era si inchisa da catre politisti . Stiu ca era un lukoil in stanga cum veneam eu , din pacate nu cunosc zona prea bine , stie cineva mai multe detalii ?
Eram in zona cand s-a produs accidentul!
Nu a fost vorba despre niciun pieton, asta cu Renault (cel care s-a rasturnat) a intrat in alta masina care era parcata neregulamentar, pe sensul lui de mers, paralela cu cele parcate regulamentar. Atasez o schema sa va da-ti seama cum a fost!
Soferul Renaultu-lui era baut bine! Opelul parcat neregulamentar era condus (parcat acolo) de o femeie...
Consider ca vina le apartine amandurora deoarece soferul Renaultu-lui era beat si soferita Opelului nu a parcat regulamentar (din cate imi amintesc nici macar avariile nu le avea aprinse).