deci asta cu camionul e chiar idiot!altfel nu imi explic.
videoclipul fiind din rusia, tind sa cred ca soferul camionului era baut. oricum, mai bine ca a intrat in sant, putea sa acroseze autobuzul si iesea mult mai garv
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [Style in Motion]
Re: ACCIDENTE II (DIN TOATA LUMEA)
daca avea abs nu avea cum sa se blocheze rotile oricat de tare ar fi franat...daca lua piciorul de pe frana cand a inceput sa fuga de spate poate o redresa dar s-a speriat..
Pai da, dar in clip demonstratia este la franare cu masina pusa drept. Cel din clip a tras de volan si s-a infipt in frana. O fi ABS-ul ABS dar cand virezi (caz in care scade mult aderenta) si calci frana prea tare, nu prea mai face nici el fata.
Probabil ma insel, dar am vazut cu ochii mei masini cu ABS care s-au comportat exact ca cea din clip, in aceleasi situatii.
Oricum, nu putem sa excludem varianta ca ABS-ul n-a functionat (posibil sa fi fost defectiune de mai mult timp si proprietarul n-a rezolvat-o), dar masina clar este echipata cu ABS.
Pai da, dar in clip demonstratia este la franare cu masina pusa drept. Cel din clip a tras de volan si s-a infipt in frana. O fi ABS-ul ABS dar cand virezi (caz in care scade mult aderenta) si calci frana prea tare, nu prea mai face nici el fata.
Probabil ma insel, dar am vazut cu ochii mei masini cu ABS care s-au comportat exact ca cea din clip, in aceleasi situatii.
Oricum, nu putem sa excludem varianta ca ABS-ul n-a functionat (posibil sa fi fost defectiune de mai mult timp si proprietarul n-a rezolvat-o), dar masina clar este echipata cu ABS.
Revin iar, legat de ce ai zis tu cu abs-ul in curba. Uita-te atent la filmulet si o sa vezi ca abs-ul lucreaza si in curba, nu doar pe drept
O sa caut sa vad daca anumite modele de subi nu au abs standard. Oricum ala este un sti, si nu wrx din cate vad.